Kocam beni boşuyor yardım edin...

haklısın canım allah doğruya yardım eder...haksızlığa uğradım kaldıramıyorum dilerim allahtan o kadar pişman olurki heleki kaynanam adımı dilinden düşürmesin vicdan azabı çeksin...

canım onun suçu karısına ve çocuğuna sahip çıkmaması bu yeterli bir suçtur...fakat benim kabul etmediğim asıl suç ise çoğunluk arkadaşımın ve sizlerin yazdığı hayatında bir kadın olduğudur...annesi filan takıcak bir insan değildi...hangi söz sevilen kadındar vazgeçirmeye yeterki...

canım o görecek boşanmayı kafam rahat etsin mahkeme gününü bekleyemedim diyen adam...boşamayacağım yalvarsın boşanmak için boşanmayacağım çok bekleyecek boşanmak için roller değişti artık...

canımcım kaç defa konuştum bir bilsen arada kalmak bahanesi imiş eğer öyle olsa idi arada kalmamak için uğraşırdı boşanmak için değil...dünya kadar yol vardı...

kusura bakma ama eşin kendini akıllı sanan aptalın tekiymiş.
elinde sana resmi kanaldan --eve dön çağrısı yaptığına dair hiçbirşey yok onun--

boşanma dilekçesinde istediği kadar --eşim evi sürekli terkediyor, ben geri dönmesi için uğraşıyorum vs. desin tabi yalancı şahitleri varsa bilmem.---

Ama böyle bir adamla ömür geçmez ve kocanın aklında başka şeyler var ve planlı hareket ediyor. ve seni aptal yerine koymak için de elinden geleni yapıyor. kesinliklede 2. bir kadın var ve k.validen değil.

madem o seninle bu şekilde oynadı sen de bu oyuna bir avukatla ortak ol.
bir süreliğine boşanmayı kesinlikle kabul etme.
1. avukatını bul
2. evine dön
3. avukatın aracılığı ile resmi yoldan kocana eve dön çağrısı yap. (büyük ihtimal oyunu burada bozulacak ve bir süreliğine dönecek inanma) dönmez ise...
4. çocuğun ve kendin için tedbir nafaka davanı aç, oturduğunuz ev kira ise kira parasını ödemesi için de dava açacaksın
5. eğer boşanmak kaçınılmaz bir son ise yine de sana yaşattıklarını unutma ve bu davayı olabildiğince uzattır.
6. evdeki düğün kasetlerini ve düğün resimlerini ailene bırak özellikle takı merasimi ile ilgili olanları
7. ve tazminatını da nafakanı da mutlaka iste. o karaktersiz ister çalışsın ister çalışmasın mecburen mahkemenin verdiği karara uymak zorun da. ödemezse de kendi bilir hapse 1-2 kez girip çıktımı mecburen öder.
8. düğün takılarının da evlendiğiniz ilk günlerde kocan tarafından alınıp k.validene verildiğini ve bir daha görmediğini söyle.
9. bu ara da eşin eve dön çağrına uyup eve dönerse mutlaka cep telefonunu yakın takibe al. 2. bir kadının varlığından emin olduğun an o kadının ad soyad ve telefon nosunu ele geçir ki, boşanma davasında o kadına da ayriyeten tazminat davası açabilesin.

Allah kimsenin başına böyle bir durum getirmesin ben de büyük konuşmayayım ama oturup mızmız ağlamayı bırak kendine gel ayakta dur.

Son düzenleme:
onu çok seviyorum ben onsuz ne yaparım düşüncelerine hiç kapılma. çok şanslısın ki arkanda ailen var. ya başka kadınlar gibi sana sahip çıkacak bir ailen olmasaydı ne yapardın. böyle karaktersiz adamla artık evlilik sürdüremezsin, yaptığı ikiyüzlülükler aklına geldikçe nefret edersin ondan. zaten nefret edilecek bir karakter bakasana -hem seni ailene bırakıyor ardından telefonlar ediyor ki mutlaka bu telefon görüşmelerini 2. 3. kişilerin yanında yapıyordur --bakın ben onu arıyorum ama o istemiyor-- gibisinden bir izlenim vermek için.

