• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni ikinci plana mı atmış sizce de?

Lebenweise

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
854
299
303
Ankara
Merhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?

Kadını çocuklarıyla birlikte gece yarısı orada çaresiz birakmamasi güzel, vicdanlı bir adam diyordum ki gaz az diye seni birakmamasini okudum. Azsa alsın? Parası mi yoktu acaba? Ayrıca sana neden soruyor dediğini yapmayacaksa?

Simdi sen cok alingansin haksiznn diyenler gelir. Ama bende senin yerinde olsam aynisini yapardim. Alistirinca devami geliyor. Ayni sey bir hafta once basima geldi ben evde hasta yatiyoken adam arkaasiyla beraber esini isyerinden almaya gitmis. Benim calisarak para verdigim ortak oldugum arabama. Ben buna tepki gostermeseydim gevsek arkadasida devam edecekti rahati seven karisida. Ben bir hafta oldu yuzune bakmiuorm. Erkeklerin aliskanlik huylari diye bir seyi var bunu unutma.

Arkadasi esini aradigina göre güvenmis .takside cagirilabilirdi .
Ama neyse seni birakmamasi gercekten sacma gaz az ne ya doldur kendiside sürecek o arabayi

HAKLISIN

Ben olsam bende delirirdim valla

Su baskasinin her isine kosul kendi ailesine gelince cimrilik veya tembellik yapanada kil oluyorum

Seni bırakmamak için hep bahane mi sunuyor, bir kere mi bırakmadı yoksa hep senle ilgili konularda bahane üretir mi o önemli. Çünkü benzin bu hani dur eşimi işe bırakana kadar bitme diyemezsin.
Ben olsam izin verirdim sonuçta evli çocuklu bir kadın kıskanacak bir durum da yok, o saatte tekin olmayabilir dışarısı.

Merhamet ve vicdan herkeste bulunmuyor ama sizin kadarını hayatımda ilk kez görüyorum. Gece yarısı o kadın çocuklarıyla sokakta kalsa hiç mi üzülmeyecektiniz? Eşiniz doğru olanı yapmış, ben de olsam aynısını yapardım ve sizinle olan evliliğimi de gözden geçirirdim.

Merhaba kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var. Kısaca anlatayım. Eşim vardiya çalışıyor gece 11 de işten çıkıyor arabası var. Akşam bir erkek arkadaşı aramış karısı eşimin işyerinin yakınındaymis çıkarken işten onu da alır mısın yanında çocuklar da var ben gelemiyorum isim var diye. Beni aradı izin istedi hayır dedim çünkü aile olarak çok yakın değiliz tanımıyorum ve gecenin 12 sinde ben yokken arabamda başka kadının ne işi var falan diye kızdım tamam gelemeyecegimi söyleyeyim dedi. Sonra geldi bırakmadım sen kızınca dedi. Tabi ertesi gün ben telefondan bıraktığını öğrendim. Yalan söylediğine kızdım telefonunu kırdım çok şiddetli kavga ettik. Bundan önce ben yorgundum birkaç gün önce beni işe bırak dediğimde arabada gaz az diye bırakmadı. Haksızlık değil mi şimdi bu?

Kadın taksi çağırsaymış. Gecenin bir vakti sırf arabası var diye birinden şoförlük istemek de pek normal değil. Elalemin karısına uşaklık yapacağına kendi karısını ile bıraksaymış.

Valla eşimin arkadaşı karımı al diyecek çocukları ile arabaya ihtiyacı olacak derim bana ne soruyorsun aşkım kadını yoldami bırakalım çocuklarla gece vakti.telefon kırmak nedir. Ne bu şiddet bu celal. Belki gerçekten senin rica ettiğin zaman arabasında gaz yoktur cebinde para ?? Bazen bu forumda hayret edici şeyler okuyor karşınızdaki insanlara üzülüyorum .arkadaşı eşine guvenmese karısını emanet edip al demez.burada o adama yada kendine güvenmeyen sensin bence

eşim birini bırakayım mı diye asla bak büyük harf ile yazayım beni ASLA aramaz

ama arıyor ve hayır cevabını alıyorsa da bırakmaz

bunun seni bırakmaması, gaz olup olmaması ile ilintisi yok o an öyle denk gelmiştir ya da en basiti üşenmiştir

madem aramasaymış seni, bıraksaymış onları güzelce hatta gelince söyleseymiş vs vs

yalnız cidden bunlar nasıl evlilik

arkadaşın eşini bir yerden alıp bırakabilir miyim karıcığım diye arayan bir adam, ben yokken başka kadın zinhar arabaya binemez diyen bir kadın

Sorunlar çok birbirine girmiş bence. Sizi gaz yok diye bırakmak istememesi çok saçma o ayrı bir konu.

