Kocam beni boşuyor yardım edin...

iyi de boşandığında bu arkadaş zaten mutlu olamıcak. bari adamın da burunundan gelsin. kolay değil yani bu devirde. evlense bi türlü evlenmese bi türlü. küçük kız çocuğu var arada anlatabiliyo muyum. diğer türlü boşanırsa kaynanası da adam da zil takıp oynayacak ve eminim ki 3-4 aya kalmaz yeni biriyle evlendirirler adamı.ya kusura bakmayın çok sinirlendim de.

seni anlıyorum,ben de çok sinirlendim,öyleki arkadaş açık adres verse gidip ben hesap sorcam nerdeyse!ama adamdan böylesine intikam alırken çocuk dengesiz bir ruh haliyle büyüyecek.henüz çok küçük olması arkadaşın lehine bence.ha evet boşandıktan sonra onun da hayatı güllük gülistanlık olmayacak,ama ilk verdiğim örnekten bin kat iyi durumda olacak.en azından onurunu ve gururunu muhafaza etmiş olacak.o eve eğer intikam amaçlı dönerse,sevgi ve saygı olmadığı için bir süre sonra özgüvenini kaybedecek ve her gün psikolojik baskının yanı sıra 3öğün hakaret yiyecek,ve nefretin oluşması sonucunda bu şiddet fiziksele de dönecek.kızın durumunu düşünebiliyor musun bu durumda?

Aynı durumda ben olsam diye düşünüyorum
bana ulaşmasına izin vermezdim avukatım aracılığıyla isteklerini iletsin
ama başka kadın varsa boşanmazdım burnundan getirirdim hayatı ona :)

kardeşim ne yap biliyor musun onu kıskandır filmlerdeki gibi yaniii
sakın bana hayal perest demeyin
hem böylelikle seni seviyorsa sevdiğini anlar bir zarardan dön bak ne yap biliyormusun

ona başka birine atıyorda yanlışlıkla ona atıyormuş gibi mesaj at
içine kurt düşür
tabi aşkımm falan yaz demiyorum

söyle bir mesaj olabilir
tamam dedim ya :) gülücükte at bu kadar kısa yanii
bu ne diyecek şaşıracak
seni arayacak sen de şaşır biraz şeyy yanlışlıkla sana attım dersin
kusura bakma dersin

çok sorarsa yaaa ne yapcaksın bir arkadaşa atıım işte seni ilgilendirmez dersin bayan mı erkek mi diye ısrar eedecek falan fıstık ama içinde hep bir kurt olaacak
bu mesajdan onu ALDATTIĞIN DA ÇIKKMAZ ALDATMADIĞINDA

ÇOKISRAR EDRSE BAYAN BİR RAKADAŞ BİŞEY İSTEMİŞ DRSİN TANIMAZSIN DERSİN

hem gururunuda ayaklar altına almamış olursun seni boşamam dememiş olursun
seven erkeklerde işe yarar bu yöntem inan :)
2 hafta sonra tekrar tekrarala
offf kafam çok dalgın yine mi sana attım de ama inandırıcılık önemlidir
kadınlar şeytan olabilmeli bzaen erkekler öyle demiyor mu?

bence karşı cins boşanmaya bu denli hevesliyse vardır onun altında yatan bir sebep..
ailesiyle oturup karar almışlar demişsiniz..
belliki ailesine güveniyor..
eşinizin ailesi kim bilir nasıl imkanlar sundu
sizinle boşanmasını ve seni başkasıyla evlendiririz oğlum arkandayız gibi vaatlerle..
şu dönemde herşeyin altında birşey aramalısınız.
bir noktaya odaklanıp düşünmemelisiniz.
bnm eşimin hayatında başka birisi yok demişsiniz.
ama birbirini seven iki çift birbiri için deli olur cnm.
kaldıki bir ısrar bir hevesle ben ailemle karar aldım boşandım diyemez..
bir kere içi acır kaldıramaz bu kararı veren insan bence...
umarım en yakın zamanda eşinizle barışmak dileği ile...
Allah kötü kararlardan döndürsün eşinizi..
inşallah çok mutlu olursunuz

Allahım ne insanlar var ...ailecek sizin haberiniz olmadan boşanma kararı alınıyor ve eşiniz
çıtını çıkarmadan kabul ediyor ...inanılır gibi değil ama oluyor işte olmaz diye bir şey yok hayatta
şu an için sakin ve mantıklı olamazsın zaten avukatla
felan konuşmalısınız eğer boşanmayı istemiyorsan anlaşmalı boşanamzsınız zaten dava gününü
uzatabilirsin anladığım kadarıyla eşini seviyorsun ve çocuk da var ama böyle bir adamla
devam edebilecekmisin? ailesinin aldığı kararları nasıl uygular seni ve çocuğu düşünmeden...

