- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Yanlizinsan
-
Nasıl hissetmezsin ya ?Neden anlamadim biliyomusunuz bana hic evde belli etmedi yani bi baskasi varmis ama bana hic hissettirmedi
Benimde ya benimdeBu gözlerin görebileceği son şeydi dedikçe yenilerini görüyor gözlerim...
Adam iki hayat yaşıyor, ve siz şüphe etmediniz mi bir şeylerden?
Ayy yok küfür etmicemAma cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
Metrese niye üzüldünüzki metres olan herşeyi bile isteye kabul edendir ,başına ne gelirse mustahaktır, akıllı olsaydıda elalemin evli barklı adamıyla ilişki kurmasaymış, hadi ilişki kurdu bari nikahsız çocuk doğurmasaymış ... aldatılıp enayi yerine konulan nikahlı kadının durumudur trajik olan çünkü bu şoku atlatamayacak uzun süre ,dile kolay 25 yıl ..Vallaha 11 senelik ilişkide hiç mi senin farkına varmamış hiç mi seni ne kadar çok sevdiğini anlamamış. Bir çocuk yapmış doymamış iki yapmış doymamış bide üçüncüyü yapmış bu nasıl sevgiyse artık pes yani. Sana dönerse o 3 çocuk nolcak babasız mi büyüsün. O kadını tercih etse Senin 4 çocuğun nolcak her iki tarafada üzüldüm
Hep dedikodulari duyuyodum ona soruyodum yeminler havada icuyodu bende cok guvenmistim hic beklemiyodum ondan cunki benim mutlu bi hayatim vardi esim cocuklarim hersey cok guzeldi
erkekler niye böyle yaa değil, benim eşim niye böyle diyceksiniz.. Genelleme yaparak olayı normalleştirmeye çalışmayın.. Hiçbişey yapamazsınız eşiniz sapığın teki acilen boşanın.erkekler niye böyle ya
Benim üzüldüğüm metresi değil o çocuklarda en az bu taraftaki çocuklar kadar masum anasının babasının ettiği şe..... günahını ödeyeceklerMetrese niye üzüldünüzki metres olan herşeyi bile isteye kabul edendir ,başına ne gelirse mustahaktır, akıllı olsaydıda elalemin evli barklı adamıyla ilişki kurmasaymış, hadi ilişki kurdu bari nikahsız çocuk doğurmasaymış ... aldatılıp enayi yerine konulan nikahlı kadının durumudur trajik olan çünkü bu şoku atlatamayacak uzun süre ,dile kolay 25 yıl ..
Arkadaşlar hemen yıkıcı yorum yapmasak yapıcı olsak biraz daha yardım istedim çünkü eşimi seviyorum ve ilk kez böyle bişey oluyor sadece onu kaybetmekten korkuyorum evet ama bu yaptığı zoruma gitti 4 ay beni görmüyor göreve gittiğinde bunlar normal bişey mi bilmiyorum çıplak bi kadın resmi onu tatmin ediyor olabilir bilmiyorum ama çok sinir bozucu erkekler niye böyle ya
Bende çok merak ettim bunuHiç düşünmediniz mi ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye..
Düşünmediniz çünkü tek başınıza çocuklarınızla mücadele etmek daha zordu. Eşiniz kazandı siz onun verdikleri ile yaşadınız..
Pisman derken? 11 yildir mi
Pismanmis?
Bdv yuzunden akil sagligimdan olucam
Kocam yastik istedi goturdum kafasina bitane patlattim yeter biktim bosanicam senden dedim adam hala şokta
Öyle düşünme canım ben MUTLUYUM !Herkesin evliliği bir değil kiDini nikah yapacak kadar müslüman, karısını aldatıp,ahını alacak kadar kafir. Midem bulanıyor artık erkeklerden, buradaki konuları okudukça. Sanırım evliliğin hayalini bile kurmayacağım artık. Mutluyum diyen kadın neredeyse hiç yok. Konu sahibi sen de bahane bulmadan boşanırsın umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?