- Konu Sahibi hazaldt2008
-
neden eşine dilekçeyi okuduğunu söylemiyorsun..
çok ilginç..
bncede ne kadın ne birşey olmaya bilir eşin annesinn lafına bakan biriyse normeldir bnm eşimde baktı boşanmanın eşiğinden döndük sonumuz pekte parlak değil bnce böyle yuvaların huzrunu bozan insaların allah cezasını versin ne diyim
Yani...
eline dilekçe gelmi$ ve gelmemi$ gibi davraniyorsun?! Kimi kandiriyorsun ki?.... Ve bir$ey yokmu$ gibi neler konu$abilirsiniz telefonda? Tuhaf yani...
Ve o telefondan sonra (hani bo$anmak istemesini söledigi gün)- o günden bu yana hiç yüz yüze oturup bir sohbetiniz de mi olmadi? Nedir bu böyle çocuk oyuncagi mi?
E$inize söyleyin gelsin oturun konu$un. Öyle telefonda bi ayri, kagit dilekçe de bir ayri konu$malarla i$ yürümez.
Nasıl böyle rahatsın anlamadım vallahi ben böyle ana kuzusu adama diyeceklerim belli "vefasız o....çocuğu"
Selam arkadaşım bence bu konuda kendine biraz zaman tanı kendini hiç birşey yapmak zorunda hissetme kimsenin acele ettirmesinden etkilenme sen ne zaman hazırsan ve ne zaman istiyorsan o zaman ne yapacağına karar verirsin. eşinin aceleciliği senin gururunu inciltip bu olayı oldu bittiye getirmesine izin verme . görüşme muattab olma uzun bi süre. sonra inş kızın ve kendin için sağlıklı bi karar verirsin. ve eğer çalışmıyorsan bi işe gir ve yeni çevre edin sakın bi çevrendeki insanlarla bu konu üzerine çok konuşup kendini depresyona sokma. senin ve kzıın için en hayırlısını diliyorum
amin canım...fakat boşanmamak için diretmek sadece süreci uzatıyor...annesinin lafına bakan biri değildi...fakat bazen anne kuzusu olanlar karısına çocuğuna sahip çıkıyor...kimileride böyle ortada bırakıyor...
arkadaşlar artık yanımda olmayacakmısınz yardın etmeyecekmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?