Kocam beni istemiyor

Ay taktik vermeyin de hem eşi hem ailesi kurtulsun. Yazık günah ya. Allah evlatlarımızı böyle insanlardan korusun. Kötü eş de zor.
Bu huyla, bu kalple zaten yine yapar aynısını bir kaç ay sonra.
Kimse değişmiyor.
Adama da yazıl kurtulsun

Ayyy yok değil taktik konu sahibi dünyayı derse önüne evlat olsa eldivenle sevilir dediğimiz cinsten.
Yorumlarını okudum da valla adamcağız yakasını kurtarmaya bakıyor ben olsam bende asla asla dönmezdim.
Ne demek ailesinin bi sırrını yüzüne vurmak küfür etmek terlikle vurmak kırmak eeee simdi de seviyorum ama hata mi anladim.
Bunları yapan erkek olsa ağzımıza geleni söyleriz hemen boşan asla affetme deriz aynısı eşi içinde geçerli kendini kurtarmaya bakiyor eşi umarım konu sahibi ders alirsin bir daha insanlara istediğin gibi davranma

Arkadasim sizi kinamiyorum ama
Kotu bir kalp cok zor. Hele boyle biriyle evlilik daha da zor. Ve kotu kalp degismez,neyseniz o olarak da ölürsünüz. Adam simdi sizi kabul etse tekrar eskisi gibi davranacaksiniz,ee adam da salak degil bunu gorebiliyor. Sizin icin cok uzuldum gercekten, hele ki kvnizin herseye ragmen ogluna kabul et demesine daha da uzuldum. Insanlara neler yasatmissiniz artik ustelemeyin.

Bilemedim şimdi ya. Adam biraz burnunu sürtüyor gibi geldi. Taktik bile değil ki. Karşısındaki insan gerçekten soğuduysa, kafasında bitirdiyse her türlü gider zaten. Konu sahibinin her halükarda yaptıklarının arkasında durması lazım. '' Evet hata yaptım. Gurur duymuyorum yaptıklarımdan. Olan oldu ama, yapacak şey kalmadı. '' diyebilmesi lazım. Adam istemiyor yahu, pıtırak otu gibi yapışmak niye?

Eşinizi yıldırdınız çünkü son hatırladığım sizinle barışmaya gelmişti sizde kaynanadan özür dilemem diyince olmamıştı hatta size sen o zaman destek almazsan pskologdan falan demişti sanırım yani suçlu olsanız bile kabul etmeyen bir yapınız var bunca zaman sonra artık kaldıramıyor demekki adam istemiyorsa zorlamayın bence

Hanımefedi siz düzelmezsiniz hatalıyım anladım diyorsunuz buna ragmen affetmedi sinirlendim diye yazmışsın adam sana iyi dayandı bence bende olsam bende affetmem zira siz degişmezsiniz can çıkar huy çıkmaz demişler kalbinizi karartmışsınız ufacık şeyleri kötü düşünüp kv nize demediginiz kalmamış kadın buna ragmen affet demiş o kadıncagıza üzüldüm ben napsın oglumun yuvası yıkılmasın ben herşeye razıyım moduna

Gerçekten değiştiğinize ben bile inanmadım burada, eşiniz nasıl inansın? Hatasını anlamış bir insan eşi ile ayrı evlerdeyken kayın ailesine küfretmezdi. Size insanlarda kredinizin sonsuz olduğunu inandıran nedir bilmiyorum ama hayatta kimse için vazgeçilmez değilsiniz. Şu an sadece eşiniz size geri dönmüyor diye böyle bir ruh halindesiniz, eminim ki adamcağız sizi affedip alttan almaya devam etse eski halinize dönersiniz. Manipülatif bir insansınız, ağlayarak yine istediğinizi yaptıracağınız sanmışsınız ama eşiniz sonunda gerçekleri görmüş.

