Ay taktik vermeyin de hem eşi hem ailesi kurtulsun. Yazık günah ya. Allah evlatlarımızı böyle insanlardan korusun. Kötü eş de zor.Yalnız, adam senden daha sağlam blöf yapıyor. Israrla istemiyor adam, niye değerini düşürüyorsun? Otur bakalım konuşun boşanma sürecini. İş ciddiye binsin bi. Bir dizi hata yapmışsın. Özür de dilemişsin. Ayaklarına kapanmışsın( Hatalı olan sensin,bir sorun göremiyorum burda.). Elinden geleni yapmışsın olmamış.
Ama sen otur konuş boşanma sürecini. '' Olmuyorsa olmuyor. Ne yapalım yani. Bu işi çok sündürmeyelim gel gidelim yarın adliyeye. '' falan de.' 'Ayrılalım bari, inceldiği yerden kopsun' ' de. Bi şaşırsın,' 'ne oluyoruz ya, nasıl yani' ' olsun adam.
Ayyy yok değil taktik konu sahibi dünyayı derse önüne evlat olsa eldivenle sevilir dediğimiz cinsten.Ay taktik vermeyin de hem eşi hem ailesi kurtulsun. Yazık günah ya. Allah evlatlarımızı böyle insanlardan korusun. Kötü eş de zor.
Bu huyla, bu kalple zaten yine yapar aynısını bir kaç ay sonra.
Kimse değişmiyor.
Adama da yazıl kurtulsun
Bilemedim şimdi ya. Adam biraz burnunu sürtüyor gibi geldi. Taktik bile değil ki. Karşısındaki insan gerçekten soğuduysa, kafasında bitirdiyse her türlü gider zaten. Konu sahibinin her halükarda yaptıklarının arkasında durması lazım. '' Evet hata yaptım. Gurur duymuyorum yaptıklarımdan. Olan oldu ama, yapacak şey kalmadı. '' diyebilmesi lazım. Adam istemiyor yahu, pıtırak otu gibi yapışmak niye?Ay taktik vermeyin de hem eşi hem ailesi kurtulsun. Yazık günah ya. Allah evlatlarımızı böyle insanlardan korusun. Kötü eş de zor.
Bu huyla, bu kalple zaten yine yapar aynısını bir kaç ay sonra.
Kimse değişmiyor.
Adama da yazıl kurtulsun
Eşinizi yıldırdınız çünkü son hatırladığım sizinle barışmaya gelmişti sizde kaynanadan özür dilemem diyince olmamıştı hatta size sen o zaman destek almazsan pskologdan falan demişti sanırım yani suçlu olsanız bile kabul etmeyen bir yapınız var bunca zaman sonra artık kaldıramıyor demekki adam istemiyorsa zorlamayın benceBu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Hanımefedi siz düzelmezsiniz hatalıyım anladım diyorsunuz buna ragmen affetmedi sinirlendim diye yazmışsın adam sana iyi dayandı bence bende olsam bende affetmem zira siz degişmezsiniz can çıkar huy çıkmaz demişler kalbinizi karartmışsınız ufacık şeyleri kötü düşünüp kv nize demediginiz kalmamış kadın buna ragmen affet demiş o kadıncagıza üzüldüm ben napsın oglumun yuvası yıkılmasın ben herşeye razıyım modunaYa ben de sinirlendim orada tekrardan ayağına kadar gitmişim reddediyor bir yandan hatamı anladım ( eşim inanmıyor ) bir daha cidden yapmam bunu içimde hissediyorum çünkü adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman. Hiç mi umut yok sizce ya da siz kendinizi yerime koyun eşinize ailesine hata yaptınız üzdünüz nasıl düzeltirsiniz?
Sizin yaşananlardan hiç ders almadığınızın ispatı bu cümle.adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman
Adama şiddet mi uygulamış bir de?Adama şiddet uyguladığınızı sonradan gördüm. İnsallah gerçekten arkasında durup bosanir. Şiddetin kadını erkeği yok. F
Gidin tedavi olun
Sen değişmezsin sonunu kendin hazırla misin kusura bakmaKızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Şu an duygusalım ama. Ona yeri geldi vurdum hem de bütün gücümle. birşeyler fırlattım terlikle vurdum filan geçmişte. Ailene götürüp alın kızınızı demedim sırf sen onlara karşı utanma diye, ben seni böyle düşünüp korurken sen bunları yaptın diyor ya haklı o. Haklı olması içimi yakıyor.
Adama şiddet mi uygulamış bir de?Ben en başta yaptığım yorumdan pişman oldum, eski konuları okudum da şu an. İnşallah burnu sürtsün diye blöf yapmıyordur adam, boşar konu sahibini de kurtulur. Çocuk yapmadan bu piremsesten kurtulduğu için de kurban kesmeli.
'' Haklı olması içimi yakıyor. '' demiş. Bu her şeyi açıklıyor. Piremses pişman falan değil. Egosu zedelenmiş. Baba evinde hep haklıydı çünkü. Orada haklı olmaya devam etsin.Evet. Konu sahibi bence ağır sorunlu. Bunlar bir iki seansda halledilecek birseyler degil. Adam baya karakterli bir duruş sergiliyor yaşadıklarına karşı. Insallah çabuk kurtulur. Konu sahibinin yaptığını bir erkek yapsa kac kendini kurtar derdik
Yaa işte bak adamın annesiyle arasını soğutmak içindi bunlar aslında.adamda karısına uyup annesine çıkissaydi plan tutardı. Tamam kaynanalar bazen hatalida olabiliyorda.neden istenmiyor erkeğin annesi ailesi.evlenirken biliyorsun annesi var akrabaları var.evlenince erkeği alıp gerisini atmak isteyenler var.günah yaaa.neguzel evleniyorsun yuva kuruyorsun ailen daha geniz oluyor.güzel güzel geçinmek varken şimdi bisuru huzursuzluk stres.Sizin yaşananlardan hiç ders almadığınızın ispatı bu cümle.
Bunlar dediğiniz o adamın annesi, onu büyüten yetiştiren kişi ve kadının tek kabahati yemeği yağlı yapmak.
Siz de atar yapıp bu bahaneyle arayı soğutmak niyetindeydiniz olmadı, evdeki hesap çarşıya uymadı, 'anandan özür dilemem' diye havalanırken ana-babanızla maaile özür dilemeye gittiniz.
Eeee, ağzına geleni söyleyen istemediğini işitir.
Keser döndü sap döndü günü geldi hesap döndü.
Artık sizden olmaz, geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?