Kocam beni aldatmis

Ama cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
adamda yuh ya dogurtmusta dogurtmus 3 cocukmu bide size 4 affetmiceksiniz herhalde dmi rezil hayat yasamista ayy cok uzuldm.size ihanet ederken sizi dusunmemis sizin rezil olcaginizi dusunmemis bide utanmadan pismanmista bilmem ne bunlari size Basil deme cesareti buluyo utanma olsa zaten ne bunlari yapardi nede bu laflari soleyebikirdi. Seven insan yapmaz yapamaz ya afedersinde o kadinla o cocuklari yaparkende seviyomuymus rezillik ya.Allah ysrdmciniz olsun Allah iyilerle karslastrsin cumlemize

Ama cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
Sen var ya affedersen diger Gunlerinde hep tetikte olcan hep acaba suan aldatyomu acaba soylemi bolemi diye kendini yicen durcan o olay aklindan cikmaz zsten cikamaz bide cocuk doldurmus onlar senn hayatnda artk

Cok uzuldum
Esiniz diye nitelendirdiginiz karaktersize benim lugatimda bir kelime yok maalesef. Umarim esinize kanmazsiniz ve kendi hayatınızı kurup mutlu olursunuz.... Allah yardimciniz olsun

Kizlarr aaaaa çok tepki gösterdiniz. Adam dini nikah yapmisss dahaaa ne yapsin hemde pismaaann. Tam affedilmelik
Dimi yaaaa birde Dini Allahi karistiriyorlar yaptklari sucu ya.hani back Allahim Ben suc islicem karimi aldatcam Gunah yazma der gibi tovbe ya

Merhaba arkadaslar yeni geldim esim benden habersiz onbir sene dini nikahla evlenmis bi duydum uc cocugu var ben 24 yillik evliyim dunyam basima yikildi cok caresizim
11 senedir neredeydiniz? Nereden öğrendiniz kendi mi itiraf etti ayrıca çaresiz falan değilsin bunu kanıtla al tazminatıni çatır çatır ye

Ne güzel demişsiniz valla anlamak işlerine gelmiyor 11 sene nasıl anlamaz insan ya 3 çocuk yapmış illaki evini ihmal etmiştir yani iki ayrı hayat sonuçta

Hayır o kadar çocuk beslenmesi eğitimi yıllarca nasıl yapmış ya . Bide esiniz zina yapmis oluyor . İmam nikahı adı altında bayagi bayagi zina , sizin musadeniz yok ise olmuyor nikah ben öyle biliyorum . Bide yıllarca nasıl saklamış ya , hiç mi anlamadinız. Bide bişeyi daha çok merak ediyorum . O değil de hangi salak kadın böyle imam nikahli birinden çocuk yaparki ya . Esiniz ne iş yapıyor .

Hep dedikodulari duyuyodum ona soruyodum yeminler havada icuyodu bende cok guvenmistim hic beklemiyodum ondan cunki benim mutlu bi hayatim vardi esim cocuklarim hersey cok guzeldi
Hersey gerçekten güzel değildir . Bak dedikodular var mis . Siz inanmak istediğinize inanmış duyduklarinizin üzerine gitmemissiniz. Yani kısaca hayal dünyası daha cazip gelmiş

Kafam karıştı senin Kocanın 3 çocuğu var , çıplak kadın fotoğrafı nerden çıktı . Neler oluyor burda :)

Vallaha 11 senelik ilişkide hiç mi senin farkına varmamış hiç mi seni ne kadar çok sevdiğini anlamamış. Bir çocuk yapmış doymamış iki yapmış doymamış bide üçüncüyü yapmış bu nasıl sevgiyse artık pes yani. Sana dönerse o 3 çocuk nolcak babasız mi büyüsün. O kadını tercih etse Senin 4 çocuğun nolcak her iki tarafada üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…