Kocam beni aldatmis

Neden anlamadim biliyomusunuz bana hic evde belli etmedi yani bi baskasi varmis ama bana hic hissettirmedi
Nasıl hissetmezsin ya ?
3 çocuk doğmuş . Adam illaki seni boşlamıştır .
Ama sen sanırım görmezlikten geldin bazı şeyleri .
Bu kadar olay çıkacagını sezemedin tabi .

Ablacım 11 yılda 3 çocuk yapana kadar, evlenene kadar insan kocasını farketmez mi ya? Seven insan anlamaz mı değişikliği? Çaresiz olacak ne var. Boşanıp hayatına bakacaksın.

şaka mı

adam dini nikah yaptığına göre üstüne 3 çocuk yaptığına göre
eve gelmediği zamanlar fazla

nasıl şüphelenmediniz

Cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis.
Yasarsin tabi dini nikahin olsa ne olacak. Oldugunu zannetmis nikah felan kabul olmaz onlar arasinda bir ikincisi zina ediyor 11 senedir ve 3 tanede zina cocugu var.
Sennde uyutuldugun kandirildign koskoca 11 yil. Bunu susup kabul edersen simdi hayatin boyunca pismanlikla yasayacaksn.
Duzenim bozulmasin diye korkma ayrilmakdan boyle nefsine hakim olamayan yalanci ve riyakar insanlari barindirmayn hayatinzda derim..
Tabii hayat sizin.
Zor bir durum..

Metrese niye üzüldünüzki metres olan herşeyi bile isteye kabul edendir ,başına ne gelirse mustahaktır, akıllı olsaydıda elalemin evli barklı adamıyla ilişki kurmasaymış, hadi ilişki kurdu bari nikahsız çocuk doğurmasaymış ... aldatılıp enayi yerine konulan nikahlı kadının durumudur trajik olan çünkü bu şoku atlatamayacak uzun süre ,dile kolay 25 yıl ..

Çok affedersiniz diyorum..

Ne sinsi ne cibiliyetsiz insancıklar var şu yeryüzünde..
Nasıl hiç şüphelenmediniz 11 yıl boyunca?

Dur tahmin edeyim, boşanmayı aklının ucundan bile geçirmiyorsun. Sonra tek başına nasıl yaşayacaksın?
Erkektir,
nefsine yenik düşmüştür,
olur böyle şeyler.
Erkektir ya..
yapar..
Eşinin de artık 2 ailesi var sonuçta ortada çocuklar var hem de 3 tane. Orayı bırakamaz. Seni de bırakamaz.
Bir ev kurup aynı çatı altında mı yaşasanız acaba? Adama da yazık iki tarafa gidip gelicem diye kendini harap ediyor senelerdir.

Hep dedikodulari duyuyodum ona soruyodum yeminler havada icuyodu bende cok guvenmistim hic beklemiyodum ondan cunki benim mutlu bi hayatim vardi esim cocuklarim hersey cok guzeldi

Hiç düşünmediniz mi ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye..
Düşünmediniz çünkü tek başınıza çocuklarınızla mücadele etmek daha zordu. Eşiniz kazandı siz onun verdikleri ile yaşadınız..

Benim üzüldüğüm metresi değil o çocuklarda en az bu taraftaki çocuklar kadar masum anasının babasının ettiği şe..... günahını ödeyecekler

İyi işte siz de kendinize bunları söyleyip unutun.
Biz şimdi "erkekler niye böyle ya" diye saydırsak sizin içiniz soğuyacak mı?
Bu bana göre aldatmadır, size göre "yazık erim 4 ay kadınsız kalınca başka çıplaklara bakıyor onlarla sohbet ediyor" dur.
Herkesin hazım sistemi farklı çalışıyor. Ben bu konuda yapıcı olamam. Siz olun işte seviyormuşsunuz ya..

Ama unutmayın her şerde bir hayır vardır.. Bu adamdan ısrarla bebek denemeyin bence..
Bir kaç ayrı kalıp nefsine hakim olamayan biri ömür boyu eş olamaz..

Bende çok merak ettim bunu
Milletin işi gücü yok ne diye adam için dedikodu çıkarsın ki dedikodu da değilmiş hani
Adam bir 11 yıl daha yeminleri uçursa inanmaya dünden razı bir kadın var ortada
Ne oldu da itiraf ettiki bu adam

Sizin eşiniz sizi aldatmamış ki,ayrı bir dünya kurmuş kendine.
Anlaşılmaması mümkün değil o kadar çocuk yapmış. Konunun gerçekliğine inanmak zor.. demek ki o kadar ayrı yaşıyorsunuz aynı evin içinde ki,anlamamışsınız olan biteni.

Pisman derken? 11 yildir mi
Pismanmis?

Pişman pişman 3 çocuğu yapmış yazııık.. Tabi bonusu da konu sahibinden yaptıkları..
Damızlık gibi sorumluluk bilinciyle hareket etmiş..
Acaba tek konu sahibi ve kuması mı var? Ben olsam araştırırdım.

Öyle düşünme canım ben MUTLUYUM !Herkesin evliliği bir değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…