- Konu Sahibi hazaldt2008
-
merhaba arkadaşlar...hepinizin yazdıklarını büyük bir dikkatle okudum ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama çok uzun zaman alacaktı ve aynı şeyleri yazacaktım...eşim davayı kasımda açtı yaklaşık üç ay avukatla irtibata geçmemem ve eşimle telefonla görüşüyor olmam tekrar bu evliliğin devam etmesi için umudumun olduğu idi...boşanmayı hiç istememiştim aklımdan bile geçmemişti...fakat eşimin ağzından düşmüyordu...geçen haftaya kadar hayallerle yaşadım...taki eşimin arayıpta mahkeye kadar bekleyemeyeceğini bir an önce anlaşmalı boşanmak istediğini söyleyene kadar...şok oldum...siz arkadaşlardan yardım ve fikir istedim...gözlerim kör olmuştu çünkü dilim bağlanmıştı...sizlerin sayesinde gerçekleri görmeye başladım...parçaları toplayınca eşimin hayatında bir kadın olduğunu düşünmeye başladım yada çevirdiği çok büyük dolap olduğu...
sonuca baktım boşandığımda eşim bekar erkek olacak ben ise çocuklu dul kadın olacaktım...her şey bu kadar kolay olmamalı haklısınız...
hatta öyle birşey söyleyeceğimki şok olacaksınız...eşim bana mahkeme bitmeden nafaka alamassın madden zor durumda kalırsın bir an önce mahkeme sonuçlansın nafakanı al diye kandırdı...bende saf saf inandım...oysaki şu anda bile nafaka alabilirmişim...onun avukatı var ama ben bir avukata danışmayı akıl edemiyorum çünkü adam beni çoktan sepetlemiş ama ben hala birleşme umudundayım...
o kadar çok üzgünümkü çünkü eşim benimle evlenmek için o kadar çok uğraşmıştıki neler yapmadı...şu an da ise boşanmak için yapıyor...duyguyarımı yazıya dökememiyorum ama uğradığım haksızlık karşısında içim çok acıyor....
canım yaşadıklarının aynısını bende yaşadım malesefmerhaba arkadaşlar...hepinizin yazdıklarını büyük bir dikkatle okudum ayrı ayrı cevap yazmak isterdim ama çok uzun zaman alacaktı ve aynı şeyleri yazacaktım...eşim davayı kasımda açtı yaklaşık üç ay avukatla irtibata geçmemem ve eşimle telefonla görüşüyor olmam tekrar bu evliliğin devam etmesi için umudumun olduğu idi...boşanmayı hiç istememiştim aklımdan bile geçmemişti...fakat eşimin ağzından düşmüyordu...geçen haftaya kadar hayallerle yaşadım...taki eşimin arayıpta mahkeye kadar bekleyemeyeceğini bir an önce anlaşmalı boşanmak istediğini söyleyene kadar...şok oldum...siz arkadaşlardan yardım ve fikir istedim...gözlerim kör olmuştu çünkü dilim bağlanmıştı...sizlerin sayesinde gerçekleri görmeye başladım...parçaları toplayınca eşimin hayatında bir kadın olduğunu düşünmeye başladım yada çevirdiği çok büyük dolap olduğu...
sonuca baktım boşandığımda eşim bekar erkek olacak ben ise çocuklu dul kadın olacaktım...her şey bu kadar kolay olmamalı haklısınız...
hatta öyle birşey söyleyeceğimki şok olacaksınız...eşim bana mahkeme bitmeden nafaka alamassın madden zor durumda kalırsın bir an önce mahkeme sonuçlansın nafakanı al diye kandırdı...bende saf saf inandım...oysaki şu anda bile nafaka alabilirmişim...onun avukatı var ama ben bir avukata danışmayı akıl edemiyorum çünkü adam beni çoktan sepetlemiş ama ben hala birleşme umudundayım...
o kadar çok üzgünümkü çünkü eşim benimle evlenmek için o kadar çok uğraşmıştıki neler yapmadı...şu an da ise boşanmak için yapıyor...duyguyarımı yazıya dökememiyorum ama uğradığım haksızlık karşısında içim çok acıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?