Kocam beni istemiyor

Ne diyor bu üye diye okuyorum ben de

Şimdi gelir "kadının vurması erkeğin vurması ile bir olur mu" leciler. Sıkı tutun..
Bazı kadınlar gerçekten çekilmiyor konu sahibi gibi bir çok kadın var işlerine gelince farklı adımlar atıp işlerine gelmeyince yanlış hal ve hareketlerine kadın olduğu için bir şey denilmesin pohpohlansın istiyorlar. Şiddetin kadını erkeği yoktur. Bunu artık anlamaları gerek. Sadece kadınlar fiziksel ve psikolojik şiddet görmüyor. Burada adam hem fiziksel hem de psikolojik şiddet görmüş. Evlilikte sadece fiziksel değil psikolojik şiddet bile evliliğin bitmesinde önemli bir sebeptir

Ben de öyle bir şey görmedim, sağolsun hanımlar direk beğenmedim yağmuruna tuttular .

ya evli değilsiniz ya erkekleri iyi tanimiyorsunuz ya blofun anlamini bilmiyorsunuz ya da konusunu iyi bilmiyorsunuz konu sahibinin.. adam sabretmis etmis etmis. icinde bitmis. Kesip atiyor. Ne blofu.. her konusunda konu sahibi buyuk oranda haksiz.

Vuvuzela ben en azindan gercekten katilmadigim mesajlarini begenmedim. sen siradan her mesajima begenmedim verip geciyorsun. icindeki bu hinc ve intikam gudusuyle nasil yasiyorsun? Zor olmuyor mu? ergenlik cagini biz coktan kapattik sizde devam ediyor herhalde..
komik ve acinasi bir hal..

hazmedemeyeceksen yorum yapma.
burada usenmeyip önceki mesajlarimi bulup begenmedim veren bir karakter gercek hayatta cevresindekilere ne yapiyordur acaba?

Son düzenleme:

II.evliliginizde bu hataları yapmazsınız olur biter. Çünkü eşiniz artik eski eş adayı sizin icin

Bikaç sefer benimde başıma geldi
Bikaç yorumunu beğenmediğim bi üye gitmiş en aklıselim mis gibi mesajlarıma beğenmedim vermiş geçmiş

Vuvuzela ben en azindan gercekten katilmadigim mesajlarini begenmedim. sen siradan her mesajima begenmedim verip geciyorsun. icindeki bu hinc ve intikam gudusuyle nasil yasiyorsun? Zor olmuyor mu? ergenlik cagini biz coktan kapattik sizde devam ediyor herhalde..
komik ve acinasi bir hal..
hazmedemeyeceksen yorum yapma burda.
[/QUOTE]
Bikaç sefer benimde başıma geldi
Bikaç yorumunu beğenmediğim bi üye gitmiş en aklıselim mis gibi mesajlarıma beğenmedim vermiş geçmiş
[/QUOTE]
gunluk hayatta gördügümüz mana veremedigimiz insanlar var ya.. bunlar onlar iste. kücük insanlar kücük hesaplar yapiyor.
Ben ona altin taktim o bana takmadi. Ben hasta olunca ona gecmis olsun demistim bak o aramadi. Eltim bunu yapti ben ona sunu yapayim. Gorumcem halilari degistirmis ben de perdeleri degistirmeliyim..

Sadece bu olay mı bitirdi herşeyi eger öyleyse cok saçma. Ama sizin genel tavrınız o yemek muhabbetinde ki gibiyse eşiniz haklı ben olsam bende barışmazdım.

Sadece bu olay mı bitirdi herşeyi eger öyleyse cok saçma. Ama sizin genel tavrınız o yemek muhabbetinde ki gibiyse eşiniz haklı ben olsam bende barışmazdım.
Olayla gerçekten anlattığı gibiyse adam nasıl karşılık vermemiş ben de şaşırdım, dayak atmak için bahane aranılan ülkede adam iyi dayanmış

Olayla gerçekten anlattığı gibiyse adam nasıl karşılık vermemiş ben de şaşırdım, dayak atmak için bahane aranılan ülkede adam iyi dayanmış
Evlilikte insanlar birbirinin imtihani ya. Bakiyorsun akli selim kadin adamda is yok. Ömür törpülüyor. Ya da adam oturakli kadin adami cileden cikariyor.

Bana da sardı Doğruya doğru yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor. Anlamıyorum insanları kendileri yanlış yaptığında doğru kabul edilip yanında olması beklenir ama karşı taraf bunu yaptığında yerden yere vuruyor. Hayır kv ne alaka ki hanımefendi kv yi suçlayıp ana kuzusu yaptı onu nasıl çıkardı. San ki bütün kv görümce gelin her zaman kötü her zaman kesin bir şey yaptı gözüyle bakılıyor. O zaman bu mantıkla bütün kadınların kötü olması gerekir. Verdiğiniz sıfatlar değil bir insan fesat kötü kalpliyse görümce kv elti vs olmasına gerek yok ki karakteridir. Sıfatlara bu kadar takılıp ilerde kendininde kv olucağını ve ya kendi ailesininde bu yaftalamalara maruz kalıcağına düşünebilmeli

En sevmediğim insan modeli, gelip yemegi göstermeler, annesinin yanında kavga cıkarmalar çok çirkefçe ve sinsice geliyor bana. Hatalar yaparız elbet insanlar birbirine şans verir. Ama adam kestirip attıysa demekki bıkmış yani bunun önceside vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…