- 20 Ekim 2018
- 39
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
doğru diyon valla arkadaşlarına göstersene. belki onlar da hard enişte severlerYemin etme kiz carpilirsin
Salaklık bende zaten niye buraya konu açıyorum ki arkadaşlarıma anlatmak kollarımda ki morlukları sırtındaki izleri onlara göstermek varken
Bilmiyorum vazgeçemiyorum ondan ayrılamıyorumPeki diyelim ki gerçek sana işkence eden adama neyin sevgisi bu !!!
Sen bence ona değil şiddet fantezisini seviyosunBilmiyorum vazgeçemiyorum ondan ayrılamıyorum
Bitiniz inanın ya birisine derdimi anlatayım bariKırgın çiçekler mesude olmasın bu. Kocam hem sever hem döver. Senin kemal'in de yapmaz şimdi
Arkadaşların napacakki göstersen ne olacak asıl göstermen gereken darp raporu almak için doktor unutma bunu ama o kadar çok severek dövmek nasıl oluyo bilemiyorum tabikiYemin etme kiz carpilirsin
Salaklık bende zaten niye buraya konu açıyorum ki arkadaşlarıma anlatmak kollarımda ki morlukları sırtındaki izleri onlara göstermek varken
Sağolun bana inandığınız için de çok teşekkür ederimNe diyelim ki? Şikayet edin desek seviyorsunuz. Bosanin desek olmaz. E böyle bir hayvan uzmana gitmez. Geriye kalan tek şey yakın dövüş eğitimi alın. Siz de dövün demek.
En azından bana inanır arkadaslarim diye dedimArkadaşların napacakki göstersen ne olacak asıl göstermen gereken darp raporu almak için doktor unutma bunu ama o kadar çok severek dövmek nasıl oluyo bilemiyorum tabiki
AbartmaBence sıkıntı kemer de deriye alerjin olabilir
Hortum kullansın bi dahakine
Bizde inanırız tatlim onda sıkıntı yok sıkıntı olan tarafı onu cok seviyorum beni cok seviyo demen yoksa kimse kadının dayak yemesiyle dalga geçmez k.k. daEn azından bana inanır arkadaslarim diye dedim
Abartma
Gerçi bende yaptığım şey yüzünden biraz hakediyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?