Kocam beni boşuyor yardım edin...

bncede ne kadın ne birşey olmaya bilir eşin annesinn lafına bakan biriyse normeldir bnm eşimde baktı boşanmanın eşiğinden döndük sonumuz pekte parlak değil bnce böyle yuvaların huzrunu bozan insaların allah cezasını versin ne diyim

neden eşine dilekçeyi okuduğunu söylemiyorsun..
çok ilginç..

eşim hergün beni arıyor halımı hatrımı soruyor...boşanma davasını açtığında herşeyin benim lehime olduğunu söyledi...dilekçenin fot. istediğimde önemsiz nasıl olsa sen haklısın dedi...yalanlarla dava açtı...şu an gerçek yüzünü bilerek görmek istiyorum...yıllar tanıdığım insan nasıl bbu kadar yalancı olabilir...bilmiyorum ama belkide kendi kalbimi nasırlaştırıyorum...

amin canım...fakat boşanmamak için diretmek sadece süreci uzatıyor...annesinin lafına bakan biri değildi...fakat bazen anne kuzusu olanlar karısına çocuğuna sahip çıkıyor...kimileride böyle ortada bırakıyor...

belkide kendimi kandırıyorum...fakat dilekçeyi aldıktan sonraki şoku atlatamadım...ne yapmam gerektiğini düşünemedim...tek istediğim süründürmekti...karşılıklı tabiki konuştuk...fakat o hep susmayı ve benim haklı olduğumu fakat evliliğin artık yürümeyeceğini biran önce bitmesi gerektiği gibi sözler sarfetti.

Nasıl böyle rahatsın anlamadım vallahi ben böyle ana kuzusu adama diyeceklerim belli "vefasız o....çocuğu"

Nasıl böyle rahatsın anlamadım vallahi ben böyle ana kuzusu adama diyeceklerim belli "vefasız o....çocuğu"

evet haklısın çok rahatım görünürde fakat içimde fırtınalar kopuyor...ama sakin olmak zorundayım çocuğum var...ve ilerde kötü adam ben olmak istemiyorum...savaşıcam ve kazanacağım..

Selam arkadaşım bence bu konuda kendine biraz zaman tanı kendini hiç birşey yapmak zorunda hissetme kimsenin acele ettirmesinden etkilenme sen ne zaman hazırsan ve ne zaman istiyorsan o zaman ne yapacağına karar verirsin. eşinin aceleciliği senin gururunu inciltip bu olayı oldu bittiye getirmesine izin verme . görüşme muattab olma uzun bi süre. sonra inş kızın ve kendin için sağlıklı bi karar verirsin. ve eğer çalışmıyorsan bi işe gir ve yeni çevre edin sakın bi çevrendeki insanlarla bu konu üzerine çok konuşup kendini depresyona sokma. senin ve kzıın için en hayırlısını diliyorum

canım iyi dileklerin için tşk ediyorum...fakat şu an acele etmek zorundayım dava dilekçesini salı günü aldım ve on günlük süreç başladı...eşimin yalanlarıyla açılmış bir dava...cevap yazmak zorundayım şu an avukatım yok...elim kolum bağlı kendimi çok çıkmazda hissediyorum...

bnm eşimde bakmazdı hayatta cnm bir anda oldu hattabazen büyümü yaptı ne diyom

canım zaten baksana seni göndermiş evden sonra söylüyor boşanacağım diye...İki yüzlü pislik...Utanmadan seni arıyormuş...Kardeşim desydin ya mert erkek oyun çevirmez pis hain diye...Neyse acilen bir avukat tut o sana yol gösterir avukat parasına kadar alırsın hiç merak etme...Tekrar ediyorum en kısa zamanda bir avukat tut kardeşim...

arkadaşlar artık yanımda olmayacakmısınz yardın etmeyecekmisiniz...

