kocam beni arzulamıyor...(

Aynen her gün sen teklif edersen adama vakit kalmıyor zaten her gün teklif geliyor az yanaşma yanaşır o

Bide herşeyi açıklamışsın tüm cinsel hayatını yazıyorsun tatlım gerek yok bu kadar şeye kocana diyebilirsin ısırma acıyor diye bence kocanda utanırdı orda burda ısırdığının yazılmasına

amınn canım o yuzden gecelerı yanınızda uyuyan adamların kıymetını bılın bak ben onu bıle goremıorum :)
Vallah eşinin yanında olanlar eşinin değerini bilmiyorlar
Eşinin yaninda olmayanlarda özlem duyuyorlar
Böyle işte hayat

Valla aynı dertten ben de müzdaribim. Eşimle evleneli henüz 5 ay olmasına rağmen cinsellik yok denecek kadar az. Çok enteresan bir durumun içindeyiz, sanki evlilikle birlikte cinsel arzular tamamen yok oldu. Sevgili nişanlı dönemde daha çok isterdik birbirimizi. Ben inanılmaz üzülüyorum bu duruma hiçbir adım da atmıyorum bunun için.

Bekarken nisanliyken bile cinsel hayatimiz supermis.evlenince ne okdu anlamadım. Bu arad konuyu acan arkadasin samimiyetine guvenmiyorum. Bence boyle bir konu acarak kendince geyik yapmış ki boyke bir konu hic hafife alinmayacak kadar biz evli kadinlar icin uzucu bir konudur

iki tarafında arzulu olduğu bir evlilik yaşayan var mı aranızda.. sizde teklifler Nasıl oluyor..
Sevdiceğim işten geliyor yemeğe oturmadan öpüp kokluyor yemeği yiyoruz oturma odamıza geçiyoruz eşim kucaklıyor seviyor derken öyle oluyor dışatdan geldiysek odamızda üstümüzü değişirken oluveriyor yani planlanmış bişey değil olmamalı da bizde hep böyle artı bişeye gerek kalmıyor bedenimiz ve ruhumuz hep istiyor zaten birimizi ama ben hergün özenli giyinirim mesela içimde hep tanga olur eşim gün boyu merak eder bugün süpriz ne giycem diye Allaha şükür ben mutluyum bu durumdan erkeğin hanımını istememesi çok üzücü bi durum

Biz nişanlıyken sadece öpüştük ileri kesinlikle gitmedik eşim ilk gece yaşamaktan yanaydı öncesinde çok birlikteliği olmuş ama bana yapmadı şimdi mükemmel bi cinsel hayatımız var Allaha şükür ben bu yüzden evlenmeden bişeylerin yaşanıp tüketilmemesi taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…