Kocam beni boşuyor yardım edin...

kesinlikle boşanmayı kabul etme.amaçlarına ulaştırma boşanmanı isteyenleri...bunu koz olarak kullan bence.

merhaba öncelikle boşanmak ıstemıyorsan anlasmalı bosanmayı kabul etme ,burada durduk yerde magdur olan sensın mümkün ise iyi bir avukatla gorus anlaş ..yasal olarak tum haklarını talep et parası yok vs bu senın problemın degıl boşanmayı dusunen bırıne bu fıkrı aşılayan kımse ona gereken parayı da bulurlar merak etme ..öncelıkle evlılıgınızde hıc bır problem olmadıgını bır cocugunuz bulundugunu şımdıye kadar gerek esınıze gerek de aılesıne cok deger verdıgınızı fakat bunun karsılıgını bırdenbıre boşanma talebı ıle aldıgınızı vs .içeren gayet samımi ve gercekcı bır dılekce hazırlayın avukatla bırlıkte ..daha sonra dava surecınde kendınız ve cocugunuz ıcın tedbır nafakası ..dava sonunda cocugun oncelıkle velayetını ve tabı iştirak nafakası ve bu zmana kadar evlılık bırlıgınde sıze yasatılan ve bosanma surecınde ve sonrasında yasayacagınız maddı ve ozellıkle manevı kayıplar için tazmınat talep edın ... evlendıkten sonra edınılmış mal var ıse edınılmış mallara katılım payınızı da alabılırsınız ..kesınlıkle dık durun boşanma sonrası yasayacagınız yıkımı göz onune alarak lutfen karsı tarafa acımayın ..oyunlara gelmeyın anlaşma metnı sunarlarsa mutlaka guvendıgınız bır avukatla bunu degerlendırın unutmayalım hak verılmez alınır

oncekı mesajlarınızı okudum ve ınanın cok uzuldum ..nasıl bır ınsan bu kadar saf olabılır tum esyalar alınıp da gıdılır mı yanlış anlamayın atladıgım bır yer yoksa ..baba evıne tatıle gıderken esım bana nasıl tum esyalarını al dıyebılır ? adam resmen avukatından akıl alıp o avukat da zekı gecınen bırıymıs sanırım uygulamış ..düğünde takılanlar senın hakkın onları mutlaka dılekcede belırt ..evı terk etmedıgını baba evıne tatıle dıye yollandıgını gercegı esının dava actıgını soyledıgınde ogrendıgını ..aile konutuna alınmadıgını ..aksıne tum esyalarını alman ıcın baskı yapıldıgını bu sure zarfında gerek esınden gerek esının aılesınden hıcbır olumlu yanıt alamadıgını 3 ay boyunca oyalandıgınızı fakat gerceklerı dılekçede yazılmış yalan yanlış ithamlarla karsılaştıgınızda gordugunuzu ..bır cocugunuz oldugunu boşanmak ıstemedıgını ama takdır hakımınındır eger boşanmaya karar verılırse de daha fazla magdur olmamak için evlılık bırlıgını devam ettırmek ısteyen taraf olarak tum hakalrınızın verılmesını vs talep edın ..

ailesiyel oturup senden boşanmaya karar veriyo öylemii..seninle önce konuşup yürümediğine ortak karar verseniz daha mantıklı olmazmıydı..eğer istemiyorsan boşanmayı sabrın da varsa mücadele et inat et boşanma arkadaşım

merhaba arkaşlar hepinize çok teşekkürler...yazdıklarınızı dikkatle okudum...son yaşadığımı yazmadım size...anlaşmaya çalıştım fakat olmadı....ilk gün kabul etti herşeye tamam dedi ertesi gün o şekilde kabul etmesinin imkansız olduğunu söyledi...eşimin anlaşmak için yaptığı teklifi duymak istermisiniz...on bin tl üç yılda ödenmek kaydıyla tazminat...ve sadece çocuğuma bağlanacak ikiyüzelli tl nafaka gersi yok

ilginç. bu konularda hukuk bilgim yok..Sadece Allah yardımcınız olsun.. bunlar sadece szin başınıza gelmiyor.. bu anlamda yalnız hissetmeyin. ve acaba ben ne yaptım da oldu demeyin bu sadece özgüveninize zarar verir. bu saatten sonra herşeyi mantık çerçevesinde ölçüp tartarak konuşmak karar vermek gerek..ve çok ta her aramasına cevap vermeyin. o sizi böyle silebliyorsa silsin.. çok ta tınnnn.. sizden değerli oalbileceğin sanmıyorum.. kızınızla güzel bir hayat diliyorum..

