Kocam beni istemiyor

Bakışlarıyla mı adamın hafızasına reset atıp aşık etmeye mi çalışıyor.? Konularını sonradan okudum ama burayı kaçırmışım. Ahahhahahhahgaa çok iyi ya.
Bunların güzelliğine kanıp başlarını yakıyorlar hep.

Malesef sana kimse yardımcı olamaz gibi görünüyor,şu an yapabileceğin en iyi şey daha da rezillik çıkarıp küçük düşmemek adına durumu kabullenip kendini boşanma sürecine hazırlamak,belki bu kez biraz asaletli davranıp karşındakini baskı ve bloflerle bogmaya çalışmazsin

Siz psikologa gidin bence eşinizin sizi istememesi çok normal bende harele gürele kavga eden annemin 1 Ay yanımda kalmasında yaptığı yemege saygısızca davranan birini istemezdim. Çok fevri ve empati yeteneği olmayan bencil birisiniz maalesef kimseye bu kadar yüklenmedim ama eşiniz sizi böyle çekmek istemiyorsa bu onun en doğal hakkı. Bu yemek muhabbetinden çıkan bi ayrılık değil bu adamın dolup taşması bence , siz yemek yağlı diye kavga çıkarttıysanız kim bilir başka nelerden kavga etmişsinizdir. Siz olmasaydınızda anası ona bakıyor olacaktı bu yasa kadar o kadın getirmiş. Size terbiyesizliği yok size hakareti yok, eşinizi size karşı doldurmamıs yaptığı yemeği sizin üzerinize atıp yalan söylememiş ne istediniz kadından sizin de bi evladınız olacak belki herşeyden sakınıp büyüttüğünüz çocuğunuz evlendiğinde evine gitmeyecek misiniz gerçi böyle bir karakterdeyseniz gitmemeniz o evlilik için daha hayırlı ama neyse daha size bisey demiyorum. Iyi bir insan olursunuz umarım.

Siz sadece esinizin ailesine hata yapmadınız ki.
Disari ciksam da esim bana ona baktin buna baktin dese hayal bile edemedim be yapardım bilmiyorum.
Siz kıskançlığınız yuzunden kendinize de esinize de yari acik cezaevi hayati yasatmissiniz.
Adama sayginiz yok. Sevginiz olduğunu da düşünmüyorum sadece kaprisinizi cekecek kişiyi kaybettiniz diye bozuksunuz.

beğenmedime kızanlar olmuş bu konuda da.
arkadaşlar, sitede bildirimler kısmında bu beğenilerin size bildirilmesini engelleyebiliyosunuz
tavsiye ederim, bu beğeni ilk çıktığı zamandan beri bende kapalı.
biri sizin dediğiniz gibi uğraşıp 5000 mesajımı da eksilese ruhum duymaz
umrumda da değil açıkçası

şahsen bir konuyu sayfa sayfa okurken, bir üye beğenmediğim bir şey yazıyor ve bunu 10 sayfa boyunca 10 mesajla da yazıyorsa ona beğenmedim basmış oluyorum.
hakeza aynı konuda mesajını beğendiğim üyelere de öyle.
takip etmediğim konularda bile beğendiğime beğenmediğime tepki veririm
sonra gelip bana kızıyolar "sen niye bana üstüste beğenmedim verdin" diye
ya aynı konuda ısrarla benim beğenmediğim bişeyi diyosan veririm, çok doğal

aynı şekilde ben de bir konuda 10 tane mesaj yazmışımdır, 10 mesajım da sana zıttır
sen de konunun mesajlarına okurken basarsın tek tek
benim haberim olmaz sizin gibi o an ama puan eksilir yani nolmuş?
bu çok normal, bence alışmamız gerekiyor artık

karması düşünce atılan üye de görmedim yani paniklemenin alemi yok.

Eski konunuzu okudum, orada sizi hatalı buldum. Söyleyiş şekliniz çok yanlış, annen bana söylüyor ama kendi yaptığı yemeğe bak demek başka, canım annen biraz fazla yağ koymuş sanki yerken dikkat et demek başka. Belki ailesi ilgili bunun gibi daha birçok şikayetiniz yada yanlış üslupta söylemleriniz oldu ki, senin ne zorun var annemle diyor. Evet hatalısınız ama bu evlilik bitirecek birşey mi bence değil ama o dolmuş herhalde artık ve dediğiniz gibi soğumuş, kaç kere konuşmuşsunuz, özür de dilemisşiniz istemiyor, bence artık üstüne gitmeyin. Soğumuş, sevmiyor sizi üzgünüm.

