- Konu Sahibi hazaldt2008
-
bu nasıl bişey böyle hakkında hayırlısı böyledir belki canım.ama sen onun düştüğü seviyeye düşme avukatını tut herşeyi olduğu gibi anlat doğrunun yardımcısı ALLAH tır bunu unutma.onun yaptığı gibi yalan konuşma. seni küçültecek hiç bir harekette ve konuşmada bulunma.benim burada bir komşu vardı evliyken başka bir kadını seviyor eşini boşayıp onunla evleniyor eşyalar alınıyor yeni bir ev alınıyor .ne oldu bilmek istermisin sonunda bir sabah bina kadının sesiyle uyanıyor kadını dışarı atıyor bundan boşanıp eski eşine gitmek istiyor.evdede oturamadılar evi sattılar eşyaları çöpe attılar.emin ol rabbim kimsenin ahını kimsede komaz sen yeterki dürüst ve doğru ol .bu dünyaya imtahan için geldik. bunu unutma şu anda bir sınavdasın.şer gibi gördüğümüz olayın altında hayır vardır.hayır gibi görünenin altında şer çıkar.canım dimdik dur karşısında sakın belli etme bu fırsatı onlara verme sakin olmaya çalış. RABBİM yar ve yardımcın olsun inş.
adamın beynini yıkamışlar resmen, beyninde bitirmiş malesef
ama bence uydurduğu senaryoya takılma, bu olay başlı başına bi sorun
onu sadece bi neden söylemesi gerektiği için uydurmuştur, zaten acın üzüntün sana yetiyo bide buna takma kafanı
unutmaki sen bi annesin dimdik ayakta dur, mesleğin var mı yok mu bilmem iyi kötü iş ayırt etme, çalış, hayatınıza kızınla devam edin
o olmadan da ayakta durabildiğinizi görünce onun canı yanıcak
tüm mesajları okumadım ama umarım saçma şeyler yazmıyorumdur şuan, onu da çok suçlama bana masum gibi geldi ortalığı karıştıran kayınvalide, eşin sütten çıkmış ak kaşık değil onu savunmuyorum ama ne yaptıgının farkında değil bence
Şimdi ne diyeyim bilmiyorum ki, boşanmak, arkadaşlarım da bilir, en muhalif olduğum konulardan biridir. Mikrop adam yaaaa, yanında gözüm gözüm, evrakta gözün çıksın.
Çok iyi bir avukat bul. Büyük ihtimalle tazminatsız nafakasız boşanmak için bu dilekçeyi uydurmuştur. sessizce eski komşularına git, insanları bir olaya şahit tutmak çok zor ama, onlara böyle olaylara şahit olup olmadıklarını sor. Üstelik kızın için nafaka almak zorundasın. İftira çok kötü bişey. Dünyada ahirette kimseyi ondurmaz. Kocan madem her gün arıyor, çok sıkışırsan beddua edeceğini söyle. Öyle Allah belanı versin beddua değidir. Öyle sağlam beddualar var ki yeri göğü titretir. Ayıp be hem ardı sıra iftira ile boşa tazminat nafaka verme. Tamam, verecek diyorsun da canım inanma, yüzüne seni seviyorum demiş, ardından iftira atmış, maaşının birazını bikaç ay verir, ondan sonra evleneceğim der, borca girdim der, ortada kalırsın, sen işini devletin resmi kağıdına bağla kardeşim. Nafakanın bağlandığına dair kağıdını al, tazminat için davanı aç, kağıdını al.telefonda gözüm deyip mahkemede gözü çıksın diyen adama da güvenmeeeeee
bence başka biri falan yok hayatında adamın sadece eşi ve annesi arasında kalmaktan okadar bunalmışki bian önce bu işin bitmesini istiyo ama ilerde başka biriyle evlendiğinde belki yine aynı sorunlar olcak bnece otur kocanla konuş bunları anlat boşanmanın cözüm olmuycağını söle kaynananla iyi geçinmeye falan bak arayı düzeltin madem seviyosun...
ailenin desteği var mı merak ettim, umarım onlar arkandadır.
kusura bakma ama eşin kendini akıllı sanan aptalın tekiymiş.
