- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Bu siteye ilk kez konu actigim için biraz acemiyim dayak da yemedim hiç bir zaman arkadaşım için sordum tekrardan kusura bakmayın
Ya tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar
Ya valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha asla olmaz
Ya valla çok pismanim bu salak arkadaşımın yüzünden oldu bir daha tekrarlanmaz kusura bakmayın
Biraz bu salak arkadaşımın yüzünden oldu zaten it gibi pismanım kusura bakmayın
NiyekiBence konunun tamamını oku
Konu sahibi can sıkıntısından doğaçlama yapmışNiyeki
Çoluk çocukla ugrasiorsnz kızlarYa tamam itiraf ediyorum bu benim bir arkadaşımın yaşadığı olaylar bende kendim yaşamış gibi anlattım ben sormaya utanıyorum sen kendi adına sorarmısın diye rica etti bende sordum kusura bakmayın
Şu an polisler kapıya geldiğinde ne yapacağını düşünüyor olmalı :)Maşallah KK ne hale getirmişsiniz trollü? Ne yaptınız da böyle oldu bu? Çapraz sorgu?
Fake mi yani.. utanmiyor da boyle hassas bir durum uzerinden dalga geciyor.. terbiyezsiz.. suna emin oldum amA kesin psikolojisi bozuk teshisi de doktor koysunKonu sahibi can sıkıntısından doğaçlama yapmış
ip den bulduk polise haber verecegiz bu ciddi bir konu dedi. Hasta, bana zorla sahip oldu biri falan yazdi. Polis isin icine girince döküldü birbir.Maşallah KK ne hale getirmişsiniz trollü? Ne yaptınız da böyle oldu bu? Çapraz sorgu?
sen kafana nasıl darbeler aldın ya bacım eğer ciddiysen en yakın karakola git 155'i ara kocam öldüresiye dövüyor ama çok aşığız neTam olarak hakediyorum demedim biraz hakediyorum dedim ne olursa bunu yapmaması gerek
O zaman otur ye dayağını. Bir kaç seneye kalmazsa ya öl yada sakat kal ne diyelim. Tabi çocuk varsa onu da piskolojisi bozuk büyüt yoksada doğurma yazikBeni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Sado/ mazo fantazisi mi?Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Hadii guzelimmmm hadiiiii baska kapiya ..Olay gercek yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?