- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Acı eşiğini artıran haplardan alBeni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Ben de bu tarz konuların müdahale edilmeden çok ilerlemesine şaşırıyorum ama bizzat Mune abladan kaynaklı değildir diye düşünüyorumBen açtığım ikinci konu oldu diye şak diye kapanıyor ama fake üyelerin asla kapanmıyor hemen . 20 sayfa yazılıyor herşey konuşuluyor ki geliyor Mune hazretleri haşbaabları... bilerek yapılıyor resmen bu kaçıncı
Bu tarz konular hep yoneticilerin tatilde oldugu yani hafta sonlari acilir. Ornegin bugun pazar gunu.Ben de bu tarz konuların müdahale edilmeden çok ilerlemesine şaşırıyorum ama bizzat Mune abladan kaynaklı değildir diye düşünüyorum
Evet dediğim gibi bizzat Mune abladan kaynaklı değildirBu tarz konular hep yoneticilerin tatilde oldugu yani hafta sonlari acilir. Ornegin bugun pazar gunu.
Ben açtığım ikinci konu oldu diye şak diye kapanıyor ama fake üyelerin asla kapanmıyor hemen . 20 sayfa yazılıyor herşey konuşuluyor ki geliyor Mune hazretleri haşbaabları... bilerek yapılıyor resmen bu kaçıncı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?