- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi Yanlizinsan
-
Aynen.. tamam dini nikah kiyda kilifina uydurna mubarek adam.pis herife onrunu ver cocuklarini tasi dogur karsiligi budur.olmaz. öle karısının izni olmadan olmuyor o işler. bunlar işte dini işine geldiği gibi eviren tipler. sonra kalkıp iki genç insan sevişti diye yapıştırmadıkları etiket kalmaz.
Yalanlar güzeldir.Hep dedikodulari duyuyodum ona soruyodum yeminler havada icuyodu bende cok guvenmistim hic beklemiyodum ondan cunki benim mutlu bi hayatim vardi esim cocuklarim hersey cok guzeldi
Merhaba arkadaslar yeni geldim esim benden habersiz onbir sene dini nikahla evlenmis bi duydum uc cocugu var ben 24 yillik evliyim dunyam basima yikildi cok caresizim
Allahtan pişman olmuşta 3 çocuk yapmış. Demekki bide pişman olmasa kaç cocuk yapicaktı. Daha neler duyucazPişman olup rezil hayat yaşarken mi 3 çocuk yapmış?
Bdv yuzunden akil sagligimdan olucam
Kocam yastik istedi goturdum kafasina bitane patlattim yeter biktim bosanicam senden dedim adam hala şokta
11 yılda birdeAllahtan pişman olmuşta 3 çocuk yapmış. Demekki bide pişman olmasa kaç cocuk yapicaktı. Daha neler duyucaz
Herifin evdeyse hala vaktin var :)))Hahaha çok iyi tam benlik bir hareket niye yapmadım diye sorguladım şuan
Kesinlikle11 yılda birde
Bir 10 sene sonra gizli çocuk sayısı 6 olsa
Adamın 10 çocuğu olur ki potansiyelde var yani
Yuh
Herifin evdeyse hala vaktin var :)))
Bdv yuzunden akil sagligimdan olucam
Kocam yastik istedi goturdum kafasina bitane patlattim yeter biktim bosanicam senden dedim adam hala şokta
Adam neden evliliği için mücadele etmiyor o zaman ne kadar yanlış düşünüyorsunuz. Siz de tek hata yapın bakalım biTek hatasında silip atalım yani hiç affetmim herşey bitsin bu mu evlilik mücadele etmek yok
Pardon kaç senede pişman olmuş? Adam yememiş içmemiş çoçuk yapmış yaaaa nefret ediyorum böyle erkeklerden acayıp sinirlendim yaAma cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?