Kocam beni ikinci planda neden tutuyor? Ne yapılmalı?

Gitmelisin, sana pozitif bir çok etkisi olacaktır.
Hakkında hayırlısı olsun ve Allah yardımcın olsun.
Olumsuz düşünceleri artık kafandan at ve pozitif şeylere yönel.
Kendini daha iyi hissedeceksindir.
Allah razi olsun inşaAllah hersey duzelecek :)

Belki de haklisiniz . Zaten evliligim nedense hemen oluverdi gibi geliyor bana uniden mezun olur olmaz evlenmek seviyorsun o olsun diyorsun karsi taraf aceleci davrandi
Hemen evlendiniz, hemen çocuk doğurdunuz, eşten bağımsız bir hayatınız olmadığı için bu kadar ilgili bekliyorsunuz bence.

Kendi vaktinizi değerlendirmek için yaptığınız şeyler, ya da geleceğe dair bir planlamama var mı?

Siz lohusa olduğunuz için daha çok ilgi beklemeniz normal. Daha evliliğe çalışmadan çocuk yapmak nedenneden?adam evliliğe alışamadan babada olmuş.Kocayı hayatının merkezine koyma.çocuğuna çok iyi bak.kendine meşgaleler bul.çocuk bakımıyla ilgili yemek tarifiyle ilgili neye ilgin varsa onunla ilgili kitaplar oku.Adam seni ailesinin dibine gelin getirmiş eve kapatmış sokağa da çıkarmıyor ohhh ne ala.Tabiki kendini bi şey sanmış.onu bu kadar önenseme.kendini ve çocuğunu düşün.Benim kovada tam bir öküz.sevgisini belli etmez.bilir ki ben hep onun yanındayım.bende kestim eski ilgi ve arayıp sormuyorum.çocuğum önceliğim

peki bu umursamama durumuna,
ilişikinizi kopukluğuna üzülmyor muusn?

Evet aynen de oyle oldu. Var olmaz olur mu yükseklisans isyedim olmadi simdi kpss ye taktim eger o olursa burdan gitme sansim var ama iste zaman kotu denk geldi cocuk oldugu icin calismak zor nazar verdiler uyumuyor huyzsuzlasti simdi hic calisamiyorum delirecegim zaten test cozemiyorum sadece okuyorum faydasi olur mu bilmiyorum

Neden onu hayatinin merkezine koydun ki? Tum dunyan o olmus gibi. Senin baska hayatin yok gibi. Hani elinden kacsa sudan cikmis balik olacaksin gibi. Kendi ayaklarinin uzerinde durmayi ogrenmelisin. Hayatinin merkezine de kendini koymalisin.
evliyekn bu nasıl olacak?
eşten beklentileri oluyor insanın,
onlar karışlanmıyorsa nasıl olacak, hep bi taraf eksik klamayacak mı?
yol yöntem fikir almak için soruyorum

evliyekn bu nasıl olacak?
eşten beklentileri oluyor insanın,
onlar karışlanmıyorsa nasıl olacak, hep bi taraf eksik klamayacak mı?
yol yöntem fikir almak için soruyorum
Aynen hep ben hep ben yoruldum ilgi alaka sevgiyi daha fazla istiyorum yapanlar nasil yapiykr vallahi karisi icin yapmayacagi sey yok bazilaronin mutluluktan dort koseler...

Anladım, siz hayattan vazgeçmeyin. Kendi duruşunuz, kendi vizyonunuz olsun. Emin ol, sensiz de ben varım sinyalini verseniz, eşiniz daha ilgili olacaktır. Zaten elimin altında, çocuk da evliliğe bağladı, yediği önünde yemediği arkasında ne derdi var sanki diye evlilikleri için hiç çaba göstermiyor çocuğu adam. Onsuz da var olabileceğinizi bilsin.

Ah kazanabilsem göstereceğim

peki bu umursamama durumuna,
ilişikinizi kopukluğuna üzülmyor muusn?
Eşim biraz tuhaf bir insan ona göre ilişkide kopukluk yok o sevginin nasıl gösterildiğini bilmiyor. Bende kendimi geri çektim şimdi iyiyiz ben onu umursamıyorum o bu tavır karşılığında şok geçiriyor ve eskisinden biraz daha ilgili. Yetmiyor tabi ki ama kendimi de üzmüyorum. konu sahibi gibi karalar bağladığım günlerde oldu ama elime bir şey geçmedi onun daha çok totosu kalktı. Şimdi iniyor.

Bilmiyorum bizim cok daha buyuk tartismalarimiz oldu kv ile ve buyuk haksizdi annesi haksizken bile bana baski yapmasi beni buzz gibi yapti ona karsi 10 yillik sevgim bitti tabi bir kerede degil bindan cok daha oncesi de var

Bilmiyorum bizim cok daha buyuk tartismalarimiz oldu kv ile ve buyuk haksizdi annesi haksizken bile bana baski yapmasi beni buzz gibi yapti ona karsi 10 yillik sevgim bitti tabi bir kerede degil bindan cok daha oncesi de var
Zor tabi seninki daha zor kaç yılını vermişsin

kaç yıllık evliisn

Sana tavsiyem güçlü ol. İntihar etmekle olay çözülemez. Saygısı yoksa bu intiharla saygısını kazanmazsın. Güçlü nasıl olabilirim diye sorarsan. Onunla bu durumu konuş ve duygularını anlat. Maddi olarak kendi gelirini sağlayıp sağlamadığını bilmiyorum ama çalış ve hayatını kazan. Onun davranışlarına dikkat et. Bir eş ilgi göstermiyorsa seni sevmiyor olabilir, senden ilgi görmediği için duyguları körelmiş olabilir, evlilik ona göre olmayabilir, ilgisini başka birinde de olabilir. Onunla yaşayan sen olduğum için ancak sen anlayabilirsin.

Bence lohusalıktan kaynaklanan bir depresyon geçiriyorsunuz. Bütün gün evde bebekle vakit geçirince, sosyal hayatın sıfıra inmesi, çalışma hayatının olmaması, eşle başbaşa vakit geçirilememesi gibi nedenlerle farkında olmadan eşine sarmış ve olayları abartmış olabilirsin. Eşinin ailesiyle aynı bina da oturmak kendi ailenizin uzakta olması bu süreçte yalnız kalmış olmanızda bu duygularınızı tetiklemiş olabilir. Mümkünse bir uzmandan yardım alın, eşinizin üstüne çok gitmeyin lakin sizin gösterdiğiniz ilgi alaka sürekli arama durumundan boğulur. Üzerine gittikçe ters teper. Siz kendinizi geri çekin bakın nasıl davranıyor hala bir değişiklik yoksa oturun konuşun. Yeni evlilikte hemen arkasından bebek sahibi olmak çiftlerin arasında bazen kopukluklara neden olabiliyor. Bu durumu aşmak için küçük kaçamaklar yapın, mesela kayınvalide aynı binadaymış bebeğinizi emzirdikten sonra bir iki saat o ilgilensin eşinizle dışarı çıkın. Bir saat hava almak bile o süreçte iyi geliyor insana.

Sevgisi var ama ilgisi iş kolik :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…