Kocam beni istemiyor

Hepi topu bi mesajını beğenmedim ki gerçekten beğenmedim abartmayalım lütfen

Kacak dövüsüyor bir de. Mesajima cevap vermek yok. Ne yazsak begenmedime basiyor. Bu tip durumlar icin bir yaptirim yok mu Mune ? Sirf bir uye bizim mesajimiza begenmedim verdi diye donup tum mesajlarina siradan begenmedim verip intikam alabiliyor muyuz? Ne hakkı var emoji score unu düşürmeye?

Kendisi de ayni kumastan o yuzden konu sahibiyle empati yapti ve erkek tarafini suclu gordu. Eski konulariyla beraber belki yuzden fazla üye konu sahibini haksiz buldu. Yuvani yikma ozur dile gururu birak dedi. Aradan bir tane cikiyor boyle.

Planı tutmamış ters tepmiş kendine dönmüş.

Mune arkadaşın gerçekten konu içerisindeki katılmadığım mesajlarını beğenmedim. En doğal hakkım değil mi? Kendisi bana hakaretler etti hala da ediyor cevap da vermedim, polemiğe de girmiyorum. Lütfen hakaretleri için ceza alsın.

Vuvuzela kendini komik duruma düşürüyorsun. İnsanların burda doğru söylediği şeylere bile 5 yaşında ki çocuk mantığıyla hareket ederek her küçücük şeye beğenmedım atıyorsun. Atarsın atmazsın bu seni bağlar ancak doğru yorumlarıda hırs yapıp ergenler gibi beğenmedim atmazsın. Çokta seni taktığımız söylenemez

Gözünüzü seveyim beğendin, beğenmedin, bana sardın muhabbetini bırakın,
yok yere banlanacaksınız
ayrıca o buton, oraya kullanılsın diye konmuş, isteyen, istediğine, istediği zaman bassın.
Bunu tartışmak, sorgulamak çok anlamsız geliyor bana.
Çocuk ya da ergen değiliz değil mi?

Kendi kendinize olay çıkartıp evi terk etmiştiniz. İşte sonunu düşünmeden adım atarsanız böyle dönecek kişi bulamazsınız. Zamanında size çok söyledik, hala bildiğinizi okudunuz. Eşiniz ayağınıza geldi ben psikolojik destek almam hatalı değilim dediniz. Şimdi yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Eşinizle olan ilişkinizden bağımsız söylüyorum psikolojik destek alın mutlaka

Son düzenleme:
Siz hiç bir kişinin mesajını beğenmediğinizde dönüp sizin 10 mesajınıza beğenmedim verdi mi? Sinir bozucu ama haklısınız.

Siz hiç bir kişinin mesajını beğenmediğinizde dönüp sizin 10 mesajınıza beğenmedim verdi mi? Sinir bozucu ama haklısınız.
Bana veren oldu bazısı takıyor. 1 kere beğenmemiştim sonra gitti iyi temennilerde bulunduğum mesajlara bile beğenmedim basmıştı konudaki.

Bana veren oldu bazısı takıyor. 1 kere beğenmemiştim sonra gitti iyi temennilerde bulunduğum mesajlara bile beğenmedim basmıştı konudaki.
Eziklik böyle bir şey. Gerçek hayatta neyse buraya onu tansıtıyor. Hayatımda tutmuyorum böyle insanları eltim görümcem bile olsa.

Adam için bir iyilik yap ve peşini bırak.

Evet bana da yaptı bir üye iki ay kadar önceydi,
hatta benimle birlikte bir kaç arkadaşa aynı anda yaptı bunu.
Korona günlüğü konusunda iki kişi arasında tartışma çıktı.
Biz, bir grup üye taraflardan birinin mesajlarını beğendik diye diğer arkadaş bizi kara listeye aldı geriye dönük gbt araştırması yaptı, beğenmedim'e boğdu bizi.
O günden beri kendisinin hiç bir mesajıyla etkileşime girmiyorum, okuyup, geçiyorum.
Göz ardı bile etmedim.
46 yaşındayım, herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim.
Bir de bu platformun sosyal medya platformu olduğunu hiç unutmuyorum ve gereğinden fazla anlam yüklemiyorum burdaki etkileşimlere.
Sonuçta burdaki hiç bir üyenin benim hayatımda belirleyici bir etkisi yok.

Doğru söze ne denir.. normalde sosyal medyada yer almam. Beğeni like umrumda değil. burayı önemsiyorum mahlas bile kullansak olduğum gibi aklı selim yorumlar yaparım. Her zaman da önerilerim beğenilir. Ama dediğiniz gibi sallamamak lazım. Sağolun bakış açınız bana bir şeyler kazandırdı.

Daha ilk olay olduğunda herkes size dedi anlamadınız hatalı olduğunuzu adam sizden Soğucak dedik yine anlamadınız şunu unutma erkek soğursa bidaha ısınmaz siz kaybettiniz kendi elinizle yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…