- Konu Sahibi hazaldt2008
-
ama bu sefer de iş iyice çirkinleşecek.uzatabildiği kadar uzatsın,ve avukatı olmadan hiç bir anlaşmaya girmesin bence.o eve döndüğü vakit onurunu gururunu çiğnemiş olacak.saygı sevgi zaten olmayacak.zoraki bir beraberlik,mutsuz bir çocuk,heba olmuş bir çift ve bitmek bilmeyen bir kaynana çenesi var olacak.bu evlilik,adamın bu densiz tuhaf hareketinle bence bitmiştir...bu saatten sonra bence arkadaş artık kendini toparlama,kırılan gururun ve onurunu onarma,geleceğine şekil verme ve adamdan da alabileceği ne varsa daha fazlasını alma aşamasına geçmeli...
seni anlıyorum,ben de çok sinirlendim,öyleki arkadaş açık adres verse gidip ben hesap sorcam nerdeyse!ama adamdan böylesine intikam alırken çocuk dengesiz bir ruh haliyle büyüyecek.henüz çok küçük olması arkadaşın lehine bence.ha evet boşandıktan sonra onun da hayatı güllük gülistanlık olmayacak,ama ilk verdiğim örnekten bin kat iyi durumda olacak.en azından onurunu ve gururunu muhafaza etmiş olacak.o eve eğer intikam amaçlı dönerse,sevgi ve saygı olmadığı için bir süre sonra özgüvenini kaybedecek ve her gün psikolojik baskının yanı sıra 3öğün hakaret yiyecek,ve nefretin oluşması sonucunda bu şiddet fiziksele de dönecek.kızın durumunu düşünebiliyor musun bu durumda?iyi de boşandığında bu arkadaş zaten mutlu olamıcak. bari adamın da burunundan gelsin. kolay değil yani bu devirde. evlense bi türlü evlenmese bi türlü. küçük kız çocuğu var arada anlatabiliyo muyum. diğer türlü boşanırsa kaynanası da adam da zil takıp oynayacak ve eminim ki 3-4 aya kalmaz yeni biriyle evlendirirler adamı.ya kusura bakmayın çok sinirlendim de.
arkadaşım
boşanma davası sürdüğü sırada tedbir nafakası alabiliyosun tedbir nafakasını ilk mahkemede taleb edebilirsin
olaki onu ödemezse bu nafaka birikir ve toplu alırsın
ama bencede süründürmekte fayda var
sırf istediğini kaynana varmemek için
seni hergün aramasının sebebide bu zaten seni yumuşak tutuyoki tek celsede hallolsun
farklı evde mi? aynı evdemisinzi
bence karşı cins boşanmaya bu denli hevesliyse vardır onun altında yatan bir sebep..
ailesiyle oturup karar almışlar demişsiniz..
belliki ailesine güveniyor..
eşinizin ailesi kim bilir nasıl imkanlar sundu
sizinle boşanmasını ve seni başkasıyla evlendiririz oğlum arkandayız gibi vaatlerle..
şu dönemde herşeyin altında birşey aramalısınız.
bir noktaya odaklanıp düşünmemelisiniz.
bnm eşimin hayatında başka birisi yok demişsiniz.
ama birbirini seven iki çift birbiri için deli olur cnm.
kaldıki bir ısrar bir hevesle ben ailemle karar aldım boşandım diyemez..
bir kere içi acır kaldıramaz bu kararı veren insan bence...
umarım en yakın zamanda eşinizle barışmak dileği ile...
Allah kötü kararlardan döndürsün eşinizi..
inşallah çok mutlu olursunuz
Allahım ne insanlar var ...ailecek sizin haberiniz olmadan boşanma kararı alınıyor ve eşiniz
çıtını çıkarmadan kabul ediyor ...inanılır gibi değil ama oluyor işte olmaz diye bir şey yok hayatta
şu an için sakin ve mantıklı olamazsın zaten avukatla
felan konuşmalısınız eğer boşanmayı istemiyorsan anlaşmalı boşanamzsınız zaten dava gününü
uzatabilirsin anladığım kadarıyla eşini seviyorsun ve çocuk da var ama böyle bir adamla
devam edebilecekmisin? ailesinin aldığı kararları nasıl uygular seni ve çocuğu düşünmeden...
sence bunca yaşanan olaylardan sonra bu evlilikten hayır gelirmi beni istemeyen bir adamla tekrar birleşmek ne kadar doğru olur..
başka kadın zannettmiyorum beni çok sevdiğini biliyordum...belkide yanılmışım...tazminat derken hiçbirşeyi yokki sadece maaşı üçte birini vere cek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?