Kocam beni istemiyor

Yani gerçekten en olmayacak şeyi yapmışsınız sonra da daha inatla diretmişsiniz şimdi de ayağına paspas olmaya hazırsınız ama o kabul etmiyor. Kusura bakmayın da bir yemeğin yağı yğzğnden beni annemin yanında köpek çağırır gibi çabuk gel buraya diye çağıracak kadını ben de affetmezdim. Eşiniz haklı.

Yorumlarınız için sağolun hanımlar, son gelişmelerde değişen birşey yok. Ben ona birşey yazmıyorum whatsapp tan o bana birşey yazmıyor. Engellemiyor da.Ben de artık kendimi inandırmaya başladım bu evliliğin biteceğine.

Neden zorluyorsun adam sevmiyor belliki bagira bagira odaya cagirmalar yagli yemek icin kocani sisirecekken elinde patlamis ben olsam yemegi yedirir migdesimi bulandi annem yapti canim der karsidan izlerdim ne kendimi kötü eder nede seviyemi düsürürdüm size gecmis olsun birdahakine doldurma plani yaparken 2 kere düsünün oki ve adami zorlamayin artik gururun kalsin bari

Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur

Bİraz gururlu davranırsanız hiçbir sıkıntı kalmaz..

Ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar iyi olur sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun. Mutlaka psikolojik destek alın ama daha yaşınız genç. Kendinizi değiştirmezseniz olur da tekrar evlenirseniz yine boşanma ihtimaliniz yüksek. Sadece evlilik değil kişisel hayatınızdaki her mesele için hatalarınızın farkına varmanız psikolojik destek almanız şart.

Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.Dünyada ki tek erkek o değil,başka birini de bulabilirsiniz.Sadece hatalarınızı belirleyip ders almaya çalışın

Önceki konunuzu biliyorum. Tek sorun o konu değildir. Bardak dolmuş artık o konu bahanesi olmuş. Anladığım kadarıyla siz kredinizi tüketmişsiniz. Açtığınız konudaki tavrınıza istinaden diyorum üzülerek.

Bence biraz kendi haline bırakın ve değişmeye çalışın belki zamanla ikna olur.

Gönül falan alma.Siz hatalisiniz bastan sona ama adami bu kadar tepenize çıkarmayin.Ayaklarina kapanmadigin kalmış. Ne zannediyorsun acaba yalvarinca sana saygisi kalacak mi bu adamin?Gene diyorum sen haksizsin ama yaptin bir hata ama bari kendini fena,deli,kv kıskanan gelin gibi gösterme.Sinirlerim bozuktu ayıp ettim abarttim falan de ötesine geçme.Gidene de dur deme.Seven adam bahane bulur kalır.Ins seninde burnun sürtmüştür barisir adami çileden çıkarmadan yaşar gidersiniz.Ama artık adamin peşinden koşup yalvarıp kendini küçültmeyi birak böyle kazanamazsın.

Buradaki yazdığınızı okuyunca önce bi sinirlendim yok özür diledim falan diye ama diğer konunu okuyunca baştan sonra haksızsın hemde üstüne dikleşerek devam etmişsin bence öfkenizi kontrol edemiyorsunuz. Sizinle yaşamak zor demekki adam net. Daha öncede bu tarz durumlar olduysa adam bıkmış olabilir üstüne gidip yok doktora da gitmiycem annenden de özür dilemem tarzı konuşarak da aslında yanlış yapmadım ama sırf bozulmasın diye he he diyorum sana gibi olmuş. Yani adam bıktıysa zor bırakın burdan sonrasını olacağı varsa olur. Ama sonraki hayatınız için bi doktora falan gidin hem size hem karşınızdakine zor hayat

Beni istemeyen eşi bende istemezdim,
Kavga çıkartacak kadar cesursun ama ayrılmaya gelince aslanlığın bitiyor
Bence bütün huzursuzluğu yaratan sensin durduk yere adam seninle barışıp huzurunu bozmak istemiyor demek ki bu ne ilk nede son vukatın olacak ki adam bıkmış huysuzluğundan

Sen bizle dalga geciosun bence.Senin tedavi alman şart.

Abooo ben nasıl konu okudum öyletek tek yorumlara baktım adama vuruyormuş bazen terlikle dövüyormuş ailesinin bi sırrıyla salga geçip küfretmiş adam daha önce hediye almış beğenmemiş bidaha da almamış bi doğum gününde hediye al diye defalarca söylemiş sonra almayınca kavga çıkarmış anneme gidecem gide gece yarısı adam bileklerinden turup göndermeyince kollarım morardı falan demiş adam dışarı çıkınca oraya baktın buraya bakma diye sürekli kavga çıkarıp huzur bozuyormuş sonra beni hiç dışarı çıkarmıyor ilgilenmiyoe diye huzur bozuyormuş. Siz gerçekten çok seviyorsanız hiç bişey yapmayın bu konuda böylece dursun bi süre bunsürefr güdin tedavi olur konu sahibi sizin için de bunşekilde yaşamak çok zor kendiniz için tedavi olun sonrasında sonra adam 5 yıl böyle yaşadığına göre gerçekten seviyormuş

ay ben hediye olayını okumamıştım :)
konu sahibinde prenses sendromu var, adam köle olacak sanmış ama olmadı işte.

ya gerçekten seven bir kadın eşine bunları yapar mı?
bence adam için kurtuluş, konu sahibi içinde pahalı bir hayat dersi..

Belki de üzüldüğüm o . Şu an dışardan bakabiliyorum kısmen eşimin de hataları var ama hep dediği belki de doğruymuş. Benim bir hatam varsa sen on kat tepki veriyorsun diyordu. Ya o bana vurmaya veya aileme ailesine olayları anlatıp rezil olmama kıyamazdı. Cidden benim için çabalamış şimdi tam kendime gelmişken iyi halimi görmesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…