Ama mutlaka ailenle danışıklı bir şekilde çocuğu al ve evine git sonra da eşine o sana dön çağrısı yapmadan sen avukatın aracılığı ile --eve dön çağrısında bulun--

eğer evde kavga gürültü koparsa hemen hiç çeki,nme polisi ara.

bir de mahkemeye giderken parmağından nikah yüzüğünü çıkar ve --nikah yüzüğüme kadar aldılar elimden-- de. ve sakın boşanmadan evinden çıkma. hani hiç dışarı çıkma demiyorum evini terkeden sen durumunda olma.

canım ikinci kadın olduğunu yeni yeni anlıyorum...fakat kaynanamın yanında kalıyorduk zaten dönemem ikincxisi o öyle bir şeytanki...beni evden bir haftalığına ailemin yanına gönderdiği için doğru dürüst eşya almamıştım...annesi şehir dışındayken ısrarla eşyalarımı almamı istedi annem problem yapar diye...eşya almam benim aleyhime imiş meğerse bilemedim şeytan yüzünü göremedim...
başka kadın konusunda bastırmadığım sürece hiç bir hak idda edemezmişim sadece kafamdaki soru işaretlerini çözermişim...işte böyyle şeker...

sakın zayıf olma duygusal davranma güçlü ol güçlü olduğunu eşine hissettir buna önce kendin inanki başarılı olasın sonunda kazanan sen olacaksın canım allah yardımcın olsun

offf biz basimizi ayni yastiga koydugumuz adamada guvenmeyip kime guvenecegiz ya...Esini en iyi ayrilirken tanirsin derlerya,dogruymus...Inan cok uzuldum adina,yapilmasi gerekenleri hukuksal acidan cok iyi bilmiyorum ama arkadaslar cok guzel anlatmislar.Benim diyebilecegim insallah cocugunla birlikte huzurlu mutlu yillarin olur umarim,o adamin yaptigida yanina kalmaz,otursun bakalim anasiyla,insallah anasi baska birini bulurda ona o buldugu kiside sacini basini yolar onun !!!!

aaa kusura bakma ama hiç de aleyhine falan değil aslında aksine onların aleyhine sende avukatınla konuş --ben eşimi çok seviyorum bir tane kı9zımız var k.validemle oturuy9oruz eşime nasıl dön çağrısı yaparım ve böyle durumlarda ayrı ev tutmasına mahkemenin karar vermesini istediğini söyle.

çünkü kimse seni k.valide ile oturmaya yasalar önünde mecbur edemez.

neyse sen boşve, gıcıklığına boşanmayacaksan, şimdiden boşanma davasını beklemeden kızın ve kendin için tedbir nafakası davanı aç.

----
beni babamın evine gezmeye diye bırakmasına inandım ama arkamdan iş çevirmiş boşanmak istiyorum demesine rağmen yine de evime döndüm ama eşylarımı toplamış kapının önüne koymuş, mecburen eşylarımı alıp babamın evine dönmek zorunda kaldım-- dersin.

bu arada boşanma davasında avukatının hazırlayıp hakime sunacağı evrakların arasına mutlaka hakimin okuması için duygusal kısa ama öz bir şekilde mektup yaz koy. hakim mutlaka okuyacaktır.

Son düzenleme:
Sevgili hazaldt2008 yarım saattir konunun başından beri yaşadıklarını okuyorum.Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.bende diğer arkadaşlar gibi kesinlikle kayınvaidenin sadece etken olduğunu düşünüyorum.Seven kişi kesinlikle eşini gözden çıkarmaz,hatta karısının olumsuzlukları varsa bile dayanabildiği kadar dayanır.hele ki çocuğunu gözden çıkaran bir insan için bu evlilik zaten bitmiştir.şimdiye kadar yazdıklarından eşinin çocuğunla ilgili hiçbir talebini okumadım..bu konuyuda göz ardı etme ..
şu aşamadan sonra yapacklarn ,hukiki süreçleri bilemiyom ama nisankadar arkadaşın yazdığı basamakların mutlaka bir sebebi vardır,onları uygula...
Bir yuva yıkmak kolay değil ama adam seniv e çocuğunu çoktan gözden çıkarmış.Şimdi sağduyulu olup ,çok iyi ve mantıklı kararlar verme zamanı.senin ve çocuğun için..
nasıl yaparsın bilmiyorum ama kendini güvence altına almaya bak.bu kadar hevesli ise maddi talelerin olsn mutlaka..ve bir evden bhsetmisin bu ev eşinin adına ise ve evilikten sonra edinilmiş mal ie seninde hakkın var bunda...
umarım hakkında senin için en iyis olur...

