Dogru gulunc halim iste ama ne yapayimilgilenir tabi ilgilenmezmi pamugu hocayla beraber tıkayip 2 kurek de toprak atar sonra geride kalan cocugunuzada size yaptigini yapar
Allah razi olsun inşaAllah hersey duzelecek :)Gitmelisin, sana pozitif bir çok etkisi olacaktır.
Hakkında hayırlısı olsun ve Allah yardımcın olsun.
Olumsuz düşünceleri artık kafandan at ve pozitif şeylere yönel.
Kendini daha iyi hissedeceksindir.
Hemen evlendiniz, hemen çocuk doğurdunuz, eşten bağımsız bir hayatınız olmadığı için bu kadar ilgili bekliyorsunuz bence.Belki de haklisiniz . Zaten evliligim nedense hemen oluverdi gibi geliyor bana uniden mezun olur olmaz evlenmek seviyorsun o olsun diyorsun karsi taraf aceleci davrandi
senin sorunun neİnan’a benim yerimde olsan kafayı yersin sükrettt
peki bu umursamama durumuna,İntihar etmek mi???? Sakınnn çünkü o zaman hiç ciddiye almayacak seni.
Kendi başıma gelen bir şeyi anlatayım. Düşük yaptım eşimle hastaneye giderken araba bozuldu ağrıdan kıvrandım öyle bir ağrı yok o sadece karşıdan baktı elimi bile tutmadı eniştesi arabayla gelinceye kadar yarım saat geçmişti hiçbir şey yapmadan öylece durdu.(daha sonra neden öyle davrandın dediğim de ise korktum sana bir şey olacak diye sevgimi göstermeyi bilmiyorum bilmiyorsun sanki demişti. Tabi ki yemedim) O saatten sonra anladım ki ölsem de kalsam da bir tek ben varım kendi yanımda. Karşılık olarak artık bende onu umursamıyorum sende öyle yap ama sakın intihar etme.
Evet aynen de oyle oldu. Var olmaz olur mu yükseklisans isyedim olmadi simdi kpss ye taktim eger o olursa burdan gitme sansim var ama iste zaman kotu denk geldi cocuk oldugu icin calismak zor nazar verdiler uyumuyor huyzsuzlasti simdi hic calisamiyorum delirecegim zaten test cozemiyorum sadece okuyorum faydasi olur mu bilmiyorumHemen evlendiniz, hemen çocuk doğurdunuz, eşten bağımsız bir hayatınız olmadığı için bu kadar ilgili bekliyorsunuz bence.
Kendi vaktinizi değerlendirmek için yaptığınız şeyler, ya da geleceğe dair bir planlamama var mı?
evliyekn bu nasıl olacak?Neden onu hayatinin merkezine koydun ki? Tum dunyan o olmus gibi. Senin baska hayatin yok gibi. Hani elinden kacsa sudan cikmis balik olacaksin gibi. Kendi ayaklarinin uzerinde durmayi ogrenmelisin. Hayatinin merkezine de kendini koymalisin.
Insan mutsuz olunca o kaoiyi mutluluk olarak goruyor ne yapsin ki care yok adam duzelmez boylede ömür gecmezpeki bu umursamama durumuna,
ilişikinizi kopukluğuna üzülmyor muusn?
Aynen hep ben hep ben yoruldum ilgi alaka sevgiyi daha fazla istiyorum yapanlar nasil yapiykr vallahi karisi icin yapmayacagi sey yok bazilaronin mutluluktan dort koseler...evliyekn bu nasıl olacak?
eşten beklentileri oluyor insanın,
onlar karışlanmıyorsa nasıl olacak, hep bi taraf eksik klamayacak mı?
yol yöntem fikir almak için soruyorum
Anladım, siz hayattan vazgeçmeyin. Kendi duruşunuz, kendi vizyonunuz olsun. Emin ol, sensiz de ben varım sinyalini verseniz, eşiniz daha ilgili olacaktır. Zaten elimin altında, çocuk da evliliğe bağladı, yediği önünde yemediği arkasında ne derdi var sanki diye evlilikleri için hiç çaba göstermiyor çocuğu adam. Onsuz da var olabileceğinizi bilsin.Evet aynen de oyle oldu. Var olmaz olur mu yükseklisans isyedim olmadi simdi kpss ye taktim eger o olursa burdan gitme sansim var ama iste zaman kotu denk geldi cocuk oldugu icin calismak zor nazar verdiler uyumuyor huyzsuzlasti simdi hic calisamiyorum delirecegim zaten test cozemiyorum sadece okuyorum faydasi olur mu bilmiyorum
Ah kazanabilsem göstereceğimAnladım, siz hayattan vazgeçmeyin. Kendi duruşunuz, kendi vizyonunuz olsun. Emin ol, sensiz de ben varım sinyalini verseniz, eşiniz daha ilgili olacaktır. Zaten elimin altında, çocuk da evliliğe bağladı, yediği önünde yemediği arkasında ne derdi var sanki diye evlilikleri için hiç çaba göstermiyor çocuğu adam. Onsuz da var olabileceğinizi bilsin.
