Kocam beni istemiyor

Evet benim dediğim de buydu

sen elinden gelenin fazlasini yapmissin artik ugrasma isteyene bir sac teli yeter demisler birak egosunu yukseltmeye ne gerek var

Daha önceki konularda da bazı üyeler ben be derrsem beğenöedime basıyordu iyi bir şey desem bile komik ifadesi bırakıyorlardı sırf tahrik etmek için. Bunun bi yaptırımı olmalı kinse kimseyi burada böyle tahrik edemez evet o butın kullanılsın diye var ama amacına uygun kullanışsın diye var kışkırtmak için değil.

Ayyy var öyle üyeler.
Suan bana da yapılıyor mesela .
Gülüp geçiyorum

Siz hiç bir kişinin mesajını beğenmediğinizde dönüp sizin 10 mesajınıza beğenmedim verdi mi? Sinir bozucu ama haklısınız.
Beğenmedim butonu "Katılmadığınız" yorumlara verilir, üyeye değil, eğer herhangi bir üyeye yorumları için değil de kişisel sebeplerle beğenmedim veriyorsanız, bu da ispatlanırsa evet bir yaptırımı oluyor.
Rica ediyorum şu butonları amacına uygun kullanınız ve yine rica ediyorum şayet beğenmedim yapıldı diye bir şikayetiniz varsa bunu topiklerde yazıp konuyu dağıtmayınız, topikte yazıp tartışma çıkmasına neden olmayınız.

Burda algı yönetimi devreye giriyor.
Kişisel olarak bizimle polemiğe girmediği veya hakaret etmediği sürece kimseyi 'mesajlarıma komik veya beğenmedim emojisi bırakarak beni tahrik ediyor' diye şikayet etmek bana anlamlı gelmiyor.
Kısacası bunlara takılmayı bırakıp forumun keyfini çıkarmaya, buradaki paylaşımlardan hissemize düşeni almaya odaklanalım derim.
Bakın az önceki tartışma nedeniyle en az üç arkadaş tahmin ettiğimiz gibi engellendi,
ne geçti ellerine?
Hırsımıza yenik düşüyoruz bazen ama gerçekten gerek yok.

Biz kendimizi senin yerine değilde sen kendini eşinin yerine köy ve düş yakasından bence saygisizsin küfür etmişsin ayrıca cokta bencil davraniyirsun

Evliyim. Erkekleri yeterince tanıdığımı düşünüyorum. Aynı şeyleri erkek yapsa kadından katlanmasını, alttan almasını, hemen kestirip atmamasını öneren önemli bir kitle var,hem KK da hem etrafımızda.
Konu sahibinin önceki konularını bilmiyordum. İlk yoruma pişman oldum bu yüzden evet. Ama bu yorumun arkasındayım hala. Düşünsenize adam kafasında bitirmişse zaten bu piremsesten mis gibi kurtulacak. Ama boşanalım istemiyorum diye ayak yapıyorsa ben o adama acımam. Yeterince dersini almamış demektir çünkü. Annesine acırım ama.

Eski konumuza da baktım şimdi bunada. Madem geri döneceksiniz niye en başta evi terk ettiniz? Yemek konusu o kadar büyütülecek bir şey değilmiş aslında. Erkekler anne konusunda hassas oluyorlar genelde. Onu da geçtim bir de hakaret içeren mesajlar attığinızı söylemişsiniz. Siz olsanız eşinizi bu durumda eşinizi ister misiniz? Kendi yolunuza gitmek sizin için daha iyi.

İnsanlar hatalae yapabilir. Birilerini kırabilir. Bazen çok ileri de gidebilir. İnsani bir durum bu bazen olur ama karşınızda sizi istemeyen birisi varsa kendinizi kabul ettirmeye çalışmayın ne kadar aşağılayıcı bir durum ya bu. Sevilmek kadar sevilmemekte doğal bir durum bitmiş artık yapmayın bunu. Adam istemiyorum diyor zorlamayın. Düşürmeyin kendinizi bakın siz değerlisiniz lütfen yapmayın böyle

Kadın adamı dövüyormuş vargucuyle ve bazende terlikle dövüyormuş ailesine küfürler ediyormuş bu olaydan da önce sonra adamın ailesinin bazi özel durumları varmış onlarla dalga geçiyormuş inşallah Allah size kardeşinize çevrenize böyle kaynana ve gelinler nasip etsin de siz de aynı bu hosgoruyle karşılayın size yapılanları amin

Psikoloğa gidin diyeceğim ama okuduğuma göre siz psikoloğa gitseniz de yarım saat sonra aynı şeyleri yaparsınız herhalde siz en iyisi herkesin arayıpta bulamadığı saygılı ve sevgili kocanın peşini bırakın da belki yıllarca koca ızdırabı çeken bir kadına hayat eşi olur.