canım ikinci kadın olduğunu yeni yeni anlıyorum...fakat kaynanamın yanında kalıyorduk zaten dönemem ikincxisi o öyle bir şeytanki...beni evden bir haftalığına ailemin yanına gönderdiği için doğru dürüst eşya almamıştım...annesi şehir dışındayken ısrarla eşyalarımı almamı istedi annem problem yapar diye...eşya almam benim aleyhime imiş meğerse bilemedim şeytan yüzünü göremedim...
başka kadın konusunda bastırmadığım sürece hiç bir hak idda edemezmişim sadece kafamdaki soru işaretlerini çözermişim...işte böyyle şeker...

canım iyi dileklerin için tşk

senin bir oyun oynamana gerek yok, kaldı ki bu oyunlar streslidir, neysen öyle kal. mümkün mertebe eşinle yalnız konuşma. delillerini topla, bu evlilikle ilgili aklına ne geliyorsa. ama yeni yeni oyunlar yeni yeni sorunlar çıkaracaktır, sen oyun kurma, oyun bozan ol.
şimdi karar vermek zorundasın. boşanmak istiyor musun? boşanacağım ama dava uzasın diyorsan yolu başka. boşanmayacağım diyorsan yolu başka.
eşinin evini sık sık terkettiğine ilişkin söylemini bir çırpıda yerle bir edersin. zira eşin seninle geçinebileceği bir ev kurmak zorunda,bir an için terketmiş olsan da sen kimin evini terketmişsin, kayınvalideve pederinin. eşin evlilik ile ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemiş ve aile konutunu temin etmemiş. ama zaten seni kandırmıştı. dilekçende sadece bunları söylemen ve ispat etmen bile yetecek hakim eşinin davasını red edecektir. inan zor değil. ama mesele sadece bu değil. bu senin ve cocuğunun hayatı şuan çok öfkeli ve kırgınsın ama sonradan bu zamanlardaki gibi hissetmeyeceğini düşünüp hareket etmelisin. ha içinde de bir sey kalmasın, hasta filan da olma:) kendine değer ver lütfen

yapılabilecek küçük oyunlar var, mesela eşine mesaj atabilirsin, ailenle aramda kalmanı ben de istemiyorum, ama anlayamıyorum ailenle bir tartışmamız bile olmadı, onlara saygı duyuyorum, sen nasıl bu gerekçe ile boşanmak istiyorsun.. kendimi bırakılmış terkedilmiş hissediyorum, benim sana ailene ne gibi bir saygısızlığım oldu da, beni ailemin evine güle oynaya gönderip ben burdayken beni ve cocuğunu terkettin gibi yönlendirici bir mesajla, karşılık almayı bekleyebilirsiniz, çok kurnaz değilse size yanıt verebilir. bu yanıtı mahkemede kullanırsın.
ama yapmasan da olur inan, belki biraz da sen oynamak istersin gururunu tamir etmeye çalışırsın diye akıl veriyorum sözde:)

velayet konusundaki talebi ne merak ediyorum, inşallah çocuğunu ikinci plana atmaz, öff ne bileyim şuan en önemli mevzuu çocuğunuzmuş gibi geldi, çünkü resmi olarak boşansanızda boşanmasanızda bu evlilik bitmiş gibi
umarım çocuğun yara almaz

canım ev kayınbabanın üstüne biliyorum ama bunca yalanın içinde belkide eşimin üstüne haberim yok neden lolmasın...

canım ben konuyu açmadan o aylar önce ilk davayı açtığında çocuğun velayetini istemediğini söyledi...kendisi bekar erkek olma idolinde...

bu devirde erkeğe güven olmaz. şahsen ben eşime güveniyorum ama öyle sonuna kadar bir güven değil. babamın oğlumu ki. sonuçta erkek milletine hiçbir zaman güven olmaz. Bir tane bacak görseler gözleri ile aldatırlar, bir tane yazar var Altan soy isimli --1çift kadın göğsüne vatanımı satarım-- diyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…