- 26 Mayıs 2018
- 8.207
- 38.795
- 548
- 51
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Yazdığınız ilk mesajı tekrar okuyun,o kadar absürd ki inanılacak gibi değil.En azından bana inanır arkadaslarim diye dedim
İnanmayanlar vardaBizde inanırız tatlim onda sıkıntı yok sıkıntı olan tarafı onu cok seviyorum beni cok seviyo demen yoksa kimse kadının dayak yemesiyle dalga geçmez k.k. da
Bence en başından daha doğrusu ayildiktan sonra ilk polise sonra ailen aklına gelseydi bu durumdaysan eğer konu sahibi bu kadar dayağı yedikten sonra aklına neden bdv geldi acaba çok merak ettim ben ayilip bayılana kadar dayak yicem sonra kocam seviyor ve dövüyor eee bende seviyorum diye burda konu açıp dalga konusu olusturmazdim millete suç bulma yani ortamı hazırlayan sensinEn azından bana inanır arkadaslarim diye dedim
Yazmayayım diye durdum durdum , çok sevdiği için döven adam , hakettiği için dövülen kadın !!!! La havle ..Abartma
Gerçi bende yaptığım şey yüzünden biraz hakediyorum ama..
Tamam inanmayın siz sadece derdimi anlatabileceğim birisini bulmak istemiştimYazdığınız ilk mesajı tekrar okuyun,o kadar absürd ki inanılacak gibi değil.
Ya bizi trolluyorsunuz ya da dayaktan zevk alan bir ruh hastasısınız.
Hakaret etmek için değil, durum tespiti için yazdım bu cümleyi.
İki durumda da size cevap yazmak vakit kaybı.
Önce derdinizi doğru anlatmayı becerin o zaman.Tamam inanmayın siz sadece derdimi anlatabileceğim birisini bulmak istemiştim
Tam olarak hakediyorum demedim biraz hakediyorum dedim ne olursa bunu yapmaması gerekYazmayayım diye durdum durdum , çok sevdiği için döven adam , hakettiği için dövülen kadın !!!! La havle ..
Cevapla butonuna tıklayıp yorumunuzu yazın.Arkadaşlar konu zaten fake de nasıl alıntılama yapıyorsunuz ya ben beceremedim bi türlü
Yemek mi yapmadın kart limitini mi aştın ne yaptın da hak ettiğini yazdın kafan mı güzel nedir allasenAbartma
Gerçi bende yaptığım şey yüzünden biraz hakediyorum ama..
Mesajin sağ alt kismindaki "cevapla" ya tıklayın..Arkadaşlar konu zaten fake de nasıl alıntılama yapıyorsunuz ya ben beceremedim bi türlü
Yorumların altında cevapla diye bir seçenek var oraya tıklayınca alıntı yapıyor. Eğer kısa bir bölümünü alıntılar alsanız mesajın o bölümü seçiyorsunuz altta yine cevapla çıkıyor oraya tıklayınca alıntı yapıyor altına yazabiliyorsunuzArkadaşlar konu zaten fake de nasıl alıntılama yapıyorsunuz ya ben beceremedim bi türlü
Üzüntuden ağlamaktan birde gelir gorur korkusuyla doğru duzgun anlatamamış olabilirim haklısınızÖnce derdinizi doğru anlatmayı becerin o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?