Kocam beni istemiyor

Bence acilen sosyal medyayı bırakmalı. Hep ondan oluyor. Aile tarafından prenses gibi yetiştirilmesinin payı daha büyük tabi.
 
Hatanız bir degilki bağırıp çağırıp ayağınıza cagırmıssınız tepki üstüne tepki susup otursaydınız annesinin yaptığı yemeğe karışmışsınız hangi koca olsa kabul etmez çok ayıp etmıssınız büyükler araya gırsebelki ama soğumuşsa zor
 
Niye yaptınız, niye özür dilediniz? Arkasında duramayacağımız işler yapmamalıyız. Bu aşamada zorlamanın anlamı yok.
 
Bence acilen sosyal medyayı bırakmalı. Hep ondan oluyor. Aile tarafından prenses gibi yetiştirilmesinin payı daha büyük tabi.

Katılıyorum sosyal medya çok tehlikeli ama burada daha büyük bir sorun ay "Saygısızlık". Bir kadın kocasına terlikle vurabiliyor bunu tahayyül bile edemiyorum. Kocasının ailesine küfür ediyor,saygı yok ki sevgi olsun. Tas olsa catlardi bence birde adam gelse yazsa kim bilir neler yaşandı beş senede.

Eşinin ailesinden, annesinden bahsederken "bunlar" diyor. Hala bir küçümseme içinde. Hala yok sayma derdinde. Bicak kemiğe dayaninca, Bosanmamak için affet demeye başladı. Ve bu insanlar yuvan yıkılmasın diye barış diyorlar.

Biz anneler çocuklarımızı elin şımarık kızı/oğlu dovsun, asagilasin, mutsuz etsin diye doğurup, büyütmuyoruz.
 
Huzur bozma, yuva yıkmaya çalışma, üstüne oynama durumları olmadıkça kaynanaya tavır alınmamalı. Savaş açılmamalı. Benim kaynana az değildi. Bizi sömürmeye çalıştı izin vermedik. En ufak hatamı kollayıp eşimi üstüme salmaya çalıştı bir tuttu iki tuttu o da olmadı. Eşim dik durdu, kaynanam da yine sağolsun ne yapsa da yuvam yıkılsın istemedi. Yaptıklarını o amaçla yapmadı. Ben evine de gittim, evime de geldi. Haftada bir canım istemese de konuştum. Sonuçta kaynana dedim. Kendi annem değil, bana o şekilde davranamaz nasılsa dedim. Böyle yapınca eşim bana güvendi. Adaletimden, insafımdan emin oldu. Ben kazandım. Eşim kazandı. Bence kaynanam da kazandı. İyi böyle.
 

Ya nolacağdı?" diyesim geldi.


Eski konunuza yazdığım mesaj buydu. Fikrim değişmiş değil.

İşin şakırt diye boşama aşamasına gelmişsiniz.

Hakkınızda hayırlısı, bundan sonra ikiniz de denginizi bulun inşallah. Adam düzgün, medeni, karakterli birine benziyor, mutlu olmak hakkı.
 
İlk tepkiniz doğruydu.
Keşke duruşunuzdan ödün vermeseymişsiniz.
Konuda abartılı bir tutum sergilemişsiniz, gidip tencere falan göstermeniz saçmaymış ama anacığına laf söyletmeyen ana kuzucuğu da kusura bakmayın ama size zaten değer vermiyormuş.
Bu kadar basit bir şeyde bile anacığını bu kadar canhıraş şekilde savunan, sizi itekleyen adamdan zaten koca olmazmış.

Bir de üstüne annemden özür dile diye diretmiş ki olayların bu hale gelmesinin sorumlusu kendisi, siz de suçlusunuz ama sizi iyice kışkırtmış idare etse annesinin haberi bile olmazdı, kimse kırılmazdı. Ama bu ana kuzusu anama laf söyletmem tribiyle ortalığı kendisi karıştırmış, size kendinizi değersiz hissettirip iyice tahrik etmiş.
Keşke hiç kendinizden taviz vermeseymişsiniz. Olan bir de gururunuza oldu şimdi. Ama siz kapıları açmamacasına kapatın, görün nasıl dönecek ama bu defa gerçekten istemeyin gerçekten bu ana kuzusundan koca falan olmaz.
 
