Yani gerçekten en olmayacak şeyi yapmışsınız sonra da daha inatla diretmişsiniz şimdi de ayağına paspas olmaya hazırsınız ama o kabul etmiyor. Kusura bakmayın da bir yemeğin yağı yğzğnden beni annemin yanında köpek çağırır gibi çabuk gel buraya diye çağıracak kadını ben de affetmezdim. Eşiniz haklı.Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Neden zorluyorsun adam sevmiyor belliki bagira bagira odaya cagirmalar yagli yemek icin kocani sisirecekken elinde patlamis ben olsam yemegi yedirir migdesimi bulandi annem yapti canim der karsidan izlerdim ne kendimi kötü eder nede seviyemi düsürürdüm size gecmis olsun birdahakine doldurma plani yaparken 2 kere düsünün oki ve adami zorlamayin artik gururun kalsin bariBu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odurKızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Yorumlarınız için sağolun hanımlar, son gelişmelerde değişen birşey yok. Ben ona birşey yazmıyorum whatsapp tan o bana birşey yazmıyor. Engellemiyor da.Ben de artık kendimi inandırmaya başladım bu evliliğin biteceğine.
Gönül falan alma.Siz hatalisiniz bastan sona ama adami bu kadar tepenize çıkarmayin.Ayaklarina kapanmadigin kalmış. Ne zannediyorsun acaba yalvarinca sana saygisi kalacak mi bu adamin?Gene diyorum sen haksizsin ama yaptin bir hata ama bari kendini fena,deli,kv kıskanan gelin gibi gösterme.Sinirlerim bozuktu ayıp ettim abarttim falan de ötesine geçme.Gidene de dur deme.Seven adam bahane bulur kalır.Ins seninde burnun sürtmüştür barisir adami çileden çıkarmadan yaşar gidersiniz.Ama artık adamin peşinden koşup yalvarıp kendini küçültmeyi birak böyle kazanamazsın.Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Sen bizle dalga geciosun bence.Senin tedavi alman şart.Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Bak yorumları oku adam cidden bulunmaz hint kumaşı neler etmiş adama vurmul kırmış ortalığı yine de sineye çekmişSoğuduysa nie israar ediyorsun bulunmaz hint kumaşımi karşındaki insan
Hediye konusunda başka şeyleri vardı konu sahibinin. Daha önce adam hediye almış konu sahibi beğenmemiş o da bir daha almamış. Bunda bile adamı suçluyor. Bir de yazmış ki “eşim benimle dışarı çıkmıyor, evde hep telefonda takılıyor ilgi göstermiyor” her dışarı çıktıklarında adama kadınlara bakıyorsun diye trip falan atıyormuş. Neden ilgilenmediği konusunda adam açık açık konuşmuş. Ama yok konu sahibi hep kendini haklı görmüş... Ömür törpüsü tam.
Abooo ben nasıl konu okudum öyletek tek yorumlara baktım adama vuruyormuş bazen terlikle dövüyormuş ailesinin bi sırrıyla salga geçip küfretmiş adam daha önce hediye almış beğenmemiş bidaha da almamış bi doğum gününde hediye al diye defalarca söylemiş sonra almayınca kavga çıkarmış anneme gidecem gide gece yarısı adam bileklerinden turup göndermeyince kollarım morardı falan demiş adam dışarı çıkınca oraya baktın buraya bakma diye sürekli kavga çıkarıp huzur bozuyormuş sonra beni hiç dışarı çıkarmıyor ilgilenmiyoe diye huzur bozuyormuş. Siz gerçekten çok seviyorsanız hiç bişey yapmayın bu konuda böylece dursun bi süre bunsürefr güdin tedavi olur konu sahibi sizin için de bunşekilde yaşamak çok zor kendiniz için tedavi olun sonrasında sonra adam 5 yıl böyle yaşadığına göre gerçekten seviyormuş
Konu sahibinin amacı adamı köle etmektiyse,ay ben hediye olayını okumamıştım :)
konu sahibinde prenses sendromu var, adam köle olacak sanmış ama olmadı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?