Kocam beni dövüyor?

En azından bana inanır arkadaslarim diye dedim
Yazdığınız ilk mesajı tekrar okuyun,o kadar absürd ki inanılacak gibi değil.
Ya bizi trolluyorsunuz ya da dayaktan zevk alan bir ruh hastasısınız.
Hakaret etmek için değil, durum tespiti için yazdım bu cümleyi.
İki durumda da size cevap yazmak vakit kaybı.

En azından bana inanır arkadaslarim diye dedim
Bence en başından daha doğrusu ayildiktan sonra ilk polise sonra ailen aklına gelseydi bu durumdaysan eğer konu sahibi bu kadar dayağı yedikten sonra aklına neden bdv geldi acaba çok merak ettim ben ayilip bayılana kadar dayak yicem sonra kocam seviyor ve dövüyor eee bende seviyorum diye burda konu açıp dalga konusu olusturmazdim millete suç bulma yani ortamı hazırlayan sensin

Akıl gitmiş galiba dayak yemekten. Aklı başındakı hiç bir kadın kocam beni dövüyor onu çok seviyorum demez ki. Bu yüzden kimse size inanmıyor. Polisi ya da 183ü arayıp şiddete uğradığınızı söyleyin. Akıl sağlınız için size de bi doktor bulsunlar.

Sen Anlat Karadeniz reklam/fragman ozeti:
-uyyy Nefes
-Tahiiğrrr
-Nefes benim karimdur
-uyy oglumun başı yandi!
-Nefes'i sana birakmam
-dıkşın!
-dağlarin dumani hic geçit vermez.....

Gecenlerde sosyal medyada koptuğum paylasimlardan biri
(diziyi izlemiyorum vallah billah, ona ragmen biliyorum ama )

Tamam inanmayın siz sadece derdimi anlatabileceğim birisini bulmak istemiştim

Arkadaşlar konu zaten fake de nasıl alıntılama yapıyorsunuz ya ben beceremedim bi türlü

Kocam beni dövüyor?

Neden soru isareti kullandiniz. Kocam beni övüyor? mu demek istediniz.

Son düzenleme:
Bu site eskiden böyle değildi insanlar adam akıllı sıkıntılarını yazardı okuyanlar da edebiyle cevap verirdi yazanlar samimiydi şimdi bakıyorum bi sürü fake hesap fake hikayeler insan gerçek mi yalanmı diye karar verip de yazmak istemiyor dediğiniz gibi saçma sapan dizileri izleye izleye ahlak yoksunu ve ruh hastası tipler türemeye başladı bu gidişat toplumumuz için gerçekten ürkütücü..

E seviyor cnm ne diye bosanacan. Dovse bile seviyorsunuz birbirinizi aşkınızdan bisey eksilmiyor belli ki. Mutluluklar..

Arkadaşlar konu zaten fake de nasıl alıntılama yapıyorsunuz ya ben beceremedim bi türlü
Yorumların altında cevapla diye bir seçenek var oraya tıklayınca alıntı yapıyor. Eğer kısa bir bölümünü alıntılar alsanız mesajın o bölümü seçiyorsunuz altta yine cevapla çıkıyor oraya tıklayınca alıntı yapıyor altına yazabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…