Kocam beni boşuyor yardım edin...

her yazılanları büyük bir dikkatle okuyorum kafamda toparlamaya çalışıyorum yapacaklarım kafada belirmeye başladı...amacım boşanmayacağım ama bu evliliğin devam etmesi için değil...yapılan haksızlığın telafisi için..

canım eşim uyumak üzereydi ama yine de sordum,

tanıdığınız birilerinin evi var mı boş. ya da şöyle oturulabilecek durum da ama kirası düşük bir ev boşanma davasına 1-2 hafta kala bir ev tut kendi adına ama aile konutu diye kira kontratına yazdır. kontratta şu kadar süreliğine kiralıyorum falan deme ama.

neyse bir ev kirala ve bu evin adresini vererek eşine mahkeme kanalıyla -eve dön çağrısı yap-- ama önce avukatınla konuş tabi.

yani eşim böyle bir akıl verdi. eşinin haksız bir boşanma davası açtığının anlaşılması için. babanda emekliymiş nasıl ev kiralayacaksın bunuda bilmiyorum ama. inşallah herşey kızının ve senin için hayırlı olur.

herşeyde biraz hakimin insiyatifine bakıyor galiba

canım ev tutmak ne işe yarayacak anlamadım evi tutucam eşya alıcam eşimi çağrıcam eşimde davadan vazgecer evliliğe devam etmek isterse ben ne yapıcam böyle yalancı bir insanla hayata devammı edicem

canım ev tutmak ne işe yarayacak anlamadım evi tutucam eşya alıcam eşimi çağrıcam eşimde davadan vazgecer evliliğe devam etmek isterse ben ne yapıcam böyle yalancı bir insanla hayata devammı edicem

içine 1-2 eski eşya koy yeter oturacak değilsin. eşim sadece onun oyununu bozman için bir fikir verdi. gerçi adamın boşanma dilekçesinde aslında elle tutulur hiç birşey yok. resmi yoldan eve dön çağrısı yapmamış. aslında o avukata danışmıştır ama vukat ona --dön çağrısı yapacağın ev annenin evi artık k.valide ile oturmak geçimsizlik nedeni biz başka birşey uyduralım demiştir.

ama eşinde bu işgüzarlık varken gelir oturur 1-2 aylığına valla.
ama yapacağın en mantıklı şey bir avukat bulman ve boşanmak istemiyorum demen. boşanmak istemesende zaten bu süreçte eşinden kızın ve kendin için nafaka isteyebiliyorsun. bunu da hemen yap.

Allah sana sabır versin.

artık o insan daha neler uyduracaktır bilemiyorum...belki davayı bile çekebilir...

herşeyde biraz hakimin insiyatifine bakıyor galiba

ya zaten bir tane çocuğunuz var anlaşmalı olmadıktan sonra hakim sizi şak diye boşamaz ki. mutlaka size süre verecek ve senin avukatında --k.valide ile oturuyorlar karşı taraftan ayrı bir ev tutmasını ve bu evde evliliklerine devam etmelerini talep ediyoruz-- diyebilir.

eski konularına baktım da kafam karıştı. Acaba gerçekten eşin bunalımda mı. gerçekten annesi için mi boşanmak istiyor. ikiniz arasında seçim yapamadı ama cadaloz kaynanan baskı yapınca annesini mi seçti nedir.

ay bu erkeklerde gram zeka yok. ayırsa evini gökten taş mı yağacak sanki.

oyle deme arkadasim yaa insanlarin kisiliklerini erkek yada bayan olarak siniflandirmamiz gerekiyor bence...Insan kisikliksiz olunca cinsiyetin bir anlami olmuyor.

Bence sen iyi bir avukat tut,sahitlerinle beraber haltedersin esini.Zaten bir gelirin yoksa ki zaten cocukta var nafaka vermek zorunda,birde tazminat istersin sonra herkes kendi yoluna..boyle bir adam icin oturup uzulmeye degmez,zararin neresinden donsen kardir.

canım baştan öyle görünüyordu fakat parçaları yerine oturtunca annesinin bahane olduğu açıkca ortadı...

