Evet benim dediğim de buyduEvet bana da yaptı bir üye iki ay kadar önceydi,
hatta benimle birlikte bir kaç arkadaşa aynı anda yaptı bunu.
Korona günlüğü konusunda iki kişi arasında tartışma çıktı.
Biz, bir grup üye taraflardan birinin mesajlarını beğendik diye diğer arkadaş bizi kara listeye aldı geriye dönük gbt araştırması yaptı, beğenmedim'e boğdu bizi.
O günden beri kendisinin hiç bir mesajıyla etkileşime girmiyorum, okuyup, geçiyorum.
Göz ardı bile etmedim.
46 yaşındayım, herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim.
Bir de bu platformun sosyal medya platformu olduğunu hiç unutmuyorum ve gereğinden fazla anlam yüklemiyorum burdaki etkileşimlere.
Sonuçta burdaki hiç bir üyenin benim hayatımda belirleyici bir etkisi yok.
Ayyy var öyle üyeler.Evet bana da yaptı bir üye iki ay kadar önceydi,
hatta benimle birlikte bir kaç arkadaşa aynı anda yaptı bunu.
Korona günlüğü konusunda iki kişi arasında tartışma çıktı.
Biz, bir grup üye taraflardan birinin mesajlarını beğendik diye diğer arkadaş bizi kara listeye aldı geriye dönük gbt araştırması yaptı, beğenmedim'e boğdu bizi.
O günden beri kendisinin hiç bir mesajıyla etkileşime girmiyorum, okuyup, geçiyorum.
Göz ardı bile etmedim.
46 yaşındayım, herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim.
Bir de bu platformun sosyal medya platformu olduğunu hiç unutmuyorum ve gereğinden fazla anlam yüklemiyorum burdaki etkileşimlere.
Sonuçta burdaki hiç bir üyenin benim hayatımda belirleyici bir etkisi yok.
Mune arkadaşın gerçekten konu içerisindeki katılmadığım mesajlarını beğenmedim. En doğal hakkım değil mi? Kendisi bana hakaretler etti hala da ediyor cevap da vermedim, polemiğe de girmiyorum. Lütfen hakaretleri için ceza alsın.
@Argenta kendini komik duruma düşürüyorsun. İnsanların burda doğru söylediği şeylere bile 5 yaşında ki çocuk mantığıyla hareket ederek her küçücük şeye beğenmedım atıyorsun. Atarsın atmazsın bu seni bağlar ancak doğru yorumlarıda hırs yapıp ergenler gibi beğenmedim atmazsın. Çokta seni taktığımız söylenemez
Beğenmedim butonu "Katılmadığınız" yorumlara verilir, üyeye değil, eğer herhangi bir üyeye yorumları için değil de kişisel sebeplerle beğenmedim veriyorsanız, bu da ispatlanırsa evet bir yaptırımı oluyor.Siz hiç bir kişinin mesajını beğenmediğinizde dönüp sizin 10 mesajınıza beğenmedim verdi mi? Sinir bozucu ama haklısınız.
Burda algı yönetimi devreye giriyor.Daha önceki konularda da bazı üyeler ben be derrsem beğenöedime basıyordu iyi bir şey desem bile komik ifadesi bırakıyorlardı sırf tahrik etmek için. Bunun bi yaptırımı olmalı kinse kimseyi burada böyle tahrik edemez evet o butın kullanılsın diye var ama amacına uygun kullanışsın diye var kışkırtmak için değil.
Evliyim. Erkekleri yeterince tanıdığımı düşünüyorum. Aynı şeyleri erkek yapsa kadından katlanmasını, alttan almasını, hemen kestirip atmamasını öneren önemli bir kitle var,hem KK da hem etrafımızda.ya evli değilsiniz ya erkekleri iyi tanimiyorsunuz ya blofun anlamini bilmiyorsunuz ya da konusunu iyi bilmiyorsunuz konu sahibinin.. adam sabretmis etmis etmis. icinde bitmis. Kesip atiyor. Ne blofu.. her konusunda konu sahibi buyuk oranda haksiz.
Kadın adamı dövüyormuş vargucuyle ve bazende terlikle dövüyormuş ailesine küfürler ediyormuş bu olaydan da önce sonra adamın ailesinin bazi özel durumları varmış onlarla dalga geçiyormuş inşallah Allah size kardeşinize çevrenize böyle kaynana ve gelinler nasip etsin de siz de aynı bu hosgoruyle karşılayın size yapılanları aminHerkes kadına çullanmış da doğru noktaya parmak basmışsınız. Tamam kayınvalidenin suçu yok, eyvallah da , ufacık bir şeyde idare edemeyen ortalığı karıştıran, kadını değersiz hissettiren dediğiniz gibi koca ama herkes kadını suçlamış. Gayet idare edebilirken ortalığı velveleye vermiş.
Siz hiç bir kişinin mesajını beğenmediğinizde dönüp sizin 10 mesajınıza beğenmedim verdi mi? Sinir bozucu ama haklısınız.
İşsizlik kötü şey. Oturup uğraşıyorlar mı cidden yahu?ohoo gbt miz çıkarılmıştı biri tarafından
Ya ben de sinirlendim orada tekrardan ayağına kadar gitmişim reddediyor bir yandan hatamı anladım ( eşim inanmıyor ) bir daha cidden yapmam bunu içimde hissediyorum çünkü adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman. Hiç mi umut yok sizce ya da siz kendinizi yerime koyun eşinize ailesine hata yaptınız üzdünüz nasıl düzeltirsiniz?
Ama adam ayak yapmıyor ki , maalesef ki başta aileler sonra konu sahibi kimse adamın kararına saygı duymuyor. Aileler bir araya gelip barıştırmaya çalışıyor konu sahibi bakışlarıyla hafızasına reset atıp her şeyi unutturup tekrar kendine aşık etmeye çalışıyor. Anlaşmalı boşanma için sanırım bi oturup anlaşmak gerekiyor belki adamın tek istediği bu .Evliyim. Erkekleri yeterince tanıdığımı düşünüyorum. Aynı şeyleri erkek yapsa kadından katlanmasını, alttan almasını, hemen kestirip atmamasını öneren önemli bir kitle var,hem KK da hem etrafımızda.
Konu sahibinin önceki konularını bilmiyordum. İlk yoruma pişman oldum bu yüzden evet. Ama bu yorumun arkasındayım hala. Düşünsenize adam kafasında bitirmişse zaten bu piremsesten mis gibi kurtulacak. Ama boşanalım istemiyorum diye ayak yapıyorsa ben o adama acımam. Yeterince dersini almamış demektir çünkü. Annesine acırım ama.
canım değer verdiğim halde bunları yaptım ya ona içim yanıyor. O uyardı zaten seni çok tepeme çıkarmışım ki aileme bana bir gram saygın yok artık benim de sana saygım yok diyor. Uyuyamıyorum üzüntüden, keşke bunları yapmasaydım ya da keşke hatamı görmeseydim. Umudu kesicem o süreç can yakacak ama ucunda ölüm yok.Sağolun
Adam kurtulmuş resmen.Şu an duygusalım ama. Ona yeri geldi vurdum hem de bütün gücümle. birşeyler fırlattım terlikle vurdum filan geçmişte. Ailene götürüp alın kızınızı demedim sırf sen onlara karşı utanma diye, ben seni böyle düşünüp korurken sen bunları yaptın diyor ya haklı o. Haklı olması içimi yakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?