- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Bizziki tarafında arzulu olduğu bir evlilik yaşayan var mı aranızda.. sizde teklifler Nasıl oluyor..
hergün yapiyormus daha ne olsunseverek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Dun gece yaticam mesela. Adam rahat vermiyoiki tarafında arzulu olduğu bir evlilik yaşayan var mı aranızda.. sizde teklifler Nasıl oluyor..
cute güldürdün beni gece geceBizz
güne sürekli yorgun argın baslıyoruz teklıf yok kım kımı sıkıstırırsa
4 senedır evlıyız 5 senedır sevısıyoruz
Fanteziler yap ilişki esnasında konuş mesela değişik fanteziler heyecanlandırseverek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
İki tarafın da ciddi sorunları yoksa karşılıklı olur ama tabi fırsat vermek de lazım :) hergün hergün istemeyebilir insan. bu sorun olduğu anlamına gelmez. Aylarca yapılmasa neyse de 2 - 3 gün ara normal bence. Sabırlı ol özlet kendini biraz :)iki tarafında arzulu olduğu bir evlilik yaşayan var mı aranızda.. sizde teklifler Nasıl oluyor..
evet sabretmeye çalışıyorum ))İki tarafın da ciddi sorunları yoksa karşılıklı olur ama tabi fırsat vermek de lazım :) hergün hergün istemeyebilir insan. bu sorun olduğu anlamına gelmez. Aylarca yapılmasa neyse de 2 - 3 gün ara normal bence. Sabırlı ol özlet kendini biraz :)
ısırma işini benimki biraz abartıyor hergün o yüzden kavga ediyoruz zaten dayanamıyorum diyor yani sadece sevişme esnası değil normal Zaman'larda da öpmek yerine ısırıyorBence eşin o işi yapmak istemiyor değil gayette yapıyor gün aşırı önce bunu anlamalısın bence :) ısırmak derken? sevişmek sırasında hafif ısırıklar olur zaten ama mazoşistçe can yakıcı değildir heralde
çok güldüm bu yoruma yaa sen çok yaşaAdamın motor hararet yapıyoraz beklede tabancası dolsun sonra ateş etmek için fellik fellik seni arıicak
bence sen kafayı yemişsin yaa bu sorundan sonra sende bi tuhaflık olduğunu sezdim.. adam belkide o anki istekle fark etmiyordur ne derece ısırdığını yahuu sende ısırınca çok ısırdın de o kendine gelecektirbir de arkadaşlar eşim o işi çok yapmak istemiyor tamam.. ama bir de ısırmak gibi kötü bir huyu var sizin eşlerinizde böyle bir durum var mı
valla bilmiyorum artık kafayı mı yedim bu normal mi yani ısırıyor işte söylesem de tekrar yapıyorçok güldüm bu yoruma yaa sen çok yaşa
bence sen kafayı yemişsin yaa bu sorundan sonra sende bi tuhaflık olduğunu sezdim.. adam belkide o anki istekle fark etmiyordur ne derece ısırdığını yahuu sende ısırınca çok ısırdın de o kendine gelecektir
ısırma işini benimki biraz abartıyor hergün o yüzden kavga ediyoruz zaten dayanamıyorum diyor yani sadece sevişme esnası değil normal Zaman'larda da öpmek yerine ısırıyor
öyle heralde sadist mi nedemek kı ısırmaktan zevk alıyor tatlım
öyle heralde sadist mi ne
ben adamımı haftada ıkı gun goruyordum sımdı oda yok ızınlerını kaldırmıslar ne zamana kadar bılmıyom kocalarınızın kıymetını bılın bak benımkı hıc yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?