Kayinvalidenizde kaliyormu$sunuz orada bilgisayar internet varmiydi?...
E$iniz belki internet üzerinden (eger ki bir bayan varsa) onunla sohbeti felan oluyordur. BU yüzden incelemeye aldirtabilirsiniz bilgisayari felan... Bunlari mahkemede kullandiklarini biliyorum.

Geçmi$ olsun tekrar.

hayır canım bigisayar vardı fakat internet yoktu...eşiminde evde internete ihtiyacı yoktu...

davada eşinin kullandığı telefonun kayıtlarını isteyebilirsin.
zaten başka kadın olma ihtimali bir süre sonra açığa çıkacaktır, artık gemiler yakılmış.
şimdiden bunu düşünüp kendini üzme, bu konuda hırslanma. zira olmama ihtimali de var.

yeni bir gelişme var mı? görüştün mü karşı tarafla?

telefon kayıtlarını çıkartmam hiç bir anlam ifade etmiyor...çünkü mesleği gereği iş telefonunu kullanıyor...eğer varsa biri iş yerindedir...henüz gelişme yok...hala hergün arıyor...bende dilekçeyi almamış gibi davranıp konuşmaya devam ediyorum...hatta anneannesi vefat etmiş beni arayıp bana söylüyor...kafam çok karışık...

Cok sonradan olaya mudahil oldum ,kacirdigim bir yer varsa ve yanlis yorum yaparsam af ola.
Oncelikle esinizin bosanma sebebini Kaynana olarak gormuyorum.Bu sadece onun bahanesi,ve nasilolsa
kayinvalide ile kotusunuz ,soramaycaksiniz,bahanesi cok yerinde.Bu kararin ailecek alindigina -yani esinizinin anne ve babasi ile -inaniyorum.Bazen biz kadinlar cok sevgimizden,ve galiba birazda iyi niyetimizden gercekleri gormek istemiyoruz.Esinizin baska biriyle iliskisi var ve bu sizin disinizda herkes tarafindan ogrenildi ve sonuclandirilmasi istenildi ,o diger bayani secti.Cok ozur dilerim ama sebebin bu oldugunu dusunuyorum.Veya sizin bize anlatmadiginiz aslinda gercekten aranizda siddetli bir gecimsizlik soz konusu.Baska bir sebebi olmasi mumkun degil.Anne baba talebi ile olucak isler degil bunlar.
Dilekcede yazilanlarda,sizinle tek celsede bosanmak icin yazilmis.Karsilikli oturun ve anlasin.Hiz birseyi olmasa dahi ,tazminat davasini kazanabilirsiniz.Buda onun maasinin ya tumunu yada 4/2 sini almak demektir.Yalana yalan dolanla cevap vermek size hic birsey kazandirmaz.Hakimler aptal degiller.,kanita bakarlar,tutanaga bakarlar.
Kolay gelsin,ve hakkinizda hayirlisi olsun insallah

merhabalar başka kadın olduğu konusunda şüpheliyim...tartışmamız ve geçimsizliğimiz yoktu...bilmiyorum...fakat gerçekler elbet bir gün gün yüzüne çıkacaktır...eğer başka kadın var ise en azından ilerde çocuğuma neden boşandınız derken açıklama yapmak için daha kolaylık olur...

arkadaşlar artık yanımda olmayacakmısınz yardın etmeyecekmisiniz...

arkadaşım bence yapman gereken tek şey kendi kararını vermek..kendini dinleyip ne istediğini kendine soracaksın..artııııı seninle oynayan bir adamı hayatında isteyip istemediğine karar vermen gerekiyor

Yani...

eline dilekçe gelmi$ ve gelmemi$ gibi davraniyorsun?! Kimi kandiriyorsun ki?.... Ve bir$ey yokmu$ gibi neler konu$abilirsiniz telefonda? Tuhaf yani...

Ve o telefondan sonra (hani bo$anmak istemesini söledigi gün)- o günden bu yana hiç yüz yüze oturup bir sohbetiniz de mi olmadi? Nedir bu böyle çocuk oyuncagi mi?

E$inize söyleyin gelsin oturun konu$un. Öyle telefonda bi ayri, kagit dilekçe de bir ayri konu$malarla i$ yürümez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…