KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

Cocuklarin nden rezil olsun ya

Gece gece gerildim gecekten
Hayir o deilde ole bisi yapacaklar bende gidecem adama sana seni seviyorum yazmis napiyonuz siz die soracam sacmalik burda basliyor ....

Valla ikisini ayni ortamda cayda kahvede bulustururdum cayina kahvesine koy uyku ilacini bagla ayagini bacagini ikisini de uyanana kadar sopaya vur cagir konu komsuyu kocasini ibreti alem et dosta dusmana kocamin da ozellikle cukuna cukuna vurrdum ki bi daha kullanamasin kadininda agzini yirtardimmm seyine kadar yuzune gozune zarar verirdim ....konu sahibi de hala otursun aglasin inlesin sonu var mi yokkk sonrada neden benim basima geliyor boyle seyler ilahi adaleti beklersen cok beklersin ....

kocan tabii ki yemin edecek.
kurana el bas desen onu da yapar.
geçmişte örneğini gördüm.
seni aldattım demez ki.
ne bekliyorsun? ayrılmayacaksanız lütfen yüzlerine vurmayın adamların.
sonra iyice yüzsüzleşiyorlar.

Aylardır iz sürüyorum bununla yatıp kalkıyorum elimde delil yok arastirdim..Hesabına girdim birsey bulamadım birde wapsaap var. Tabi onuda araştırdım ama birsey bulamadım

Hah agzin bal yesin

Vallahi ben kocanın suçsuz olduğuna inandım çünkü yemin etmiş adam, yemin önemli bir şey günahını alma.Kesin komşun olacak kadın gizlice senin telefonundan eşinin numarasını çaldı aranızı bozmak istiyor. Yersen...

Bu arada size de merhaba ziyaretçiler...

Bu işte bir iş var. Niye çok sakinsin? Olayın şoku üstünde hala sanırım? O kadın sana yok öyle bir şey derken. Kocan olacak adama attığı mesajı söylemedin mi? Ne b.k yemeye mesaj attın deseydin ya madem!! Vallahi kaç zamandır aldatan, aldatilan, boşanan vs. Ne oluyor yahu??

Doğru düzgün iz sürmeden herşeyi kontrol edip delil toplamadan sorarsanız böyle olur işte adam ortada hiçbir kanıt bırakmaz. Sanki sorunca" Ayy evet karıcım seni bizim komsuyla azıcık aldattım ama sorun değil.."mi diyecekti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…