Eşim biraz tuhaf bir insan ona göre ilişkide kopukluk yok o sevginin nasıl gösterildiğini bilmiyor. Bende kendimi geri çektim şimdi iyiyiz ben onu umursamıyorum o bu tavır karşılığında şok geçiriyor ve eskisinden biraz daha ilgili. Yetmiyor tabi ki ama kendimi de üzmüyorum. konu sahibi gibi karalar bağladığım günlerde oldu ama elime bir şey geçmedi onun daha çok totosu kalktı. Şimdi iniyor.peki bu umursamama durumuna,
ilişikinizi kopukluğuna üzülmyor muusn?
Bilmiyorum bizim cok daha buyuk tartismalarimiz oldu kv ile ve buyuk haksizdi annesi haksizken bile bana baski yapmasi beni buzz gibi yapti ona karsi 10 yillik sevgim bitti tabi bir kerede degil bindan cok daha oncesi de varAyniyiz sanki ama Rabbim daha kotusunu yasatmasin bizlere ayriliyor musun? Bisanmak çözüm tabi ama Rabbimin izin veripte sevmedigi sey o yuzden sabretmeye calisiyorum seviyorum sogutsa da bu hareketleri seviyorum elden ne gelir aynisi onceden bosver boyleler diyen adam birsey dedin mi parlıyor niye cunku dolduruluyor huylari degisti tamam bnde dogumdan sonra degistim evladimi tabiki kiskanirim cunku sevgileri abarti ya normal olsallar yapma dedigin seyleri inadina yapmasalar guzel konussalar gelin degil de kiziymis gibi davransalar anlayisli olsalar karismasalar ben neden çocuğumu sakinayim ki? Kendi annemde kv ve torunu var o yuzden hep birsey yaparken düşünerek yapmaya calisiyorum torunu sevsin diyorum ses cikarmiyorum ama o nedense sanki ben onu tersliyor azarliyor gibi sessiz esimin ya inda cekingen davraniyor halbu ki arkamdan konusuyor bir yaptigim seye ne dediklerini duyuyorum.. arkadas sessizden korkacaksin demiyorlar bosa..
Zor tabi seninki daha zor kaç yılını vermişsinBilmiyorum bizim cok daha buyuk tartismalarimiz oldu kv ile ve buyuk haksizdi annesi haksizken bile bana baski yapmasi beni buzz gibi yapti ona karsi 10 yillik sevgim bitti tabi bir kerede degil bindan cok daha oncesi de var
kaç yıllık evliisnEşim biraz tuhaf bir insan ona göre ilişkide kopukluk yok o sevginin nasıl gösterildiğini bilmiyor. Bende kendimi geri çektim şimdi iyiyiz ben onu umursamıyorum o bu tavır karşılığında şok geçiriyor ve eskisinden biraz daha ilgili. Yetmiyor tabi ki ama kendimi de üzmüyorum. konu sahibi gibi karalar bağladığım günlerde oldu ama elime bir şey geçmedi onun daha çok totosu kalktı. Şimdi iniyor.
11 aylık :)kaç yıllık evliisn
Sana tavsiyem güçlü ol. İntihar etmekle olay çözülemez. Saygısı yoksa bu intiharla saygısını kazanmazsın. Güçlü nasıl olabilirim diye sorarsan. Onunla bu durumu konuş ve duygularını anlat. Maddi olarak kendi gelirini sağlayıp sağlamadığını bilmiyorum ama çalış ve hayatını kazan. Onun davranışlarına dikkat et. Bir eş ilgi göstermiyorsa seni sevmiyor olabilir, senden ilgi görmediği için duyguları körelmiş olabilir, evlilik ona göre olmayabilir, ilgisini başka birinde de olabilir. Onunla yaşayan sen olduğum için ancak sen anlayabilirsin.Saygı gösteriyorum ama gören yok, karşı taraf birşey der aman boşver yapabilecek birseyim yok deyip geçiştiriyor ama istese yapamaz mı ? Seviyor ama sadece bilmek yetmiyor daha 1 yıllık evlilik ve bir çocuk var ve ben artık yoruldum kocamı seviyorum ailesi tuhaf olsa da kocamın ailesi sonuçta seviyorum. Nasıl düzelir bu işler bilmiyorum bazen intihar etmek geçiyor içimden böyle hayaller kuruyorum acaba oyle olursa esim beni dikkate alip benim isteklerimi yapar mı benimle ilgilenir mi...
Sevgisi var ama ilgisi iş kolik :|Sana tavsiyem güçlü ol. İntihar etmekle olay çözülemez. Saygısı yoksa bu intiharla saygısını kazanmazsın. Güçlü nasıl olabilirim diye sorarsan. Onunla bu durumu konuş ve duygularını anlat. Maddi olarak kendi gelirini sağlayıp sağlamadığını bilmiyorum ama çalış ve hayatını kazan. Onun davranışlarına dikkat et. Bir eş ilgi göstermiyorsa seni sevmiyor olabilir, senden ilgi görmediği için duyguları körelmiş olabilir, evlilik ona göre olmayabilir, ilgisini başka birinde de olabilir. Onunla yaşayan sen olduğum için ancak sen anlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?