Gece kadını bırakması için arkadaşı rica etmiş dediğinize göre kadını illa ben bırakayım diye teklif etmemiş sonuçta eşiniz. Gecenin bir yarısında çocuklarıyla bi kadınla kalınca sapıtacak kocanız varsa zaten bence boşanın. Nereye kadar tutulacak ki o adam öyle.

Esinizin size bahane uydurmasi farkli bu konu farkli bence sonucta gecenin korunde bir kadin ve cocuklar var madem rahatsiz oluyosunuz kii bende rahatsiz olabilirdim esimin gecenin korunde tanimadigim bir kadinla Ayni arabada olmasina ama ona alma birakma demek yerine bende geliyorum derdim hem o insanlari disarda birakmazdim hemde kiskanclik yapicak bisey kalmazdii donuste de bakk insanlarin arabaya ihtiyaci olabiliyo sen nasil baskasinin karisini dusunup biraktiysan beni de dusunmelisin yoksa bu kadinin yerinde bigun ben olucam beni baskasina muhtac etme derdim 🤷🏻‍♀️ haa bu arada esinizin yalan soylemesini hakli bulmuyorum tabi ki ama sizde gitseydiniz yalan da olmayacakti aranizda maalesef cok sıkınca insanlar yalan soylemeye ihtiyac duyuyorlar 🙏🏻

Diğer konuda herhangi bir şey diyemiyorum. Ancak size gelince gaz az deyip sizi istediğiniz yere götürmemesi tam bir fiyasko. Yalan söylememesi apayrı bir sorun. Sinirlenmekte haklısınız bence. Umarım hatasının farkına varır eşiniz.

Valla eşimin arkadaşı karımı al diyecek çocukları ile arabaya ihtiyacı olacak derim bana ne soruyorsun aşkım kadını yoldami bırakalım çocuklarla gece vakti.telefon kırmak nedir. Ne bu şiddet bu celal. Belki gerçekten senin rica ettiğin zaman arabasında gaz yoktur cebinde para ?? Bazen bu forumda hayret edici şeyler okuyor karşınızdaki insanlara üzülüyorum .arkadaşı eşine guvenmese karısını emanet edip al demez.burada o adama yada kendine güvenmeyen sensin bence
Telefon kirmak abarti olmus. Esinin yalan soylemesi sacma olmus. Karisini aradiginda zaten arkadasina alirim demistir. Esine durust davranmayip sanki izin istiyor gibi aramis. Halbuki durumu anlatsa bilgilendirse olay bu kadar buyumezdi. En azindan bir dahaki sefere adam karisinin gece gece baska bir kadini almasina kizacagini bilip arkadasini uygun bir dille reddederdi.

Bu arada taksi diyebir sry var ya. Ben de insanlari kullanan tipleri anlamiyorum.

Pofffff
Kadınla kendinizi kıyaslamanız aşırı saçma kadının ne alakası var çocuklar gece yarısında sokakta tek kalmıs iyi ki de almış kadını
Gaz yok diyip bırakmaması eşinizle alakalı bir durum

o ayrı bu ayrı konu bazı kadınları anlamıyorum sapla samanı karıştırmak konusunda üstlerine yok
Gaz yok diyip işe bırakmaması diğer kadını alınca sorun olmus

madem böyle kavga ediyordunuz gaz yok diyince kavga etseydınız ama yooooookkkk gece yarısı çocuklarla tek kalmıs kadını kıskanınca illa kavga çıkarılacak

çünkü gaz almaması kadınla ilintili

Kadın taksi çağırsaymış. Gecenin bir vakti sırf arabası var diye birinden şoförlük istemek de pek normal değil. Elalemin karısına uşaklık yapacağına kendi karısını ile bıraksaymış.
Aynen ya bende aynısını söyledim . Erkek milleti insana kendinden şüphe ettirtiyor mantığım mi gitti diye şüphe ettim.

Arabanıza siz yokken bir kadın binince ne oluyor tam olarak? Nasıl bir hayal dünyanız var?
Sizin gibi insanlardan çok korkuyorum ben. Kadının yanında çocukları varken ve kadının eşi rica etmişken bile aklına kötü şeyler gelen insanın hayal gücünün sınırı yoktur ve kendi kötü düşünceleri için herkesi harcayabilir.
Evlerden ırak bir insansınız gerçekten.

Back
X