elinde sana resmi kanaldan --eve dön çağrısı yaptığına dair hiçbirşey yok onun--
boşanma dilekçesinde istediği kadar --eşim evi sürekli terkediyor, ben geri dönmesi için uğraşıyorum vs. desin tabi yalancı şahitleri varsa bilmem.---
Ama böyle bir adamla ömür geçmez ve kocanın aklında başka şeyler var ve planlı hareket ediyor. ve seni aptal yerine koymak için de elinden geleni yapıyor. kesinliklede 2. bir kadın var ve k.validen değil.
madem o seninle bu şekilde oynadı sen de bu oyuna bir avukatla ortak ol.
bir süreliğine boşanmayı kesinlikle kabul etme.
1. avukatını bul
2. evine dön
3. avukatın aracılığı ile resmi yoldan kocana eve dön çağrısı yap. (büyük ihtimal oyunu burada bozulacak ve bir süreliğine dönecek inanma) dönmez ise...
4. çocuğun ve kendin için tedbir nafaka davanı aç, oturduğunuz ev kira ise kira parasını ödemesi için de dava açacaksın
5. eğer boşanmak kaçınılmaz bir son ise yine de sana yaşattıklarını unutma ve bu davayı olabildiğince uzattır.
6. evdeki düğün kasetlerini ve düğün resimlerini ailene bırak özellikle takı merasimi ile ilgili olanları
7. ve tazminatını da nafakanı da mutlaka iste. o karaktersiz ister çalışsın ister çalışmasın mecburen mahkemenin verdiği karara uymak zorun da. ödemezse de kendi bilir hapse 1-2 kez girip çıktımı mecburen öder.
8. düğün takılarının da evlendiğiniz ilk günlerde kocan tarafından alınıp k.validene verildiğini ve bir daha görmediğini söyle.
9. bu ara da eşin eve dön çağrına uyup eve dönerse mutlaka cep telefonunu yakın takibe al. 2. bir kadının varlığından emin olduğun an o kadının ad soyad ve telefon nosunu ele geçir ki, boşanma davasında o kadına da ayriyeten tazminat davası açabilesin.
Allah kimsenin başına böyle bir durum getirmesin ben de büyük konuşmayayım ama oturup mızmız ağlamayı bırak kendine gel ayakta dur.
canım ikinci kadın olduğunu yeni yeni anlıyorum...fakat kaynanamın yanında kalıyorduk zaten dönemem ikincxisi o öyle bir şeytanki...beni evden bir haftalığına ailemin yanına gönderdiği için doğru dürüst eşya almamıştım...annesi şehir dışındayken ısrarla eşyalarımı almamı istedi annem problem yapar diye...eşya almam benim aleyhime imiş meğerse bilemedim şeytan yüzünü göremedim...
başka kadın konusunda bastırmadığım sürece hiç bir hak idda edemezmişim sadece kafamdaki soru işaretlerini çözermişim...işte böyyle şeker...
kusura bakma ama eşin kendini akıllı sanan aptalın tekiymiş.
elinde sana resmi kanaldan --eve dön çağrısı yaptığına dair hiçbirşey yok onun--
boşanma dilekçesinde istediği kadar --eşim evi sürekli terkediyor, ben geri dönmesi için uğraşıyorum vs. desin tabi yalancı şahitleri varsa bilmem.---
Ama böyle bir adamla ömür geçmez ve kocanın aklında başka şeyler var ve planlı hareket ediyor. ve seni aptal yerine koymak için de elinden geleni yapıyor. kesinliklede 2. bir kadın var ve k.validen değil.
madem o seninle bu şekilde oynadı sen de bu oyuna bir avukatla ortak ol.
bir süreliğine boşanmayı kesinlikle kabul etme.
1. avukatını bul
2. evine dön
3. avukatın aracılığı ile resmi yoldan kocana eve dön çağrısı yap. (büyük ihtimal oyunu burada bozulacak ve bir süreliğine dönecek inanma) dönmez ise...
4. çocuğun ve kendin için tedbir nafaka davanı aç, oturduğunuz ev kira ise kira parasını ödemesi için de dava açacaksın
5. eğer boşanmak kaçınılmaz bir son ise yine de sana yaşattıklarını unutma ve bu davayı olabildiğince uzattır.