Neden bu kadar zorluyorsun ki bitmişse bitmiş sende yoluna bak . Tabi hiçbir şey kolay değil ama emin ol geri dönsen bile her şey mükemmel olmayacak. O bitirmişse sende içinde bitir. Ailenin de bir ayaklarına kapanmadığı kalmış ne diyim adamın kendisinin bu kadar yalvarması gerekirken
Diğer konunuzu da okudum o konuda kesinlikle siz haksızsınız. Ama sadece bir olaydan bu yola girmiş olamazsınız birikmiş bir şeylerde vardır tek bir nedene bağlamak olmaz .
tabi buradaki benden büyük ablalarımda vardır ama herkese naçizane tavsiyem eşinizle ne olursa olsun hemen ailenize bildirmeyin . Ne gerek var ailelerin araya girmesine . Sizin en büyük hatanız annenizi aramanız adam sizi dövmemiş Ki gel beni al diye çağırıyorsunuz . Her evde tartışmalar olur ( tabi şiddet farklı ) önemli olan içinizde halletmeniz. Ama eşinize de süre verin gelirse zaten gelir gelmezse sizde yolunuza bakın hayat sadece adamdan ibaret değil
 
Son düzenleme:
Herkes kadına çullanmış da doğru noktaya parmak basmışsınız. Tamam kayınvalidenin suçu yok, eyvallah da , ufacık bir şeyde idare edemeyen ortalığı karıştıran, kadını değersiz hissettiren dediğiniz gibi koca ama herkes kadını suçlamış. Gayet idare edebilirken ortalığı velveleye vermiş.
 
Ben her şeyi geçtim de sizin bu kadar üstüne gidipte reddedilişleriniz size zarar verebilir, şuan farkında olmayabikirsiniz
 
Valla burda ana kuzusu varsa kendisi konu sahibidir. Adam yemeği gösterdiğinde zaten o kadar tepki vermemiş kadın odasına geçip bir şey demediği için bağırıp çağırmış köpek çağırır gibi emirler vermiş. Ailesini çağırmış durumu iyice büyütmüş adam napsın kv konunun içinde bile değil aksine evde bağrış çağrış duymuş. Karısından şiddet gören küfür işiten üstüne evine barışmaya gittiğinde bile dayanamayıp bayramda ailesiyle dalga geç ailesinin özel durumundan vur sonra adam ana kuzusu olsun pess. Adamı boğmuş her şeyde terlikle bir şeylerle vuruyormuş evliliği boyunca bende olsam böyle kadını boşarım kimseye saygısı yok.
 
Bayılıyoruz zaten hemen kadını yerden yere vurmaya sonrada kadına şiddete hayır.en büyük şiddeti hemcinsimiz yapıyor burda bile. Aslında asıl kızılmasıngerekenlerden biri de bu koca. Adam olup idare etmesini bilememiş neden evledin o vakit be adam?
 

Kadın burda adama açık açık siddet uyguladığını var gücüyle saldırdığını yazıyor. Kadına saldırılsa o zaman "amaan idare ediverseydi" diyelim. Şu son olaydada kadının haksız yerde yine evi terk etmesi, arkasından yine terbiyesizlik etmesi patlama noktası olmuş. Bence tüm yorumları okuyun bir. Burda kadını yerden yere vurmuyor kimse. So konusundada uyardı herkes onu.. Simdi ektiğini biciyor
 
Adam konu sahibinden terlikle dayak yemis,daha nolsun?
 
Ben de öyle bir şey görmedim, sağolsun hanımlar direk beğenmedim yağmuruna tuttular .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…