Kocam beni dövüyor?

Sabah morluklarını fondötenle kapat. Adam seni mor mor görmesin hevesi kaçar garibin.
Beyzbol sopası da al kurdele ile süsle. Kocişimle sopa keyfi diye instagramda paylaş.

Serin hikaye demek isterdim ama hikayede yazmamışsın ki ekşici kardeş konun 30 sayfa olmuş

Ben de bu tarz konuların müdahale edilmeden çok ilerlemesine şaşırıyorum ama bizzat Mune abladan kaynaklı değildir diye düşünüyorum

Allah'im sizleri neyle besliyorlar neden bu hale geliyorsunuz
Yada içtinizde kafanız mi?güzel konu fake olmayı solladı yani zorla ban yedietcem diyosun millete yani tebrikler

Af buyurun haşbaab nedir haşmetleri gibi birşey mi demek istediniz?
Ben sayın, hazretleri veya haşmetleri, hürmetli efendimiz, pek saygıdeğer ya da benzer manaya gelen kelimelerle anılmak istemem zaten, Mune kafi de hani yermek için falan yazdıysanız haşbaab diye bir kelime yok, kelimeyi yanlış yazmışsınız.

Sizin kapanan konulara baktım, hepsini inceleyemedim af buyurun lütfen, kapattığım 2 konunuz dini içerikli, bir derdim var bölümünün kurallarını okursanız dini içerikli konu ve mesajlar yasaktır maddesi ilk sıradadır.

Taşınan konularınızsa, ki onlar kapatılmadı yorumlara açıklar, yine bir derdim var bölümü kuralları gereği bdvde olmaması gereken konular, BDV kurallarını okursanız burada olmaması gereken konular taşınır ve üyeye konu dışı uyarısı verilir.
Kaldı ki sağlık bölümünde olması gereken 2 konuyu yine bdvye açmışsınız, onlarda taşınacak ve konu dışı uyarısı verilecek, kusura bakmayın kimse için sitenin var olan kurallarını esnetemeyiz, sizi görmezden gelip, konularınızla ilgili kötü içerikleri pas geçersek konuları taşınmış ve konu dışı uyarısı verilmiş diğer üyelere ayıp etmiş oluruz, bence kuralların herkese eşit olarak uygulanıyor olmasından memnun olmalısınız.

Fake konularla ilgili iddianıza gelince, bilmeden yönetimi zan altında bırakmayınız, sitede açılmış milyonlarca konu var, kimine 2 sayfada müdahale ediliyor kimine 20 sayfa, bazısına 60-70 sayfada, bunun 2 sebebi var, sıkı durun yazıyorum.

1- Bazı konu içerikleri üyelerce dikkat çekici bulunuyor aynı bu konu gibi, bir anda bir bakıyorsunuz konu açılış saatinden itibaren sayfalar dolusu mesaj yazılıyor, biz müdahale edene kadar da sayfalar almış başını gitmiş oluyor.

2-Kazen bey ve ben biliyorsunuzdur sanırım, ikimizde evli barklı insanlarız, ikimizinde eşi var, ilgilenmesi gereken ailesi var, eh ben deseniz buradayım buradayım da aynı zamanda ev kadınıyım müsade ederseniz, evimin işleri, çamaşır, bulaşık, yemek, toz al, sil süpür değil mi bunlar ne de olsa zaman alıyor, eşim hafta arası meşgul, kızım deseniz çalışıyor, bir hafta sonumuz var şöyle 2 sohbet edip birbirimizin gül cemaline bakmak için.

Bakınız sabahın 5 küsürü olmuş ama ben ne yapmışım siteye gelmişim değil mi efendim, açıklamamı yaptığıma göre çekilebilirim izninizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…