- 4 Şubat 2018
- 279
- 161
- 103
- 32
- Konu Sahibi Yanlizinsan
-
adamda yuh ya dogurtmusta dogurtmus 3 cocukmu bide size 4 affetmiceksiniz herhalde dmi rezil hayat yasamista ayy cok uzuldm.size ihanet ederken sizi dusunmemis sizin rezil olcaginizi dusunmemis bide utanmadan pismanmista bilmem ne bunlari size Basil deme cesareti buluyo utanma olsa zaten ne bunlari yapardi nede bu laflari soleyebikirdi. Seven insan yapmaz yapamaz ya afedersinde o kadinla o cocuklari yaparkende seviyomuymus rezillik ya.Allah ysrdmciniz olsun Allah iyilerle karslastrsin cumlemizeAma cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
Sen var ya affedersen diger Gunlerinde hep tetikte olcan hep acaba suan aldatyomu acaba soylemi bolemi diye kendini yicen durcan o olay aklindan cikmaz zsten cikamaz bide cocuk doldurmus onlar senn hayatnda artkAma cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
Dimi yaaaaKizlarr aaaaa çok tepki gösterdiniz. Adam dini nikah yapmisss dahaaa ne yapsin hemde pismaaann. Tam affedilmelik
11 senedir neredeydiniz? Nereden öğrendiniz kendi mi itiraf etti ayrıca çaresiz falan değilsin bunu kanıtla al tazminatıni çatır çatır yeMerhaba arkadaslar yeni geldim esim benden habersiz onbir sene dini nikahla evlenmis bi duydum uc cocugu var ben 24 yillik evliyim dunyam basima yikildi cok caresizim
Ne güzel demişsiniz valla anlamak işlerine gelmiyor 11 sene nasıl anlamaz insan ya 3 çocuk yapmış illaki evini ihmal etmiştir yani iki ayrı hayat sonuçtaDedikodu da duyup şüphelenmedim diyorsunuz siz kendiniz bilmek istememişsiniz bir tabir var kulağınızın üstüne yatmışsınız. Neden kocanızın başka hayatı olduğu hakkında dedikodu çıkarsın insanlar boş yere ? Şimdi nasıl öğrendiniz peki kocanız yine sizi kandırabilirdi.
Hersey gerçekten güzel değildir . Bak dedikodular var mis . Siz inanmak istediğinize inanmış duyduklarinizin üzerine gitmemissiniz. Yani kısaca hayal dünyası daha cazip gelmişHep dedikodulari duyuyodum ona soruyodum yeminler havada icuyodu bende cok guvenmistim hic beklemiyodum ondan cunki benim mutlu bi hayatim vardi esim cocuklarim hersey cok guzeldi
Haberin olmasa pişman olmayacaktıAma cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
Kafam karıştı senin Kocanın 3 çocuğu var , çıplak kadın fotoğrafı nerden çıktı . Neler oluyor burda :)Arkadaşlar hemen yıkıcı yorum yapmasak yapıcı olsak biraz daha yardım istedim çünkü eşimi seviyorum ve ilk kez böyle bişey oluyor sadece onu kaybetmekten korkuyorum evet ama bu yaptığı zoruma gitti 4 ay beni görmüyor göreve gittiğinde bunlar normal bişey mi bilmiyorum çıplak bi kadın resmi onu tatmin ediyor olabilir bilmiyorum ama çok sinir bozucu erkekler niye böyle ya
Yok bu ana konuya kaynak yaptı. Hazır pis kocalardan konu açılmışken biraz da kendi kocasının yaramazlıklarını anlattı.Kafam karıştı senin Kocanın 3 çocuğu var , çıplak kadın fotoğrafı nerden çıktı . Neler oluyor burda :)
Bence fakedir ya bizim türk kadınları hayatta bu konularda saf değil ya gözümüz çok açıktır yani inşallah öyledir de fakedir konuuuinanilmasi cok guc insalah konu fakedir. nasil anlamazsin ablacim 11 yil pes dogrusu
Vallaha 11 senelik ilişkide hiç mi senin farkına varmamış hiç mi seni ne kadar çok sevdiğini anlamamış. Bir çocuk yapmış doymamış iki yapmış doymamış bide üçüncüyü yapmış bu nasıl sevgiyse artık pes yani. Sana dönerse o 3 çocuk nolcak babasız mi büyüsün. O kadını tercih etse Senin 4 çocuğun nolcak her iki tarafada üzüldümAma cok pisman olmus rezil bi hayat yasamis ve beni cok seviyomus benden af diledi dort cocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?