Sevgili Hazaldt.Bizim burdan sana yardımımız psikolojik destek şeklinde olabilir.en azından kendi adıma.
boşanma sürecinde sana profesyonel destek verecek avukatlarla görüşmen gerek.sonuçta biz kulaktan dolma bilgiler le sana yanlış yol da gösterebiliriz..
Allah Kolaylık versin canım

Canım öncelikle Allah sabır versin nasıl birşey olduğunu çok iyi biliyorum iki ay gibi çok yakın bir zamanda bende boşandım bu yüzden sana bir iki şey yazmak istedim.

Ben anlaşmalı boşandım, mahkeme tarihi alınmadan önce karşılıklı olarak sadece mal varlığı bölüşümü ve tarafların ödenecek tazminatlar konusunda vardığı anlaşma metni ve altına attığımız imzalardan ibaretti. Son derece ruhsuz bir durum anlayacağın iş anlaşması gibi. Mahkemede 2 dakika sürdü.

Ama eğer iş çekişmeli boşanmaya gitseydi o zaman senin eline geçen o kağıt gibi bende okuyacaktım hakkımda yazılmış bir sürü yalan.. bu standart birşeymiş canım millet çekişmeli boşanmada hakim boşanmayı ertelemesin diye böyle uydurup uydurup yazıyormuş muhtemelen eşini birileri yanlış yönlendirmiş bu çok belli. Sebebini aşağıdaki satırlarda bulacaksın..

Herşeyden önce senin evini terk etmen seni haksız konuma düşürür tazminat - nafaka isteyemessin o da bu yüzden böyle yazmış dilekçede kendini akıllı zanneden vatandaş müsvettesi... evet ama çok önemli bir norktayı gözden kaçırmış ileri zekalı.. evi terkettiğini ispat için sana evi terkettikten sonra resmi kanallardan iki defa "evine dön" şeklinde ihtarname çekilmiş ve senin bu ihtarlara rağmen evine dönmemiş olman ayrıca evi terketmiş olduğunu da şahitlerle belgelerle kanıtlayabilir olması gerekiyor istediğin avukata sor. ylancı şahit bulur o kolay ama ya çekilmeyen ihtarları napacak sahte belge mi düzenleyecek?

Yani o dilekçeye karım evinden gitti dönmedi diye yazarak hiçbişey kanıtlayamaz. Hakimler salak mı adalet aptal mı herkesin her söylediğine inanancak.. yok öyle sen hiç canını üzme.

Ayrıca boşanma konusunda aile hukuku kadından yana yani sen "boşanmıyorum boşanmak istemiyorum" dediğin anda dava düşer ve o hiçbirşey yapamaz ayrıca mahkeme sana dava boyunca yoksulluk nafakası da bağlar ki ödemesse hapse girer ölümlerden ölüm beğensin.

Dolayısıyla hiç çaresiz değilsin. Avukatımın bana anlattığı bir olay var o da bir kadın tam 18 yıldır evet 18 yıl doğru duydun boşanmıyormuş ve kadın istemediği için 18 yıldır bitmeyen işkence adam için.

Senin de boşanmama hakkın olduğunu bildiği için üstünde psikolojik baskı kurmaya çalışacak kendini acındıracak bir sürü şey yapacak ama sonuçta eğer sen boşanmassan imam nikahıyla başka bir kadın bile alsa evlilik süresinde elde ettiği tüm gelirlerin yarısı sana ait olacak bu da kendine ait hiçbirşey edinemeyeceği anlamına geliyor.. herşey senin lehine yeter ki sinirlerini sağlam tut canım.

Ayrca seni arayıp htırını soruyor olması falan tamamen taktik, suları bulandırmadan seni sinirlendirmeden bu işi haletmek için yapıyor sakın inanma bu da bu süreçteki standart bir davranış şekli.

