- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Eğer zorla evlendirilmişseniz, kocanız size şiddet uyguluyor hayvan gibi davranıyorsa devlete sığınmak, polisi aramak, kadın örgütlerinden destek almak, çalışıp kendi hayatınızı kurmak yerine kendinize başka erkek bulun diyen dizi değil mi o?Sen Anlat Karadeniz reklam/fragman ozeti:
-uyyy Nefes
-Tahiiğrrr
-Nefes benim karimdur
-uyy oglumun başı yandii
-Nefes'i sana birakmam
-dıkşın
-dağların dumani hic geçit vermez.....
Gecenlerde sosyal medyada koptuğum paylasimlardan biri
Dayaktan sonra aynı evdeyken mi buraya konu açıyosun PES artıkÜzüntuden ağlamaktan birde gelir gorur korkusuyla doğru duzgun anlatamamış olabilirim haklısınız
Ya valla gerçek inanın ya bu konuyla asla dalga geçilmez geçmem de zaten bir anlaşmamız keşkeBoyle bir konuyla dalga gecmek , kotusun hemde cok kotusun
İlk mesajı yeniden düzenleyip derdinizi daha açıklayıcı şekilde yazın. Gerçekse bile çok absürt geliyor insana. Tarafsız bir gözle yazdığınızi bir okuyun nesini ciddiye alalım?Tamam inanmayın siz sadece derdimi anlatabileceğim birisini bulmak istemiştim
Yorumların altında cevapla diye bir seçenek var oraya tıklayınca alıntı yapıyor. Eğer kısa bir bölümünü alıntılar alsanız mesajın o bölümü seçiyorsunuz altta yine cevapla çıkıyor oraya tıklayınca alıntı yapıyor altına yazabiliyorsunuz
Beybi dert mi anlatiyorsun sence ? Cok seveyu kocam döveyu amma cokta seveyu valla cokta döveyuTamam inanmayın siz sadece derdimi anlatabileceğim birisini bulmak istemiştim
Allah seni napmasin emiBeybi dert mi anlatiyorsun sence ? Cok seveyu kocam döveyu amma cokta seveyu valla cokta döveyu
O uyuyor bende bir fikir alayım dedimkimseye anlatamıyorum çünküDayaktan sonra aynı evdeyken mi buraya konu açıyosun PES artık
Osman Sınav yapımı diye bi merakla bakip ilk bolumde falez (bildigimiz uçurum) den, baya baya Karadeniz falezinden atlayip sadece ıslanan 3 kişiyi gördükten sonra "bu ne oglum" diye gulerek kendi icimde finalini yaptığım diziEğer zorla evlendirilmişseniz, kocanız size şiddet uyguluyor hayvan gibi davranıyorsa devlete sığınmak, polisi aramak, kadın örgütlerinden destek olmak, çalışıp kendi hayatınızı kurmak yerine kendinize başka erkek bulun diyen dizi değil mi o?
Uyuyorsa çık evden git polise sevdiğin kocani polis abigiller uyarsin askiniza biraz renk gelsinO uyuyor bende bir fikir alayım dedimkimseye anlatamıyorum çünkü
Yapıyorum zatenDiyelim ki konu gerçek, "bosanamam bırakamam cok seviyorum" diyen birine ne öneri verilir ki? Ne denir yani?
Dayak yememek için çözümler üret o zaman, ne diyorsa yap??
Ya bu dayağı yiyecen ya bu diyardan gidecen! Sen seçimini yapmışsın, ne yapacağımı kalmış.Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Seviyosa git sarıl benceBeni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Tamam madem inanmadık derdini tam yaz ona göre cevaplar gelsinTamam inanmayın siz sadece derdimi anlatabileceğim birisini bulmak istemiştim
Kapı kilitli nereye koyduysa da bulamıyorumUyuyorsa çık evden git polise sevdiğin kocani polis abigiller uyarsin askiniza biraz renk gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?