arkadaşım işin hukuki boyutunu bilmiyorum...tedbir nafakası ne kadar oluyor...çocuk içinmi alıyorum sadece...aydınlatabilirmisin...

sence bunca yaşanan olaylardan sonra bu evlilikten hayır gelirmi beni istemeyen bir adamla tekrar birleşmek ne kadar doğru olur..

oluyor işte canım insanoğlu çiğ süt emmiş...

madem kocanla aranda bir sorun yoktu sebebin annsi olduğunu düşünüyosun kaynannaın ekmeğine yağ sürme sakın boşanmayı kabul etme annesinin etkisi altında kalmış gibi görünüyo kocanı kendi safına çekmeye çalış yuvanı kurtarma mücadlesi ver seni svdiğine inanıyosan bu bocalama devrsinden çıkmasına yardımcı ol ama sakın boşanma...

hadi yaaaa yok öyle yagma
sen bu adamá yillarini ver yillarca kadinlik yap evlat ver sonrada kedi yavrusu gibi kapiya kon
yok yaaaaaaaaaa cok sinirlendim simdi
´bana göre yapmaniz gereken hemen gidip disli bir avukat bulmak yok öyle anlasma falan
aradiginda muhattap olma bundan sonra söyleyeceklerini avukatina söylesin kaldirma telefonlarini merakmi ediyormus bey efendi pehhhh birak etsin senden haber alamadikca delirsin akli basina gelsin biraz. kendini vazgecilmez sanmasin kacan kovalanir deler
mahkemelerde sürünsün hic takmiyormus gibi davranin ondan vazgecmis havasi yaratin bey efendinin totosunu indir asagi

konu sahibi arkadaşım bence boşanma süründür sen çok iyi niyetlisin ama olmaz yaşadıklarını düşün ve boşanma uzat uzatabildiğin kadar ve tazminat iste

ailecek oturulmuş boşanma kararı alınmış üstelik sen evinde yokken.. arkandan iş çevrilmiş..
ne insanlar var yarabbim! Allah kolaylık versin arkadaşım sana..
şeytan diyo sen de ''biz de ailemle konuştuk boşanmamaya karar verdik'' de.. böyle deyince de senin onlardan bi farkın kalmaz ki.. zor gerçekten.
ama arkadaşların dediği gibi bence de hiç anlaşmalı boşanmaya yanaşma.

Son düzenleme:
Boşama süründür de ki boşanmaya sen karar veremezsin ben veririm. Ben istediğim zaman boşanırız ancak de. Sorun yok bişey yok rahatlık mı batmış.

aslında boşan yada boşanma demekten pek hoşlanmam ama canım bu adam ortada dişe dokunur bir sebep yokken ve en önemlisi senin haberin yokken "boşanalım" diyor!
madem nafakaya ihtiyacın var tedbir nafakası iste ve de boşanma derim..işi yokuşa sürebildiğin kadar sür derim boşanma kocanı seviyorsan...eğer gerçekten ailesinin etkisiyle olan bi istekse onunkisi inan bir yerde açık verir aslında boşanmak istemediğine dair.yok ortada kadın durumu var da açıkça çıkarsa o ayrı..ama senin kolayca kabullenmen o ailenin ekmeğine yağ sürmek olur...elinden geliyorsa hatta git evine yerleş..ki mahkemede"karım evi terketti" ayağına yatmasın...bu arada istemem olmasını ama başımdan geçti ailesi eşine muska gibi bişiler de yaptırmış olabilir çünkü o tarz insanlardan herşey beklenir;hergün ısrarla FELAK NAS okumanı tavsiye ederim faydası mutlaka olur..Allah yardımcın olsun

başka kadın zannettmiyorum beni çok sevdiğini biliyordum...belkide yanılmışım...tazminat derken hiçbirşeyi yokki sadece maaşı üçte birini vere cek...

Geçmiş olsun arkadaşım ama görünüşe göre tek sebep annesiyle sizin aranızda kalması değil
Baksana bi an önce boşanalım da ne olursa olsun diyor.Ben sizin yerinizde olsam boşanmam süründürürüm bi müddet..Bi arkadaşta doğru söylemiş öyle kuru bi neden için boşanmak istiyorsa madem katlansın bazı şeylere...tazminattan bahsetmiyorum hayatınızı garanti edecek bişeyler almaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…