6. evdeki düğün kasetlerini ve düğün resimlerini ailene bırak özellikle takı merasimi ile ilgili olanları
7. ve tazminatını da nafakanı da mutlaka iste. o karaktersiz ister çalışsın ister çalışmasın mecburen mahkemenin verdiği karara uymak zorun da. ödemezse de kendi bilir hapse 1-2 kez girip çıktımı mecburen öder.
8. düğün takılarının da evlendiğiniz ilk günlerde kocan tarafından alınıp k.validene verildiğini ve bir daha görmediğini söyle.
9. bu ara da eşin eve dön çağrına uyup eve dönerse mutlaka cep telefonunu yakın takibe al. 2. bir kadının varlığından emin olduğun an o kadının ad soyad ve telefon nosunu ele geçir ki, boşanma davasında o kadına da ayriyeten tazminat davası açabilesin.
Allah kimsenin başına böyle bir durum getirmesin ben de büyük konuşmayayım ama oturup mızmız ağlamayı bırak kendine gel ayakta dur.
offf biz basimizi ayni yastiga koydugumuz adamada guvenmeyip kime guvenecegiz ya...Esini en iyi ayrilirken tanirsin derlerya,dogruymus...Inan cok uzuldum adina,yapilmasi gerekenleri hukuksal acidan cok iyi bilmiyorum ama arkadaslar cok guzel anlatmislar.Benim diyebilecegim insallah cocugunla birlikte huzurlu mutlu yillarin olur umarim,o adamin yaptigida yanina kalmaz,otursun bakalim anasiyla,insallah anasi baska birini bulurda ona o buldugu kiside sacini basini yolar onun !!!!
Sevgili hazaldt2008 yarım saattir konunun başından beri yaşadıklarını okuyorum.Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.bende diğer arkadaşlar gibi kesinlikle kayınvaidenin sadece etken olduğunu düşünüyorum.Seven kişi kesinlikle eşini gözden çıkarmaz,hatta karısının olumsuzlukları varsa bile dayanabildiği kadar dayanır.hele ki çocuğunu gözden çıkaran bir insan için bu evlilik zaten bitmiştir.şimdiye kadar yazdıklarından eşinin çocuğunla ilgili hiçbir talebini okumadım..bu konuyuda göz ardı etme ..
şu aşamadan sonra yapacklarn ,hukiki süreçleri bilemiyom ama nisankadar arkadaşın yazdığı basamakların mutlaka bir sebebi vardır,onları uygula...
Bir yuva yıkmak kolay değil ama adam seniv e çocuğunu çoktan gözden çıkarmış.Şimdi sağduyulu olup ,çok iyi ve mantıklı kararlar verme zamanı.senin ve çocuğun için..
nasıl yaparsın bilmiyorum ama kendini güvence altına almaya bak.bu kadar hevesli ise maddi talelerin olsn mutlaka..ve bir evden bhsetmisin bu ev eşinin adına ise ve evilikten sonra edinilmiş mal ie seninde hakkın var bunda...
umarım hakkında senin için en iyis olur...
velayet konusundaki talebi ne merak ediyorum, inşallah çocuğunu ikinci plana atmaz, öff ne bileyim şuan en önemli mevzuu çocuğunuzmuş gibi geldi, çünkü resmi olarak boşansanızda boşanmasanızda bu evlilik bitmiş gibi
umarım çocuğun yara almaz
offf biz basimizi ayni yastiga koydugumuz adamada guvenmeyip kime guvenecegiz ya...Esini en iyi ayrilirken tanirsin derlerya,dogruymus...Inan cok uzuldum adina,yapilmasi gerekenleri hukuksal acidan cok iyi bilmiyorum ama arkadaslar cok guzel anlatmislar.Benim diyebilecegim insallah cocugunla birlikte huzurlu mutlu yillarin olur umarim,o adamin yaptigida yanina kalmaz,otursun bakalim anasiyla,insallah anasi baska birini bulurda ona o buldugu kiside sacini basini yolar onun !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?