- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
oyyy rabbim yardımcınız olsun..
amınn canımo yuzden gecelerı yanınızda uyuyan adamların kıymetını bılın bak ben onu bıle goremıorum :)
haklısın canım valla. rabbim sanada sabır versin inş. o günlerinizde gelecek bol bol dua et
Ne konuydu ama ya gülmekten ölmüştüm..aklıma getirdin yine güldüm thanksKonu sahibi viblator diye acmistida konuyu sen once dogru sole die yazmislardi
Vallah eşinin yanında olanlar eşinin değerini bilmiyorlaramınn canımo yuzden gecelerı yanınızda uyuyan adamların kıymetını bılın bak ben onu bıle goremıorum :)
Vallah eşinin yanında olanlar eşinin değerini bilmiyorlar
Eşinin yaninda olmayanlarda özlem duyuyorlar
Böyle işte hayat
Canim gerçekten adamın yaninda olanlar bunuyorahh canım ahh sorma konu sahıbı bulmus bunuyorbız daha adamı goremıyoz bulup da bunasak keske
Canim gerçekten adamın yaninda olanlar bunuyor
biz de bulsak yanımızda görsek bunasak keşke
Aynen uzaklardan taa uzaklardasenın demı koca uzaklarda tatlım
Aynen uzaklardan taa uzaklarda
Sevdiceğim işten geliyor yemeğe oturmadan öpüp kokluyor yemeği yiyoruz oturma odamıza geçiyoruz eşim kucaklıyor seviyor derken öyle oluyor dışatdan geldiysek odamızda üstümüzü değişirken oluveriyor yani planlanmış bişey değil olmamalı da bizde hep böyle artı bişeye gerek kalmıyor bedenimiz ve ruhumuz hep istiyor zaten birimizi ama ben hergün özenli giyinirim mesela içimde hep tanga olur eşim gün boyu merak eder bugün süpriz ne giycem diye Allaha şükür ben mutluyum bu durumdan erkeğin hanımını istememesi çok üzücü bi durumiki tarafında arzulu olduğu bir evlilik yaşayan var mı aranızda.. sizde teklifler Nasıl oluyor..
Biz nişanlıyken sadece öpüştük ileri kesinlikle gitmedik eşim ilk gece yaşamaktan yanaydı öncesinde çok birlikteliği olmuş ama bana yapmadı şimdi mükemmel bi cinsel hayatımız var Allaha şükür ben bu yüzden evlenmeden bişeylerin yaşanıp tüketilmemesi taraftarıyımBekarken nisanliyken bile cinsel hayatimiz supermis.evlenince ne okdu anlamadım. Bu arad konuyu acan arkadasin samimiyetine guvenmiyorum. Bence boyle bir konu acarak kendince geyik yapmış ki boyke bir konu hic hafife alinmayacak kadar biz evli kadinlar icin uzucu bir konudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?