- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi selinnehir
-
Önceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu o anki duygularımı anlatamam öyle kaldim... Sordum kocama delirdi onunla beni nasıl yakistirsin dedi ...... öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için
Önceleri benim için geliyor sanıyordum.. Samimi oldukça daha sık geldi ve artık kocam varken geliyordu yeri geldi kocamı cekistirdim onunla derdimi anlattim. Kendisinin sorunlu bir evliliği var aslında sorun kendisiydi sevmiyordu kocasını ama ben aptal olduğum için zarar gelmez diyordum...bir gun kocamın tel. Mesajını gördüm seni seviyorum yazıyordu o anki duygularımı anlatamam öyle kaldim... Sordum kocama delirdi onunla beni nasıl yakistirsin dedi ...... öylesine yazmışlar.yaa konu uzun kabaca aptal yerine kondum .... iki çocuğumuz var ikiside. kücük ne yapıcam bilmiyorum ayrılırsam onları bana göstermez biliyorum.. Ve ben onun için ailemi karsima aldım kactim.. Çok mutsuzum ayaktay sam çocuklarım için
Mahkeme değil kocam vermezGöstermez derken? Mahkeme neden size vermesin ki?
Mahkeme değil kocam vermez
Ben soyleyeyim ne is oldugunu kadin adama muhtac is yok para yok kacarak evlenmis zaten bunun agirligi var uzerinde sectigi adam arkasinda duracagina arkasindan vurmus ailesinin yanina hangi yuzle donecem cekincesi var .... Allah yardim etsin ..Bu işte bir iş var. Niye çok sakinsin? Olayın şoku üstünde hala sanırım? O kadın sana yok öyle bir şey derken. Kocan olacak adama attığı mesajı söylemedin mi? Ne b.k yemeye mesaj attın deseydin ya madem!! Vallahi kaç zamandır aldatan, aldatilan, boşanan vs. Ne oluyor yahu??
Aa niye ki ya, bi şey mi kaçırdımm ben?Kocan boşamayacak seni, mahkeme boşayacak
Konuya inancını giderek kaybedenler?
Mahkeme değil kocam vermez
Arkadaşlar ben affettim unuturumdemedim sadece. Ne yapacağımı bilmiyorum. Unutmam yanlarına bırakmam o kadına az çay kahve yapmadim.. Onları burnundan getirmeden olmem.. Çocuklar o kadar benimsemiş ki görmedikleri için soruyorlar .. Yediğim içtiğim ayrı gitmezdi ya... Neler düşündüm öldürmeyi bile
Ayyyy ne guzel yaMisssin nnn sen ben konu sahibi bu isi cozeriz benceee helal kiz sana Allahhhj ne muradin varsa versin vuran yirtan moraryan ellerin cennet kapisi acsin aminnnnyaza yaza her konuya yazdım herhalde :) ben de 4 ay önce aldatıldığımı öğrendim 2 ay içinde boşandım . Kocam dediğim yılanın üstünü başını morarttım 4 tişörtünü üzerinde parçaladım. Amaa o şıllık kadını da çok araştırdım bana hep yalan söyledi ştfsiz. 1 saatlik mesafede başka şehirdeydi adi kadın. Çok araştırdım hafiye gibi oldum ama bulamadım. Bulsam onu da paralayacaktım. Tam benlikmiş sizin olay. Ben o kadını ya ibreti alem için sokak ortasında yolardım yada bir apartman günü yapıp herkesin içinde elimdeki delilleri ortaya döker rezil ederdim ve kocasına da haber uçururdum. Yelloza bak arkadaş ayağına evine girip çıkacak şrfsiz kocanla işi pişirecek.
Aa niye ki ya, bi şey mi kaçırdımm ben?
Bazi adamlar kadini kimsesizligini para pul durumdan eksikligini firsata cevirip kaciriyor yada mahkemeyi tanimiyor kadinin bilgisizliginden faydalanip gostermiyor biliyorsunuz kadinlarda yapiyor bunu cocuklarini mahkeme ne derse desin gostermiyorlar icra yoluyla cocugunu goren yok mu mesela yada kaciriyor cocugu anayayada babaya gostermiyor ....mahkeme değil kocam vermez diyor ya
Bazi adamlar kadini kimsesizligini para pul durumdan eksikligini firsata cevirip kaciriyor yada mahkemeyi tanimiyor kadinin bilgisizliginden faydalanip gostermiyor biliyorsunuz kadinlarda yapiyor bunu cocuklarini mahkeme ne derse desin gostermiyorlar icra yoluyla cocugunu goren yok mu mesela yada kaciriyor cocugu anayayada babaya gostermiyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?