Son düzenleme:
seven insan neden boşansın boşanalım diye resmen yalvarıyor bi de bunun altında başka birşey var hadi sana acımıyor o çocuğa da mı acımıyor daha 2.5 yaşında sen seni sevdiğine emin misin annesiyle aranla kalmaktan sıkılmış araya mesafe koyar görüşmezsiniz olur biter evliliği bitirmeye sebep mi yanii bence bahanesi bu malların yarısını vereyim yeter ki boşan diyemez seven insan sakın boşanma sürünsün o kadar kolay değil boşanmak yuvayı yıkmak
sana geçerli bi sebep sunmadan boşanma çünkü bu geçerli bi sebep değil seber bile değil bahaneee

arkadaşlar haklısınız dilekçeyi aldığımı söylemem gerek...fakat yarın söylemeden önce son kez görüşücem yalancı gözlerine son kez bakıcam...dört yıllık eşim dediğim insanın sahte yüzüne son kez bakıcam...artık içimde tutmaktan sıkıldım...kendimi yalancı gibi hissediyorum...aradığında içimdeki kini kusamıyorum...artık yeter diyorum...hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...vaktinizi ayırdınız bildiğiniz bilgileri paylaştınız...elinizden geldiği kadar yardımcı oldunuz...iyiki varsınız...

bende şu anda senin durmundayım üstelik 3 aylık hamileyim çok zor bi durum allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
nemida nın yazdıkları sana kılavuz olsun, benim aklımdan gecenleri yazmış ,hal hatır sormalar her gün aramalar falan hepsi taktik uygladığını sanıyor sakın bu tuzaklara gelme,o nun istediği vakit gecirmeden başından savmak,kendinin bile olmasada kızının hakkını al ve süründür asla boşama, hakkını alana kadar ,gerisi sana kalmış canım ama üzülme metanetli ol ALLAH, SENİN İÇİN KURDUKLARI TUZAGA DÜŞMANLARTINI DÜŞÜRÜR İNŞALLAH

arkadasim ALLAH sabrini versin .bende ayni durumu yasadim,esim beni sevdigi hatta asik oldugu halde aile zoruyla ayriliklar yasadik.cok mantiksiz gelebilir ama düsünün böyle kötü bir annenin yetistirdigi cocugun büyüse bile anne sözünden cikmasi cok zor.bastan evlat degil kendilerine hizmetci,köle yetistiriyor böyle anneler.hükümdar gibi emir veriyor baksaniza karar verilmis.bunlar insan bile olamazlar.düsünün bir kere bir evlilikte problem olunca araya girmesi gereken kaynana tutmus evliligi bitirme emri veriyor.sen kimsin ya.seytan bile esler arasina girmezmis.iste bunlar seytana ders verebilecek ahiretlerini bu dünyalarini düsünemyenler yazikki.kendini sevmeyen düsünmeyen senimi sever arkadasim.bunu böyle düsün.ama böyle erkekler var.kisikleri gelismemis,buna izin verilmemis.ama oda beyinsizmi?biraz cevresine baksa ders alir.düsünür bosansam yarin baskasiyla evlensem yine ayni seyler yasansa vs.anne ile es arasinda erkek köprü olur.ikisinede degerli olduklarini yerlerinin ayri oldugunu anlatmali,yasatmali.ama bunu akilli erkek yapar.sen kararini kendin ver.konus esinle,annesiyle arada kalmanin kendi elinde oldugunu kabul ederse bir daha deneyin.ama etmezse inan bana hep böyle devam edecek demektir.anne kaynana demek tecrübe demektir,alttan alan,barisitiran,birlestiren,derdini dinleyen cözüm arayan demektir,cocugunun mutsuz olacagini bilerek bir anne onu egolari ugruna bosanmaya tesvik ediyorsa o sadece yaslanmis ama hayattan ders almamis demektir.ben öyle yasliya saygi duymam elini öpmem...

böyle bir boşanma sebebi ilkkez duyuyorum.bu nasıl bir ailedir ki eşe sormadan kendi aralarında hem de ortada bir masum çocuk varken boşanma kararını alabiliyorlar.sürekli araması da evet arkadaşlarımın dediği gibi bariz taktik..canım benim hak olarak alabildiğin kadarını al o babasının düşünemediği babalı yetimin hakkıdır.içine de atma canım benim.böyle bir adam için hasta olmaya psikolojini bozmana değmez inan haketmiyor.hakettiği içinden geleni söyle belki birgün utanır..ayıptır ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…