kocam beni arzulamıyor...(

Ayyy her gün duş almaya üşenir insan ya
Adam sen adet olunca rahata eriyor oh be bir hafta dinleneyim bari diyordur.

Ayyy çok güldüm sen de gül e mi

Ne kadan utanmaz arlanmaz insanlarız biz hiç mi utanmamız yok ahlaksız bizler nasi yapıyoruz utanmadan

Evlenince öğrenirsin tatlış , ilk zamanlar utanılıyor tabi ama sonra sen de alışıyorsun utanmaz arlanmaz olup çıkıyorsun

severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Önemli olan cinselliği istemesi değil seni istemesi ki istemese hergün yahut gün aşırı olmaz zaten sen adım atma bi süre öyle alışmış çünkü bende mesela hiç adım atmam çünkü eşim zaten fırsat vermiyo ama bazen alındığı olur sana aldığım kıyafetleri giyip süpriz yapmıyosun hiç der.ama fırsat olmuyo her halükarda yaklaşıyor.sen de bırak bi dokunma yaklaşma istemiyo havası yarat.bi de böyle dene.

Bu forumda bekar kızlar da var ayıp değil mi böyle ulu orta konuşuyorsunuz?

Velev 3 günü geçti
kavga etmeye baslıyoruz

Yaaa kusura bakmayın tekrar soruyorum da cevap verirseniz sevinirim hamileliğinizin 2.haftasında olduğunu nasıl anladınız?
Hamıle degılım yanı henuz degılım veya olabılırım
totem yapıyorum gebe degılsem her ay degıstırıyorum tarıhı

Erkekler de evliliğe alışma oluyormuş 5 senedir evliyiz ilk senelerde herseyi yaptım ben bunu giymem dediğimi bile giydim baktım hep benim zorlamamla oluyor bıraktım şimdi o istiyo sordum neden böyle olmuştu alisamamis falan filan şimdide benim başım agriyo zamanı geldi :)

Adam her gün her gün sıkılmıştır belki.o da çeşme değil sonuçta molaya ihtiyacı vardır.aşırısı bıkkınlık yapar

Ne kadar cogaldi boyle olaylar. Uzulmek yerine tek ben degilim diye sevinecegimiz konu haline geldi. Basta bole olacagini bilse hangi kadin evlenir. Evlilikte hersey cinsellik degil evet ama cinselliksiz evlilik bilemiyorum bu durumdaki kadinlara cok uzuluyorum. Erkek evlenmeden herseyi yasiyor fazlasiyla hemde.. cogunluktan bahsediyorum ama kadinlar ole degil evlenim herseyi esimle yasayim diyor. Ama erkeklerin cogunlugu doymusluk ve yasamisliklarin fazlaligiyla kadina cinsellik disinda duzgun ilgi ve alaka bile veremiyor. Eslerine bi yuva bide soy isimlerini verdiklerinde onlar icin en cok ihtiyac olani verdiklerini ve bu kadjnlarin baska ihtiyaclarinin olmayacagindan emin oluyorlar. Neden cunku sen artik onun soy adini aldin. Onun namusu oldun. Insan namusuna kotu gozle bakarmi hic. Inanin guzellik cirkinlikle ilgili degil. Bunlari yasayan cogu bayanin bakimli ve guzel olduklarina inaniyorum. Allah yardimciniz olsun.

Yaaa kusura bakmayın tekrar soruyorum da cevap verirseniz sevinirim hamileliğinizin 2.haftasında olduğunu nasıl anladınız?

vala 2. haftasında pek bırsey anlasılmıyor benım regl donemım yaklasmıstı kasık agrılarım vardı ben adetlenıcem dıye beklerken 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım... ama adet agrıları gıbı agrıların oluyo canım

iki tarafında arzulu olduğu bir evlilik yaşayan var mı aranızda.. sizde teklifler Nasıl oluyor..

Ya ben napayım hamileliğimden bu yana 4 hafta falan olmuştur herhalde 1 kere oldu sadece ben istiyorum korkmuyorum adam benden çok korkuyor ayy delirdim bende ateşim var adam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…