Boşansanız da evli kalsanız da gidin bir uzmandan yardım alın. Kimse sizin problemlerinizi çekmek zorunda değil.

adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman
Sizin yaşananlardan hiç ders almadığınızın ispatı bu cümle.
Bunlar dediğiniz o adamın annesi, onu büyüten yetiştiren kişi ve kadının tek kabahati yemeği yağlı yapmak.
Siz de atar yapıp bu bahaneyle arayı soğutmak niyetindeydiniz olmadı, evdeki hesap çarşıya uymadı, 'anandan özür dilemem' diye havalanırken ana-babanızla maaile özür dilemeye gittiniz.
Eeee, ağzına geleni söyleyen istemediğini işitir.
Keser döndü sap döndü günü geldi hesap döndü.
Artık sizden olmaz, geçmiş olsun.

oncelikle yaptiginin hicbir sey dogru degil..
adamlari yada kadinlari cepte gorunce nedense bir havaya giriyoruzz..dunya bizim etrafimizda donmuyor ki...
biraz enpati yapsak bazi seyleri ona gore davranir ona gorede konusuruz.
.neysee bundan sonra da
madem seviyorsun ,kendini duzeltecegini, evliligine de sans vermek istiyorsan hemen bosanma biraz bekle sadece birbirinize biraz zaman verin..simdi olay yeni ve cidden kizdigi icin de size cok ofkeli istedigi kadar konussun icini doksun birak rahatlasin ..pismanligini dile getir ve sevdigini de soyle..ama yalvarma yada aglayip sizlanmaaa..guclu dur kendinden emin ol..adamin canini acittin ,belki yarasi kanadi lutfenn biraz toparlanmasina izin ver..
esin simdi pesinde oldugunu bildiginden iyice kanatlar yelken acmiss belli..simdide o sana belkj ders vermek istiyordur..
tabikii gercekten yuvani kurtarmak istiyorsannn acele kararlar verme sakin..sabret seyret..

Onceki konunuzu hatirliyorum ben olsam asla sizinle barismazdim ama belki esiniz herseyi yutar ve barisir ne diyelim hayirlisi olsun hakkinizda

Tek kayınvalide yemeği konusuyla mı patladı bu olay gerisinde de olmuştur başka olaylar birikmiştir ..inşallah çözümleyebilirsiniz rabbim yardımcınız olsun

Adama şiddet uyguladığınızı sonradan gördüm. İnsallah gerçekten arkasında durup bosanir. Şiddetin kadını erkeği yok. F
Gidin tedavi olun
Adama şiddet mi uygulamış bir de? Ben en başta yaptığım yorumdan pişman oldum, eski konuları okudum da şu an. İnşallah burnu sürtsün diye blöf yapmıyordur adam, boşar konu sahibini de kurtulur. Çocuk yapmadan bu piremsesten kurtulduğu için de kurban kesmeli.

Sen değişmezsin sonunu kendin hazırla misin kusura bakma

Evet. Konu sahibi bence ağır sorunlu. Bunlar bir iki seansda halledilecek birseyler degil. Adam baya karakterli bir duruş sergiliyor yaşadıklarına karşı. Insallah çabuk kurtulur. Konu sahibinin yaptığını bir erkek yapsa kac kendini kurtar derdik

'' Haklı olması içimi yakıyor. '' demiş. Bu her şeyi açıklıyor. Piremses pişman falan değil. Egosu zedelenmiş. Baba evinde hep haklıydı çünkü. Orada haklı olmaya devam etsin.

Kocayı dövmek mi? Hem de terlikle. insan sevdiği insana nasıl kiyabilir? Sizin eşinizi sevdiğinizi sanmıyorum. Siz evlilik müessesesinicinde bulunmayı sevmissiniz sanırım. Birinin sizin her türlü edepsizliginize sabır etmesini evlilik sanmissiniz. Yazık ben adama çok üzüldüm. Sizin gerçekten tedavi görmeniz lazım.

Yaa işte bak adamın annesiyle arasını soğutmak içindi bunlar aslında.adamda karısına uyup annesine çıkissaydi plan tutardı. Tamam kaynanalar bazen hatalida olabiliyorda.neden istenmiyor erkeğin annesi ailesi.evlenirken biliyorsun annesi var akrabaları var.evlenince erkeği alıp gerisini atmak isteyenler var.günah yaaa.neguzel evleniyorsun yuva kuruyorsun ailen daha geniz oluyor.güzel güzel geçinmek varken şimdi bisuru huzursuzluk stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…