Bence acilen sosyal medyayı bırakmalı. Hep ondan oluyor. Aile tarafından prenses gibi yetiştirilmesinin payı daha büyük tabi.Kocayı dövmek mi? Hem de terlikle.insan sevdiği insana nasıl kiyabilir? Sizin eşinizi sevdiğinizi sanmıyorum. Siz evlilik müessesesinicinde bulunmayı sevmissiniz sanırım. Birinin sizin her türlü edepsizliginize sabır etmesini evlilik sanmissiniz. Yazık ben adama çok üzüldüm. Sizin gerçekten tedavi görmeniz lazım.
Hatanız bir degilki bağırıp çağırıp ayağınıza cagırmıssınız tepki üstüne tepki susup otursaydınız annesinin yaptığı yemeğe karışmışsınız hangi koca olsa kabul etmez çok ayıp etmıssınız büyükler araya gırsebelki ama soğumuşsa zorYa ben de sinirlendim orada tekrardan ayağına kadar gitmişim reddediyor bir yandan hatamı anladım ( eşim inanmıyor ) bir daha cidden yapmam bunu içimde hissediyorum çünkü adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman. Hiç mi umut yok sizce ya da siz kendinizi yerime koyun eşinize ailesine hata yaptınız üzdünüz nasıl düzeltirsiniz?
Bence acilen sosyal medyayı bırakmalı. Hep ondan oluyor. Aile tarafından prenses gibi yetiştirilmesinin payı daha büyük tabi.
Huzur bozma, yuva yıkmaya çalışma, üstüne oynama durumları olmadıkça kaynanaya tavır alınmamalı. Savaş açılmamalı. Benim kaynana az değildi. Bizi sömürmeye çalıştı izin vermedik. En ufak hatamı kollayıp eşimi üstüme salmaya çalıştı bir tuttu iki tuttu o da olmadı. Eşim dik durdu, kaynanam da yine sağolsun ne yapsa da yuvam yıkılsın istemedi. Yaptıklarını o amaçla yapmadı. Ben evine de gittim, evime de geldi. Haftada bir canım istemese de konuştum. Sonuçta kaynana dedim. Kendi annem değil, bana o şekilde davranamaz nasılsa dedim. Böyle yapınca eşim bana güvendi. Adaletimden, insafımdan emin oldu. Ben kazandım. Eşim kazandı. Bence kaynanam da kazandı. İyi böyle.Yaa işte bak adamın annesiyle arasını soğutmak içindi bunlar aslında.adamda karısına uyup annesine çıkissaydi plan tutardı. Tamam kaynanalar bazen hatalida olabiliyorda.neden istenmiyor erkeğin annesi ailesi.evlenirken biliyorsun annesi var akrabaları var.evlenince erkeği alıp gerisini atmak isteyenler var.günah yaaa.neguzel evleniyorsun yuva kuruyorsun ailen daha geniz oluyor.güzel güzel geçinmek varken şimdi bisuru huzursuzluk stres.
Bu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Ben sizi hatırlamamıştım, millet o kadar bahsetmiş ki geri dönüp baktım.
Okuyunca hatırladım. Okumuş fakat yorum yazmaya değer bulmamıştım, o kadar saçma sapan bir şeydi benim için.
Konu nerelere gelmiş.
Yorumlarınızı okudukça eşimin şakırt diye boşadığı ilk eşi geldi aklıma.
İyi ki akılsızın tekiymiş o kadın, mutluluğumu onun katlanılmaz biri oluşuna borçluyum.
Eşiniz de boşansın, kendine denk, birbirlerini mutlu edecekleri bir eş bulsun.
Siz de ne yaparsanız yapın.
Mis.
Neden bu kadar zorluyorsun ki bitmişse bitmiş sende yoluna bak . Tabi hiçbir şey kolay değil ama emin ol geri dönsen bile her şey mükemmel olmayacak. O bitirmişse sende içinde bitir. Ailenin de bir ayaklarına kapanmadığı kalmış ne diyim adamın kendisinin bu kadar yalvarması gerekirkenBu saatte kafam takıldı normalde konu açmayacaktım kızlar. Bilen bilir geçmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar çıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman geçti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gün önce biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da söyledi bak bir şans daha ver iyi düşün sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim barışmak için ? Ailesinden özür diledim yaptıklarım için ama eşim bana istersen onlar çok iyi ol gözümde hiçbiri yok diyor. Ben artık tüm haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gönlünü alırım? Önceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı?
Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.www.kadinlarkulubu.com
Herkes kadına çullanmış da doğru noktaya parmak basmışsınız. Tamam kayınvalidenin suçu yok, eyvallah da , ufacık bir şeyde idare edemeyen ortalığı karıştıran, kadını değersiz hissettiren dediğiniz gibi koca ama herkes kadını suçlamış. Gayet idare edebilirken ortalığı velveleye vermiş.Önceki konulara da baktım da sizi boşayacak kadar ne yaptığınızı anlamadım kayinvalideye de direk bir sey dememişsiniz ki eşiniz olayın en başında siz yemeği gösterdiğinizde idare ediver annem yaşlı fln deseydi konuyu kapatsaydı hiç bir şey yaşanmayacaktı o zaman yani bence kadınlar anneleri ve eşleri arasındaki dengeyi kurarken erkekler bu işi daha zor başarıyor sanki hatta pek başaramıyor
Valla burda ana kuzusu varsa kendisi konu sahibidir. Adam yemeği gösterdiğinde zaten o kadar tepki vermemiş kadın odasına geçip bir şey demediği için bağırıp çağırmış köpek çağırır gibi emirler vermiş. Ailesini çağırmış durumu iyice büyütmüş adam napsın kv konunun içinde bile değil aksine evde bağrış çağrış duymuş. Karısından şiddet gören küfür işiten üstüne evine barışmaya gittiğinde bile dayanamayıp bayramda ailesiyle dalga geç ailesinin özel durumundan vur sonra adam ana kuzusu olsun pess. Adamı boğmuş her şeyde terlikle bir şeylerle vuruyormuş evliliği boyunca bende olsam böyle kadını boşarım kimseye saygısı yok.İlk tepkiniz doğruydu.
Keşke duruşunuzdan ödün vermeseymişsiniz.
Konuda abartılı bir tutum sergilemişsiniz, gidip tencere falan göstermeniz saçmaymış ama anacığına laf söyletmeyen ana kuzucuğu da kusura bakmayın ama size zaten değer vermiyormuş.
Bu kadar basit bir şeyde bile anacığını bu kadar canhıraş şekilde savunan, sizi itekleyen adamdan zaten koca olmazmış.
Bir de üstüne annemden özür dile diye diretmiş ki olayların bu hale gelmesinin sorumlusu kendisi, siz de suçlusunuz ama sizi iyice kışkırtmış idare etse annesinin haberi bile olmazdı, kimse kırılmazdı. Ama bu ana kuzusu anama laf söyletmem tribiyle ortalığı kendisi karıştırmış, size kendinizi değersiz hissettirip iyice tahrik etmiş.
Keşke hiç kendinizden taviz vermeseymişsiniz. Olan bir de gururunuza oldu şimdi. Ama siz kapıları açmamacasına kapatın, görün nasıl dönecek ama bu defa gerçekten istemeyin gerçekten bu ana kuzusundan koca falan olmaz.
Bayılıyoruz zaten hemen kadını yerden yere vurmaya sonrada kadına şiddete hayır.en büyük şiddeti hemcinsimiz yapıyor burda bile. Aslında asıl kızılmasıngerekenlerden biri de bu koca. Adam olup idare etmesini bilememiş neden evledin o vakit be adam?Herkes kadına çullanmış da doğru noktaya parmak basmışsınız. Tamam kayınvalidenin suçu yok, eyvallah da , ufacık bir şeyde idare edemeyen ortalığı karıştıran, kadını değersiz hissettiren dediğiniz gibi koca ama herkes kadını suçlamış. Gayet idare edebilirken ortalığı velveleye vermiş.
Bayılıyoruz zaten hemen kadını yerden yere vurmaya sonrada kadına şiddete hayır.en büyük şiddeti hemcinsimiz yapıyor burda bile. Aslında asıl kızılmasıngerekenlerden biri de bu koca. Adam olup idare etmesini bilememiş neden evledin o vakit be adam?
Adam konu sahibinden terlikle dayak yemis,daha nolsun?Neden bu kadar zorluyorsun ki bitmişse bitmiş sende yoluna bak . Tabi hiçbir şey kolay değil ama emin ol geri dönsen bile her şey mükemmel olmayacak. O bitirmişse sende içinde bitir. Ailenin de bir ayaklarına kapanmadığı kalmış ne diyim adamın kendisinin bu kadar yalvarması gerekirken
Diğer konunuzu da okudum o konuda kesinlikle siz haksızsınız. Ama sadece bir olaydan bu yola girmiş olamazsınız birikmiş bir şeylerde vardır tek bir nedene bağlamak olmaz .
tabi buradaki benden büyük ablalarımda vardır ama herkese naçizane tavsiyem eşinizle ne olursa olsun hemen ailenize bildirmeyin . Ne gerek var ailelerin araya girmesine . Sizin en büyük hatanız annenizi aramanız adam sizi dövmemiş Ki gel beni al diye çağırıyorsunuz . Her evde tartışmalar olur ( tabi şiddet farklı ) önemli olan içinizde halletmeniz. Ama eşinize de süre verin gelirse zaten gelir gelmezse sizde yolunuza bakın hayat sadece adamdan ibaret değil
Adam konu sahibinden terlikle dayak yemis,daha nolsun?
Öyle bir şey okumadım ben.Adam konu sahibinden terlikle dayak yemis,daha nolsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?