Kocam beni boşuyor yardım edin...

merhaba arkadaşlar henüz boşanma dilekçesi elime geçmemiş idi...boşanma davası açılalı üç ay olmasına binaen gidip nebir avukatla görüştüm nede başka bir başka araştırma yaptım...çünkü kocam benimle tekrar devam etmeyi isteyecek düşüncesiyle...taki geçen hafta eşimin arayıp anlaşmalı boşanmak istemesine kadar...bugün adliyede idim ve boşanma kağıdını aldım...aldığımda kucağımda çocuğum adliyenin önünde hıçkırıklara boğuldum...ağzımdan dökülen sözcükler bana bir boşanma cavukatı bulun demekti...
dilekçede ne yazıyordu bilmek istermisiniz herkese ibret olsun...
ailemin yanına beni gezmeye diye bırakan kocam sen döndüğünde herşey düzelecek diyen kocam...aileme gelip ailemle boşanma kararı aldık diyen kocam...
dilekçede benim evi terkettiğim...evlilikte çok büyük anlaşmazlıklar yaşadığımız...benim sık sık evi terkettiğim...kendisinin gelip ailemin yanında beni eve dönmek için ikna etmeye çalıştığı ve başaramadığı ve buna benzer bin tane yalanlar dolu...
herkese ibret olsun kocanıza sakın güvenmeyin...bana böyle bir boşanma davası açıyor beni sevdiğini söylüyor...ve hergün arayıp halımı hatrımı soruyor...
çok kötüyüm arkadaşlar bugün benim bittiğim gündür...

muhakkak sana bir kusur bulacaktı boşanma davasını başka türlü açamazdı ki. sebep göstermeden canım istemiyor boşanmalıyım diyemez mahkemeye.
boşanma böyle bir süreçtir, şaşırtır üzer, kendini savunur bulursun bazen, söylenenlere üzülür kırılırsın. bu işe gireceksen dayanıklı olacaksın, dayanakcaksın. çoğu kadın da dayanır zaten, güçlüdür. eminim sen de olacaksın.
bu davayı muhakkak takip etmelisin, kararın ne olursa olsun takip etmelisin, hayatını kimse senden daha fazla düşünmez, bencillik etmelisin, sen eşini filan düşünmeyeceksin, evvela o düşünecek seni ve çocuğunu. çok az haysiyeti olan adam bile çocuğunu düşünür.
geçmiş olsun dilerim.

inanmıyorum ya entrikalara bak, çok üzüldüm canım ya, ne diyim, allah bildiği gibi yapsın eşini

olay o kadar absürd ki,hakime gerçeği söylesen inanmayacak,kağıtta adamın dediği daha mantıklı geliyor kulağa...var mı böyle birşey yaaaa.beni evden zorla attı gitmezsem eğer bana fiziksel şiddet uygulayacağını söyledi,aylarca direndim bu süre zarfında ruhsal baskı gördüm,baktı olmuyor beni zorla babamın evine attı,buna ramen eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum.bütün bunların suçlusu kayınvalidem....nasıl?!

çok üzüldüm resmen kandırmış seni adam.. bu arada arkadaşlaırn tesbitlerinde bir daha ne kadar haklı olduklarını gördüm.. geçmiş olsun canım

çok sinir oldum yalancı adam
boşanma sakın boşanıpta ekmeğine yağ sürmee
sende yalan söyle boşanmak istemiyorum deee seviyorum dee
süründür
demekki planlamış herşeyi önceden durum bunu gösteriyo

Vayy...

senaryo ya bak sen... Peki bu seni sürekli aradigina göre her aradigini da ilerde gösterebilir sürekli e$imi aradim belgelerde bulabilirsiniz çocugumu felan soran, dü$ünceli,... bir babayim diye de kullanabilir.
Hem siz neden gitmiyorsunuz dava sonuçlana kadar evinize? Kayinvalideniz de mi orada ya$iyor?...

Dava süresi boyunca sadece yataklari ayirirsiniz ayni evde oturursunuz oyuna gelmeyin mutlaka bir avukata gidip hakkinizi koruyun.

Bencede avukat bul hemen

bu nasıl bişey böyle hakkında hayırlısı böyledir belki canım.ama sen onun düştüğü seviyeye düşme avukatını tut herşeyi olduğu gibi anlat doğrunun yardımcısı ALLAH tır bunu unutma.onun yaptığı gibi yalan konuşma. seni küçültecek hiç bir harekette ve konuşmada bulunma.benim burada bir komşu vardı evliyken başka bir kadını seviyor eşini boşayıp onunla evleniyor eşyalar alınıyor yeni bir ev alınıyor .ne oldu bilmek istermisin sonunda bir sabah bina kadının sesiyle uyanıyor kadını dışarı atıyor bundan boşanıp eski eşine gitmek istiyor.evdede oturamadılar evi sattılar eşyaları çöpe attılar.emin ol rabbim kimsenin ahını kimsede komaz sen yeterki dürüst ve doğru ol .bu dünyaya imtahan için geldik. bunu unutma şu anda bir sınavdasın.şer gibi gördüğümüz olayın altında hayır vardır.hayır gibi görünenin altında şer çıkar.canım dimdik dur karşısında sakın belli etme bu fırsatı onlara verme sakin olmaya çalış. RABBİM yar ve yardımcın olsun inş.

