- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
Ne diyor bu üye diye okuyorum ben deAdam senin gururunu hiçe saymış evine gitmişsin yanına bile oturmamış bence boşan. Boşan kesinlikle bak bu kocayla olmaz alt tarafı ailesine kendisine küfür ettin bu ülke demokrasi ülkesi isteyen istediğini der. Ama bence bu Amerikanın bir oyunu boşan ve bu oyunu boz
Olmus iste Allah kabul etsin. Adami hem sopala sonra degistim de. Ne guzel dunyaÖyle bir şey okumadım ben.
Bazı kadınlar gerçekten çekilmiyor konu sahibi gibi bir çok kadın var işlerine gelince farklı adımlar atıp işlerine gelmeyince yanlış hal ve hareketlerine kadın olduğu için bir şey denilmesin pohpohlansın istiyorlar. Şiddetin kadını erkeği yoktur. Bunu artık anlamaları gerek. Sadece kadınlar fiziksel ve psikolojik şiddet görmüyor. Burada adam hem fiziksel hem de psikolojik şiddet görmüş. Evlilikte sadece fiziksel değil psikolojik şiddet bile evliliğin bitmesinde önemli bir sebeptirŞimdi gelir "kadının vurması erkeğin vurması ile bir olur mu" leciler. Sıkı tutun..
Çaktırma yavvv kadına gaz veriyorum adamı kurtarmak içinNe diyor bu üye diye okuyorum ben de
Ben de öyle bir şey görmedim, sağolsun hanımlar direk beğenmedim yağmuruna tuttular .
Şu an duygusalım ama. Ona yeri geldi vurdum hem de bütün gücümle. birşeyler fırlattım terlikle vurdum filan geçmişte. Ailene götürüp alın kızınızı demedim sırf sen onlara karşı utanma diye, ben seni böyle düşünüp korurken sen bunları yaptın diyor ya haklı o. Haklı olması içimi yakıyor.
ya evli değilsiniz ya erkekleri iyi tanimiyorsunuz ya blofun anlamini bilmiyorsunuz ya da konusunu iyi bilmiyorsunuz konu sahibinin.. adam sabretmis etmis etmis. icinde bitmis. Kesip atiyor. Ne blofu.. her konusunda konu sahibi buyuk oranda haksiz.Yalnız, adam senden daha sağlam blöf yapıyor. Israrla istemiyor adam, niye değerini düşürüyorsun? Otur bakalım konuşun boşanma sürecini. İş ciddiye binsin bi. Bir dizi hata yapmışsın. Özür de dilemişsin. Ayaklarına kapanmışsın( Hatalı olan sensin,bir sorun göremiyorum burda.). Elinden geleni yapmışsın olmamış.
Ama sen otur konuş boşanma sürecini. '' Olmuyorsa olmuyor. Ne yapalım yani. Bu işi çok sündürmeyelim gel gidelim yarın adliyeye. '' falan de.' 'Ayrılalım bari, inceldiği yerden kopsun' ' de. Bi şaşırsın,' 'ne oluyoruz ya, nasıl yani' ' olsun adam.
Once begenmedim’ciler geldi en sevdiklerimŞimdi gelir "kadının vurması erkeğin vurması ile bir olur mu" leciler. Sıkı tutun..
Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
Bikaç sefer benimde başıma geldiVuvuzela ben en azindan gercekten katilmadigim mesajlarini begenmedim. sen siradan her mesajima begenmedim verip geciyorsun. icindeki bu hinc ve intikam gudusuyle nasil yasiyorsun? Zor olmuyor mu? ergenlik cagini biz coktan kapattik sizde devam ediyor herhalde..
komik ve acinasi bir hal..
hazmedemeyeceksen yorum yapma.
burada usenmeyip önceki mesajlarimi bulup begenmedim veren bir karakter gercek hayatta cevresindekilere ne yapiyordur acaba?
Olayla gerçekten anlattığı gibiyse adam nasıl karşılık vermemiş ben de şaşırdım, dayak atmak için bahane aranılan ülkede adam iyi dayanmışSadece bu olay mı bitirdi herşeyi eger öyleyse cok saçma. Ama sizin genel tavrınız o yemek muhabbetinde ki gibiyse eşiniz haklı ben olsam bende barışmazdım.
Evlilikte insanlar birbirinin imtihani ya. Bakiyorsun akli selim kadin adamda is yok. Ömür törpülüyor. Ya da adam oturakli kadin adami cileden cikariyor.Olayla gerçekten anlattığı gibiyse adam nasıl karşılık vermemiş ben de şaşırdım, dayak atmak için bahane aranılan ülkede adam iyi dayanmış
Bana da sardıVuvuzela bir düs yakamizdan
En sevmediğim insan modeli, gelip yemegi göstermeler, annesinin yanında kavga cıkarmalar çok çirkefçe ve sinsice geliyor bana. Hatalar yaparız elbet insanlar birbirine şans verir. Ama adam kestirip attıysa demekki bıkmış yani bunun önceside vardır.Olayla gerçekten anlattığı gibiyse adam nasıl karşılık vermemiş ben de şaşırdım, dayak atmak için bahane aranılan ülkede adam iyi dayanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?