anlasamadiysaniz da bundada bir hayir vardir.demekki dengesiz bir insan bugün baska yarin baska.belkide ALLAH sizi kurtarmis.sizin aileniz ne tepki verdi?aslinda bazen cok karismiyim demek yada gurur yapmak yanlis.umarim hersey yolunda gider kizinizi büyütürken bazen zorlanacaksiniz,cünki kizlar babaya cok düskün olurlar.ama kader bu sizin imtihaniniz da böyleymis. artik bosanmayi oyuncak haline getirdiler.ne olacak anlasamiyorsan bosan diyorlar.emek verilmis,yillar verilmis kimsenin umurunda degil.ama ilahi adalet var imkaniniz varsa aile destegi ile cocugunuzu birisi baksa sizde calisirsaniz cok iyi olur.ama bu aslinda esinizin ve onun annesinin iyi günleri daha.hepisini duyacaksiniz,göreceksiniz ins.sizde ondan hukuken ne koparabilirseniz koparin.ALLAH ihlas etsin böyle insanlari sizede kolay gelsin.

arkadaşım iyi dileklerin sağol...ailem allaha şükür sonuna kadar arkamdalar...kendimi güvende hissediyorum onlarla...elbet bu günler geçecek ve kazanan ben olacağım biliyorum...kızım eskisi kadar sormuyor bile...eskiden en çok kimi seviyorsun dediğimde baba derdi...şu anne diyor ve baba yok diyor..yaşı çok kücük ama yinede olayları kendince yorumlayabiliyor...gözyaşlarımın ahı nasıl çıkacak çocuğumun vebali nasıl ödenecek....bana ve çocuğuma bunları yaşatanlar elbet gün yüzü görmeyecekler biliyorum....

Allah yardımcınız olsun..gerçekten zor bir durum.bence bi avukatla konuşun detaylı bilgiler alın.şansınızı olabiliğince zorlayın kendi isteğiyle aile kararıyla boşanması sizi 2. plana atması vs. daha bir çok durum avukatla görüştüğünüzde sizin lehinize sonuçlar verebilir.Allah sabırlar versin...

canım bende bir çok sorun yaşadım eşimle ve hak etmediğim şeylerdi. şimdi bende ailemin yanındayım. boşanıyorum. ah etmişsin eşine. inan o kadar iyi anlıyorum ki seni. o ahlar zaten burnundan getirir onların hayatını. üzülme demek kolay bana da üzülme diyorlar ama insan emeklerine yıllarına acıyor.

merhaba arkadaşlar şu ana kadar hepiniz yanımda oldunuz...hepinize çok teşekkür ederim...bugün benim için artık evliliğimin bittiği gündür...damarlarımdan, kanımdan bütün hüclerimde evliliği öldürdüm...her ne kadar bitti desemde yinede bir umut vardı belki diyordum...fakat belkilerin bile öldüğü gün bugün...eşime bugün karşı boşanma davası açtım tazminat istedim...artık hakim ne derse o olacak...

hayırlısı olsun canım ne denir, yani en azından çocuğunun annesine tuzaklar kuran adamdan ne hayır gelirdiki zaten

cnm konunu nasıl okudum bı bılsen perısan oldum arkadasım..
o adamın hakkında soyleyecek hıc bısey yok uzgunum adam bıle degıl nasıl bır ınsan bunu karısına ve cocuguna yapr....
yazamıyorum bıle sınırden ellerım tıtrıyo arkadasım allah sana ıyı yazılar yazsın o adamında donuna kadar al alkı anlasın anyayı konyayı.....

sınırlerım bozuldu kusura bakma ama ne olursa olsun arkana bakma guclu ol arkadasım cok sukur aılen var kızın var allahın var
bır soz var buyuk derdım var deme derdımden buyuk allahım var de dıye

allah bahtını acık etsın arkadasım sana ve kızına ıyı yazılar yazsın..
kocanında allah turlu turlu belasını............

hayırlısı olsun canım ne denir, yani en azından çocuğunun annesine tuzaklar kuran adamdan ne hayır gelirdiki zaten

hayırlısı tabiki canım en azından vicdanım rahat bu yuvanın devam etmesi için elimden geleni yaptım....en başından itibaren yanımda olduğn için sağol arkdaşım...

allah doğrunun yanındadır...ailemin arkamda olması benim için moral kaynağı kız ımın olması ayrı bir sevinç...gökten ne yağar ise yer kabul edermiş...yaşanacakların önüne geçemeyiz

allah doğrunun yanındadır...ailemin arkamda olması benim için moral kaynağı kız ımın olması ayrı bir sevinç...gökten ne yağar ise yer kabul edermiş...yaşanacakların önüne geçemeyiz
kıyamam ya üzüldüm cnm çok.allah sabır versin sana.yuva kolay kurulmuyo gerçekten.herşey allahtan.o isteksizse yapabilceğin hiç bişey yok cnm.nasılsa ailen arkanda.kızın en büyük morel sana.hayatının merkezine aileni ve kızını koy ayakların yere bassın dimdik dur arkadaşım.kimse yıkamaz seni.

Canum Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ve kaynana hışmından korusun

canım hakkında hayırlısı olur inş sende bundan sonra cocugun ve kendin için kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren derim kendine iyi bak canım bir söz vardır lisede duvar yazısı olarak yazılır
sevene canım feda sevmeyene elveda .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…