Gerçekten takıntili insanları sevmiyorum kadın erkek farketmez.biri sizi istemiyorum dediğinde sizde istemeyin tamam diyin.yaptiniz bencillik sırf siz seviyorsunuz diye adam istemediği halde zorluyosunuz.ayrica ailenle eşinin yanına gitmeden de ayrı tuhaf.hadi seni geçtim belliki düşünemiyosun kendinden başka birini.ailen nasıl gitti damadın yanına kizimizla barış diye.kendini küçük dusurdugun yetmemiş ailenide küçük dusurmussun yazik

Eski konulara göz gezdirdim de konu sahibinin yazdıkları doğruysa eşi de ona şiddet uygulamış.

canım fiziksel şiddet yaptı ama komşular duyacak çok bağırıyordun amacım canını yakmak değildi diyor. Bende ona karşı bir dolmuşluk var, adama ne yapsam yetmiyor sanki

Yani burada adamı çileden çıkarmış, bu şiddete bahane değil asla ama adam hâlâ bir tık daha haklı gözümde.

Bunu nadir yazarim ama hatali sizsiniz.
Cidden cok fesat ve kavgaci davranmissiniz, kim olsa buz gibi olur.

Doğumgünümde hediye alsın diye uyardım nedir almak istiyorsa alır zaten kaldı ki eşim almamış olsa bile bir doğumgünü kutlu olsun bir güzel söz yetmeli bence,konu sahibi her şeyi takıntı yapmak konusunda aşmış olmalı ki adam artık çekmemis

Neden barısmak ıcın ugrasıyorsunkı senı ıstemeyene ne yapabılırsın. Bırak gıtsın bıde aılesınden ozur dılemıssın bı erkege bu kadar tavız verırsen tabı ıstemez. Istemesınde zaten yıne donsen aynı seyler olacak

hatırladım eski konunuzu.. gerçekten tarzınız çok şımarıkça ve saçmaydı o konuda. ve eminimki o ilk ve son olayınız değildi.
bence gerçekten eşinizin bardağını doldurdunuz ve taştı en sonunda.
kendinizi biraz bulunmaz hint kumaşı sanıp triplere girip evi terketmişsiniz anladığım kadarıyla, adam da yememiş bu tavrınızı.
bence üzerine gitmeyin.
böyle birşey bana yapılsa ben de eşinizin restini çeker yoluma bakardım.
bence sizde önünüze bakın.
biraz pahalı bir hayat dersi olmuş sizin için.

Hediye konusunda başka şeyleri vardı konu sahibinin. Daha önce adam hediye almış konu sahibi beğenmemiş o da bir daha almamış. Bunda bile adamı suçluyor . Bir de yazmış ki “eşim benimle dışarı çıkmıyor, evde hep telefonda takılıyor ilgi göstermiyor” her dışarı çıktıklarında adama kadınlara bakıyorsun diye trip falan atıyormuş. Neden ilgilenmediği konusunda adam açık açık konuşmuş. Ama yok konu sahibi hep kendini haklı görmüş... Ömür törpüsü tam.

Hanımefendi belli ki kendini hiçbir şeylere hiçkimselere layık gormemis ama sonunda bu duruma düşmüş çok ironik

Eşiniz haklı eski konunuzda ve anlaşamadığınız ortadayken barışmayı kabul etmemesi normal. Annesine ve ona saygısızlık etmişsiniz, bir kadın azarlanmayı ve saygısızlığı kabul etmiyorsa, bunu bir erkeğin de kabul etmemesi çok Normal.

Ee sizi ne için istesin ki adam? Yoluna bakmış, kendini kurtarmış, iyi de yapmış.
Hediye alması için uyardım ne ya!
Kimsiniz siz Cambridge düşesi falan mı?
Bir de ayağına gittiğim halde reddetti sinirlendim yazmışsınız.
Niye sinirleniyorsunuz ki, sevmiyor adam sizi artık besbelli, ayağına gitmenizin bir şey değiştirmemesi normal, sinir yapmayın.
Artık yasınızı tutun.

Son düzenleme:
Doğum gününde hediye almadı diye kavga çıkartmışşsın kaç kere uyarmışsn. Hediye mi senin degerini belirliyor premses.Normal mi sence bunlar? Ha pardon premses dedim ama adamı da dövmüşsün kaç kere. Yazık ilk kez bir erkege üzüldüm.

Ben esim ve ailesinden cok çektiğim için önyargılı davrandığımi fark ettim baslarda sadece bir yemek konusundan iş boşanmaya gelmiş sanmistim ama konuyu takip ettikçe işin aslı öyle değilmiş anladım ve verdiğim hakkı geri almaya geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…