Şimdi sadece bu olayı degerlendirdigimizde , eşinizi hatalı buldum. Eşiniz orada idare edebilirdi sizi ; yaşlanmış boşver idare et canım diye öpüp konuyu kapatabilirdi.

Ancak konuların tamamına hakim olunca kıskançlık ve kaprislerden çok fazla bunalmış.

Bir erkek ilişkiyi bitirince bitiyor, usteledikce de daha çok kaçıyorlar, havalara giriyorlar. Insan kimyasinda var bu sanırım.

Bu adam hiç mi hatalı değil, size hiç mi çektirmedi ?

Bütün aile boyu ona yalvarmanizin sebebi ne , altından mi ?

Hata yaptıysanız yaptınız, özrünü dilediniz oldu bitti. Olmuyorsa olmuyor, dimdik gururunuzla ayrılın.

Arkadaş diğer konunuzda etiketleyince bu konunuza geldim. Dürüst olmak gerekirse boşanacak olmanıza sevindim İnşallah adamı tekrar kandıramazsınız da sizden sonsuza dek kurtulur.

Siz ve aileniz normal değilsiniz maalesef..Ne yaparsanız yapın aileniz size hep haklısın mesajı vermiş..O yüzden haksız olduğunuz yerde bile özür dilemeyi bilmiyorsunuz..Ayrıca sanırım aileniz sizi hep doldurmuş, kimseye yüz verme,kocana yüz verme hep rest çek ki kıymete bin falan die ..Siz naz yaptıkça, ittikçe adamı çekeceğinizi sanmışsınız.Bu yaşta bile hep ailenizin lafıyla hareket etmişsiniz..Hep bir oyun içinde olmuşsunuz...Evt hayatın içinde bazen o tarz oyunlar olur ama BAZEN. Siz eşiniz bu kadar düzgün bir adamken hiç kendiniz olmamışsınız ki..Burda bile hala nasıl kendime bağlarım die taktik arıyorsunuz..Bu kadar oyunlar oynayacağınıza kendiniz olsanız, biraz adama huzur verseniz, haksız olduğunuz yerde özür dilemeyi bilseniz böyle olmazdı..Bir de adama fiziksel şiddet bile uygulamışsınız yahu..Öfke kontrol probleminiz de var..O kadar çok probleminiz var ki ne diyim.

Lütfen boşanın ve adamı rahat bırakın..Sonra da gidin ciddi ciddi terapi alın..O kocaman egonuzdan kurtulun önce..Her şeyi bilen ,hiç yanlış yapmayan bayan mükemmel değilsiniz..Erkek de olsa kimseye şiddet uygulamaya hakkınız yok..Bu hayatta kimsede sınırsız bir krediniz de yok.Kimse sizi sürekli affetmek zorunda değil..Kendiniz için yapabileceğiniz tek şey uzun yıllar terapi almak olabilir.Bu dünyada hiç kimse bu kocanız kadar uzun süre sizi çekmeyecektir düzelmezseniz..40 kere de evlenseniz boşanırsınız söyleyim. Kendinizi düzeltin.Kimse mükemmel değildir evet ama siz mükemmelin zıttına çok yakın bi yerdesiniz şu an,ortaya bi yerlere gelmeye çalışın.Bol şans.

Ama adam ayak yapmıyor ki , maalesef ki başta aileler sonra konu sahibi kimse adamın kararına saygı duymuyor. Aileler bir araya gelip barıştırmaya çalışıyor konu sahibi bakışlarıyla hafızasına reset atıp her şeyi unutturup tekrar kendine aşık etmeye çalışıyor. Anlaşmalı boşanma için sanırım bi oturup anlaşmak gerekiyor belki adamın tek istediği bu .

ah caınmmm istemiyorsa sende isteme , neyin derdindesin ? zorla gidip öyle böyle hamile kalıp çocukla tekrar çaresizce ortada mı kalmakk ??? yoluna bak bacım ..
kimisi kurtulmak için 40 takla atıyor .. sende zorla kendini ..........

Adam kurtulmuş resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…