- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi selinnehir
-
Cocuklarin nden rezil olsun yaKabul etmiyorlar.. Etmeyecekler kocam mesajları siliyor tel. Kilit koydu artık bakamiyorum kadına gelince konuştum aramda birsey yok diyor.. Kocam yemin ediyor neye inanacağımızı bilmiyorum çocuklarımı rezil etmek üzmek istemiyorum deliricemm
Ay yanlis anlama ama agziniz azcik laf yapsin kindar olun ne colugu ne cocugu ya iyiler hep ezilecek mi git adamin kocasina seninkini de o kadini da iyice benzetin ayyyy gozumu yazarken bile kin burudu ya....
Hayir o deilde ole bisi yapacaklar bende gidecem adama sana seni seviyorum yazmis napiyonuz siz die soracam sacmalik burda basliyor ....Gece gece gerildim gecekten
Tam aynısını söyleyecektim ki, ağzınıza sağlık...Belli ki boşanma durumun yok. O yüzden ne desem boş.
Hah agzin bal yesinHayit o deilde ole bisi yapacaklar bende gidecem adama sana seni seviyorum yaMis napiyonuz soz die soracam sacmalik burda basliyor ....
Valla ikisini ayni ortamda cayda kahvede bulustururdum cayina kahvesine koy uyku ilacini bagla ayagini bacagini ikisini de uyanana kadar sopaya vur cagir konu komsuyu kocasini imreti alem et dosta dusmana kocamin da ozellikle cukuna cukuna vurrdum ki bi daha kullanamasin kadininda agzini yirtardimmm seyine kadar yuzune gozune zarar verirdim ....konu sahibi de hala otursun aglasin inlesin sonu var mi yokkk sonrada neden benim basima geliyor boyle seyler ilahi adaleti beklersen cok beklersin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?