- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.081
- 598
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Ay yazdıklarının hepsini şimdi okudum şok oldum vallahiYa valla çok pismanim zaten moralim bozuk ailevi sıkıntılardan dolayı
Saka mi bu?Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Tedavi ol bacım tedaviBeni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
+100009000000Benim kocam beni hic sevmiyor.Sevse doverdi (((
Saka mi bu?
Sen dayak arsızı olmuşsun bacım iflah olmazsın artık
Şaka bi yana da seven insan sevdiğinin canını yakmaz hadi bi tokat vurdu affettin diyelim kemerle dövmek ne hemde bayılana kadar o artık dövmek değil işkence etmek oluyo
İnşallah bigün biri de eşini kemerle döver de anlar acısını
Kemerle dayak yiyorsun ama sevildiğine inanıyorsun.
Birbirinizi ölümüne seviyor olmalısınızki öldüresiye dövüyor.
Adam haklı,dağılalım...
Kapiyi mi actin.. evini nerden biliyor... neden ciglik atmadin... evden kacmadin1 yıllık evliyim
Eski nisanlim beni tehdit etti ya benimle ilişkiye girersin yada......bende kocama söyleyemedim korktum istemedim yapamazsın dedim kocam işteyken eve geldi zorla birlikte oldu kocam da eve erken geldi o gün gördü bizi olayı anlattım ama bana inanmadı
Kuzum dayak diyorsun canım acıyor diyorsun adam kemerle dalıyor birde seviyor diyorsun sen sevdiğinin canını acitirmisin ya da bile bile kendi canını acitirmisin en önemlisi bizden ne istiyorsun ne diyelim keyfini çıkar mı diyelim kendine gel yazdiklarini tekrar oku Allah akıl fikir versinBeni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Bence konunun tamamını okuKapiyi mi actin.. evini nerden biliyor... neden ciglik atmadin... evden kacmadin
1 yıllık evliyim
Eski nisanlim beni tehdit etti ya benimle ilişkiye girersin yada......bende kocama söyleyemedim korktum istemedim yapamazsın dedim kocam işteyken eve geldi zorla birlikte oldu kocam da eve erken geldi o gün gördü bizi olayı anlattım ama bana inanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?