- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
- Konu Sahibi SekerAnnee
-
Kiyamam uzaklarda mi kocan bende uc gundur bulamiyorum herifi simdi karsimda da mubarek gece yaramazlik olmaz diyorum
Valla yaramaz cocuk gibi hissetmiyo degilim bazen
Bizimkilerin fantaziside bole napalim elimizde olan bu yetinecegiz
Yahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?
Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;
Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarımne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz
Önemli olan cinselliği istemesi değil seni istemesi ki istemese hergün yahut gün aşırı olmaz zaten sen adım atma bi süre öyle alışmış çünkü bende mesela hiç adım atmam çünkü eşim zaten fırsat vermiyo ama bazen alındığı olur sana aldığım kıyafetleri giyip süpriz yapmıyosun hiç der.ama fırsat olmuyo her halükarda yaklaşıyor.sen de bırak bi dokunma yaklaşma istemiyo havası yarat.bi de böyle dene.severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Bu forumda bekar kızlar da var ayıp değil mi böyle ulu orta konuşuyorsunuz?
Kusura bakmayın da öpüp başınızın üstüne koyun!!En azından reddetmiyor valla ben yerinde olsam kıçımı döner yatarım; belediye suyu değil ki bu...
Yaaa kusura bakmayın tekrar soruyorum da cevap verirseniz sevinirim hamileliğinizin 2.haftasında olduğunu nasıl anladınız?Velev 3 günü geçti
kavga etmeye baslıyoruz
Hamıle degılım yanı henuz degılım veya olabılırımYaaa kusura bakmayın tekrar soruyorum da cevap verirseniz sevinirim hamileliğinizin 2.haftasında olduğunu nasıl anladınız?
Ayyyyy süpermişşş inşallah yakın zamanda Rabbim sana evlat nasip eder İnşallahhHamıle degılım yanı henuz degılım veya olabılırım
totem yapıyorum gebe degılsem her ay degıstırıyorum tarıhı
Yaaa kusura bakmayın tekrar soruyorum da cevap verirseniz sevinirim hamileliğinizin 2.haftasında olduğunu nasıl anladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?