- Konu Sahibi hazaldt2008
-
merhaba arkadaşlar henüz boşanma dilekçesi elime geçmemiş idi...boşanma davası açılalı üç ay olmasına binaen gidip nebir avukatla görüştüm nede başka bir başka araştırma yaptım...çünkü kocam benimle tekrar devam etmeyi isteyecek düşüncesiyle...taki geçen hafta eşimin arayıp anlaşmalı boşanmak istemesine kadar...bugün adliyede idim ve boşanma kağıdını aldım...aldığımda kucağımda çocuğum adliyenin önünde hıçkırıklara boğuldum...ağzımdan dökülen sözcükler bana bir boşanma cavukatı bulun demekti...
dilekçede ne yazıyordu bilmek istermisiniz herkese ibret olsun...
ailemin yanına beni gezmeye diye bırakan kocam sen döndüğünde herşey düzelecek diyen kocam...aileme gelip ailemle boşanma kararı aldık diyen kocam...
dilekçede benim evi terkettiğim...evlilikte çok büyük anlaşmazlıklar yaşadığımız...benim sık sık evi terkettiğim...kendisinin gelip ailemin yanında beni eve dönmek için ikna etmeye çalıştığı ve başaramadığı ve buna benzer bin tane yalanlar dolu...
herkese ibret olsun kocanıza sakın güvenmeyin...bana böyle bir boşanma davası açıyor beni sevdiğini söylüyor...ve hergün arayıp halımı hatrımı soruyor...
çok kötüyüm arkadaşlar bugün benim bittiğim gündür...
Vayy...
senaryo ya bak sen... Peki bu seni sürekli aradigina göre her aradigini da ilerde gösterebilir sürekli e$imi aradim belgelerde bulabilirsiniz çocugumu felan soran, dü$ünceli,... bir babayim diye de kullanabilir.
Hem siz neden gitmiyorsunuz dava sonuçlana kadar evinize? Kayinvalideniz de mi orada ya$iyor?...
Dava süresi boyunca sadece yataklari ayirirsiniz ayni evde oturursunuz oyuna gelmeyin mutlaka bir avukata gidip hakkinizi koruyun.
bence başka biri falan yok hayatında adamın sadece eşi ve annesi arasında kalmaktan okadar bunalmışki bian önce bu işin bitmesini istiyo ama ilerde başka biriyle evlendiğinde belki yine aynı sorunlar olcak bnece otur kocanla konuş bunları anlat boşanmanın cözüm olmuycağını söle kaynananla iyi geçinmeye falan bak arayı düzeltin madem seviyosun...
adamın bulduğu çözüm normal yani, olabilir mi diyosun
elbette normal değil ama bide o adamın yerine kendimizi koyalım dimi sürekli bi huzursuzluk anne ve karısı arasında adam kafayı yer ya allah ardımcıları olsun valla ne diyim...
yarım saat 45 dakika konuşma ardından hiç birşey olmamış gibi rol yapmak,herşeyin güllük gülistanlık olduğuna dair kendini kandırmak ve bu şekilde yaşamaya bakmak...bana göre değil bilemiyorum,bu sebepten size katılamıyorum....bence başka biri falan yok hayatında adamın sadece eşi ve annesi arasında kalmaktan okadar bunalmışki bian önce bu işin bitmesini istiyo ama ilerde başka biriyle evlendiğinde belki yine aynı sorunlar olcak bnece otur kocanla konuş bunları anlat boşanmanın cözüm olmuycağını söle kaynananla iyi geçinmeye falan bak arayı düzeltin madem seviyosun...
olay o kadar absürd ki,hakime gerçeği söylesen inanmayacak,kağıtta adamın dediği daha mantıklı geliyor kulağa...var mı böyle birşey yaaaa.beni evden zorla attı gitmezsem eğer bana fiziksel şiddet uygulayacağını söyledi,aylarca direndim bu süre zarfında ruhsal baskı gördüm,baktı olmuyor beni zorla babamın evine attı,buna ramen eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum.bütün bunların suçlusu kayınvalidem....nasıl?!
Vayy...
senaryo ya bak sen... Peki bu seni sürekli aradigina göre her aradigini da ilerde gösterebilir sürekli e$imi aradim belgelerde bulabilirsiniz çocugumu felan soran, dü$ünceli,... bir babayim diye de kullanabilir.
Hem siz neden gitmiyorsunuz dava sonuçlana kadar evinize? Kayinvalideniz de mi orada ya$iyor?...
Dava süresi boyunca sadece yataklari ayirirsiniz ayni evde oturursunuz oyuna gelmeyin mutlaka bir avukata gidip hakkinizi koruyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?