adamın beynini yıkamışlar resmen, beyninde bitirmiş malesef
ama bence uydurduğu senaryoya takılma, bu olay başlı başına bi sorun
onu sadece bi neden söylemesi gerektiği için uydurmuştur, zaten acın üzüntün sana yetiyo bide buna takma kafanı
unutmaki sen bi annesin dimdik ayakta dur, mesleğin var mı yok mu bilmem iyi kötü iş ayırt etme, çalış, hayatınıza kızınla devam edin
o olmadan da ayakta durabildiğinizi görünce onun canı yanıcak
tüm mesajları okumadım ama umarım saçma şeyler yazmıyorumdur şuan, onu da çok suçlama bana masum gibi geldi ortalığı karıştıran kayınvalide, eşin sütten çıkmış ak kaşık değil onu savunmuyorum ama ne yaptıgının farkında değil bence

Şimdi ne diyeyim bilmiyorum ki, boşanmak, arkadaşlarım da bilir, en muhalif olduğum konulardan biridir. Mikrop adam yaaaa, yanında gözüm gözüm, evrakta gözün çıksın.
Çok iyi bir avukat bul. Büyük ihtimalle tazminatsız nafakasız boşanmak için bu dilekçeyi uydurmuştur. sessizce eski komşularına git, insanları bir olaya şahit tutmak çok zor ama, onlara böyle olaylara şahit olup olmadıklarını sor. Üstelik kızın için nafaka almak zorundasın. İftira çok kötü bişey. Dünyada ahirette kimseyi ondurmaz. Kocan madem her gün arıyor, çok sıkışırsan beddua edeceğini söyle. Öyle Allah belanı versin beddua değidir. Öyle sağlam beddualar var ki yeri göğü titretir. Ayıp be hem ardı sıra iftira ile boşa tazminat nafaka verme. Tamam, verecek diyorsun da canım inanma, yüzüne seni seviyorum demiş, ardından iftira atmış, maaşının birazını bikaç ay verir, ondan sonra evleneceğim der, borca girdim der, ortada kalırsın, sen işini devletin resmi kağıdına bağla kardeşim. Nafakanın bağlandığına dair kağıdını al, tazminat için davanı aç, kağıdını al.telefonda gözüm deyip mahkemede gözü çıksın diyen adama da güvenmeeeeee

bence başka biri falan yok hayatında adamın sadece eşi ve annesi arasında kalmaktan okadar bunalmışki bian önce bu işin bitmesini istiyo ama ilerde başka biriyle evlendiğinde belki yine aynı sorunlar olcak bnece otur kocanla konuş bunları anlat boşanmanın cözüm olmuycağını söle kaynananla iyi geçinmeye falan bak arayı düzeltin madem seviyosun...

adamın bulduğu çözüm normal yani, olabilir mi diyosun

elbette normal değil ama bide o adamın yerine kendimizi koyalım dimi sürekli bi huzursuzluk anne ve karısı arasında adam kafayı yer ya allah ardımcıları olsun valla ne diyim...

canım sen sadece ilk mesajı okudun galiba, arkadaşın son yazdığını okudun mu
adam resmen kumpas kurmuş kadına ve resmen haftalarcada oynamış, insan düşmanına yapmaz
çocuğunun annesi en azından ilerde yüzüne bakacak yüzün olsun be adam

Son düzenleme:
yarım saat 45 dakika konuşma ardından hiç birşey olmamış gibi rol yapmak,herşeyin güllük gülistanlık olduğuna dair kendini kandırmak ve bu şekilde yaşamaya bakmak...bana göre değil bilemiyorum,bu sebepten size katılamıyorum....

canım fikrin süper cevap dilekçemde belirteceğim...

canım haklısın herşey beklenir böyle insanlardan ama napabilirimki telefonlarını açsam birtürlü açmasam birtürlü şu an dilekçeyi aldığımı ve gerçekleri bildiğimi bilmiyor ve hala pişkin pişkin arıyor beni...
kaynanam bizde oturmuyor biz üç yıl ayrı evde oturduktan sonra kaynanam şehir dişında evini sattı ve üstüne dört yıllığına kredi çekildi ve biz kredi bitene kadar kaynanamlara taşındık aldığımız ev kiraya verildi fakat kaynana beni bir yılda sepetledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…