- Konu Sahibi hazaldt2008
-
merhaba arkaşlar hepinize çok teşekkürler...yazdıklarınızı dikkatle okudum...son yaşadığımı yazmadım size...anlaşmaya çalıştım fakat olmadı....ilk gün kabul etti herşeye tamam dedi ertesi gün o şekilde kabul etmesinin imkansız olduğunu söyledi...eşimin anlaşmak için yaptığı teklifi duymak istermisiniz...on bin tl üç yılda ödenmek kaydıyla tazminat...ve sadece çocuğuma bağlanacak ikiyüzelli tl nafaka gersi yok
anlasamadiysaniz da bundada bir hayir vardir.demekki dengesiz bir insan bugün baska yarin baska.belkide ALLAH sizi kurtarmis.sizin aileniz ne tepki verdi?aslinda bazen cok karismiyim demek yada gurur yapmak yanlis.umarim hersey yolunda gider kizinizi büyütürken bazen zorlanacaksiniz,cünki kizlar babaya cok düskün olurlar.ama kader bu sizin imtihaniniz da böyleymis. artik bosanmayi oyuncak haline getirdiler.ne olacak anlasamiyorsan bosan diyorlar.emek verilmis,yillar verilmis kimsenin umurunda degil.ama ilahi adalet var imkaniniz varsa aile destegi ile cocugunuzu birisi baksa sizde calisirsaniz cok iyi olur.ama bu aslinda esinizin ve onun annesinin iyi günleri daha.hepisini duyacaksiniz,göreceksiniz ins.sizde ondan hukuken ne koparabilirseniz koparin.ALLAH ihlas etsin böyle insanlari sizede kolay gelsin.
hayırlısı olsun canım ne denir, yani en azından çocuğunun annesine tuzaklar kuran adamdan ne hayır gelirdiki zaten
cnm kac yillik evlisin ve yas kac ki
cnm konunu nasıl okudum bı bılsen perısan oldum arkadasım..
o adamın hakkında soyleyecek hıc bısey yok uzgunum adam bıle degıl nasıl bır ınsan bunu karısına ve cocuguna yapr....
yazamıyorum bıle sınırden ellerım tıtrıyo arkadasım allah sana ıyı yazılar yazsın o adamında donuna kadar al alkı anlasın anyayı konyayı.....
sınırlerım bozuldu kusura bakma ama ne olursa olsun arkana bakma guclu ol arkadasım cok sukur aılen var kızın var allahın var
bır soz var buyuk derdım var deme derdımden buyuk allahım var de dıye
allah bahtını acık etsın arkadasım sana ve kızına ıyı yazılar yazsın..
kocanında allah turlu turlu belasını............
kıyamam ya üzüldüm cnm çok.allah sabır versin sana.yuva kolay kurulmuyo gerçekten.herşey allahtan.o isteksizse yapabilceğin hiç bişey yok cnm.nasılsa ailen arkanda.kızın en büyük morel sana.hayatının merkezine aileni ve kızını koy ayakların yere bassın dimdik dur arkadaşım.kimse yıkamaz seni.allah doğrunun yanındadır...ailemin arkamda olması benim için moral kaynağı kız ımın olması ayrı bir sevinç...gökten ne yağar ise yer kabul edermiş...yaşanacakların önüne geçemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?