Hepi topu bi mesajını beğenmedim ki gerçekten beğenmedim abartmayalım lütfenBana da sardıDoğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor. Anlamıyorum insanları kendileri yanlış yaptığında doğru kabul edilip yanında olması beklenir ama karşı taraf bunu yaptığında yerden yere vuruyor. Hayır kv ne alaka ki hanımefendi kv yi suçlayıp ana kuzusu yaptı onu nasıl çıkardı. San ki bütün kv görümce gelin her zaman kötü her zaman kesin bir şey yaptı gözüyle bakılıyor. O zaman bu mantıkla bütün kadınların kötü olması gerekir. Verdiğiniz sıfatlar değil bir insan fesat kötü kalpliyse görümce kv elti vs olmasına gerek yok ki karakteridir. Sıfatlara bu kadar takılıp ilerde kendininde kv olucağını ve ya kendi ailesininde bu yaftalamalara maruz kalıcağına düşünebilmeli
Kacak dövüsüyor bir de. Mesajima cevap vermek yok. Ne yazsak begenmedime basiyor. Bu tip durumlar icin bir yaptirim yok muBana da sardıDoğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor. Anlamıyorum insanları kendileri yanlış yaptığında doğru kabul edilip yanında olması beklenir ama karşı taraf bunu yaptığında yerden yere vuruyor. Hayır kv ne alaka ki hanımefendi kv yi suçlayıp ana kuzusu yaptı onu nasıl çıkardı. San ki bütün kv görümce gelin her zaman kötü her zaman kesin bir şey yaptı gözüyle bakılıyor. O zaman bu mantıkla bütün kadınların kötü olması gerekir. Verdiğiniz sıfatlar değil bir insan fesat kötü kalpliyse görüm kv elti vs olmasına gerek yok ki karakteridir. Sıfatlara bu kadar takılıp ilerde kendininde kv olucağını be ya kendi ailesininde bu yaftalamalara maruz kalıcağına düşünebilmeli
Planı tutmamış ters tepmiş kendine dönmüş.En sevmediğim insan modeli, gelip yemegi göstermeler, annesinin yanında kavga cıkarmalar çok çirkefçe ve sinsice geliyor bana. Hatalar yaparız elbet insanlar birbirine şans verir. Ama adam kestirip attıysa demekki bıkmış yani bunun önceside vardır.
Ben sana yazmadım ki o cevabıBir mi??? Matematikte 1=1 dir bizde. Sende 1 begenmeme=15 begenmeme felan herhalde?
Erkeklerinde psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü söylememi mi beğenmedin yaniHepi topu bi mesajını beğenmedim ki gerçekten beğenmedim abartmayalım lütfen
Beğenmediğim için olabilir mi? Polemiğe hala girmiyorum merak ettiğin şeyi cevaplıyorum.Mune polemiğe girmiyor ama ısrarla her yazılana beğenmedim verip score umu düşürüyor.
Siz hiç bir kişinin mesajını beğenmediğinizde dönüp sizin 10 mesajınıza beğenmedim verdi mi? Sinir bozucu ama haklısınız.Gözünüzü seveyim beğendin, beğenmedin, bana sardın muhabbetini bırakın,
yok yere banlanacaksınız
ayrıca o buton, oraya kullanılsın diye konmuş, isteyen, istediğine, istediği zaman bassın.
Bunu tartışmak, sorgulamak çok anlamsız geliyor bana.
Bana veren olduSiz hiç bir kişinin mesajını beğenmediğinizde dönüp sizin 10 mesajınıza beğenmedim verdi mi? Sinir bozucu ama haklısınız.
Bana veren oldubazısı takıyor. 1 kere beğenmemiştim sonra gitti iyi temennilerde bulunduğum mesajlara bile beğenmedim basmıştı konudaki.
Adam için bir iyilik yap ve peşini bırak.Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Eziklik böyle bir şey. Gerçek hayatta neyse buraya onu tansıtıyor. Hayatımda tutmuyorum böyle insanları eltim görümcem bile olsa.
Evet bana da yaptı bir üye iki ay kadar önceydi,Siz hiç bir kişinin mesajını beğenmediğinizde dönüp sizin 10 mesajınıza beğenmedim verdi mi? Sinir bozucu ama haklısınız.
Doğru söze ne denir.. normalde sosyal medyada yer almam. Beğeni like umrumda değil. burayı önemsiyorum mahlas bile kullansak olduğum gibi aklı selim yorumlar yaparım. Her zaman da önerilerim beğenilir. Ama dediğiniz gibi sallamamak lazım. Sağolun bakış açınız bana bir şeyler kazandırdı.Evet bana da yaptı bir üye iki ay kadar önceydi, hatta benimle birlikte bir kaç arkadaşa aynı anda yaptı bunu.
Korona günlüğü konusunda iki kişi arasında tartışma çıktı.
Biz, bir grup üye taraflardan birinin mesajlarını beğendik diye diğer arkadaş bizi kara listeye aldı geriye dönük gbt araştırması yaptı, beğenmedim'e boğdu bizi.
O günden beri kendisinin hiç bir mesajıyla etkileşime girmiyorum, okuyup, geçiyorum.
Göz ardı bile etmedim.
46 yaşındayım, herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim.
Bir de bu platformun sosyal medya platformu olduğunu hiç unutmuyorum ve gereğinden fazla anlam yüklemiyorum burdaki etkileşimlere.
Sonuçta burdaki hiç bir üyenin benim hayatımda belirleyici bir etkisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?