KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

Komşumuzun kocası ile bırak msjlaşmayı aynı asansöre binmiyoruz ayol !!! Kuma olarak getirirse şaşırma...

Valla universiteden bir arkadasimin annesinin basinada aynisi gelmis kadinin apartman komsusu evine surekli girip cikan biri, neyse kadin ayrilmamis tabi ama cidden cok oluyor bu olaylar dikkat etmek lazim, nesafeyi korumak lazim bence. Arkadaslarla gorusurkende ...

Artik komsuya arkadasa da guvenemicez demekki

Acikcasi kadinlar evli ciftlerin yanina tek gidip oturmayi kalkmayi tercih etmez cevremde demekki sebebi buymus

Annem hep der herkesle mesafeni koru gereksiz samimiyet iyi degildir diye

Bu insanlara ne oluyor ya? Korkmamak elde değil. Eşimizi bi arkadaşımızla tanıştıramayacak mıyız? Hemen birbirlerine mi yavşayacaklar? Bu cesaret, bu macera isteği nerden geliyor acaba?
Bugün bi arkadaş yazmıştı burda. O olmasa başkasıyla aldatacaktı. Komşu kadın kolay lokma olmuş hemen yanı başında. Bunların 'seni seviyorum' demesi de palavra zaten.
Boşanman daha doğru, bu gerçekle aynı evde durulmaz ki. Ama tabi düşün, tart, kararı sen ver.

Arkadaşlar ben affettim unuturumdemedim sadece. Ne yapacağımı bilmiyorum. Unutmam yanlarına bırakmam o kadına az çay kahve yapmadim.. Onları burnundan getirmeden olmem.. Çocuklar o kadar benimsemiş ki görmedikleri için soruyorlar .. Yediğim içtiğim ayrı gitmezdi ya... Neler düşündüm öldürmeyi bile

Ben soyleyeyim ne is oldugunu kadin adama muhtac is yok para yok kacarak evlenmis zaten bunun agirligi var uzerinde sectigi adam arkasinda duracagina arkasindan vurmus ailesinin yanina hangi yuzle donecem cekincesi var .... Allah yardim etsin ..

yaza yaza her konuya yazdım herhalde :) ben de 4 ay önce aldatıldığımı öğrendim 2 ay içinde boşandım . Kocam dediğim yılanın üstünü başını morarttım 4 tişörtünü üzerinde parçaladım. Amaa o şıllık kadını da çok araştırdım bana hep yalan söyledi ştfsiz. 1 saatlik mesafede başka şehirdeydi adi kadın. Çok araştırdım hafiye gibi oldum ama bulamadım. Bulsam onu da paralayacaktım. Tam benlikmiş sizin olay. Ben o kadını ya ibreti alem için sokak ortasında yolardım yada bir apartman günü yapıp herkesin içinde elimdeki delilleri ortaya döker rezil ederdim ve kocasına da haber uçururdum. Yelloza bak arkadaş ayağına evine girip çıkacak şrfsiz kocanla işi pişirecek.
Ah işte ekonomik özgürlük kavramı neden var , böyle şrsiz adamlara gerektiğinde resti çekebilmek için var , kaçarak da evlenmiş olsanız aileniz anlayışla karşılamaz mı, kimse bilemez insanın başına herşey gelebilir. Çalışmadığınız için size de nafaka ödemek zorunda ayrıca.
Yok yok gerçekten dünyanın sonu geliyor, bu ne yaa. Aldatılan aldatılana. Bak gerildim yine.

Zorunuza giden komşu kadının yaptığı mi kocanizin yaptığı mı?
kolay bir durum değil bu tamam ama bence bir kendinize gelin bu hiç öyle kolay hazmedilecek bir mesele değil.
Erkek düz mantık o evde yaşamaya devam edersen affetti der gidersen affedemedi der
Affetsende affetmesende o evde olduğun sürece herşeye kabul olmuş olacaksın.
Peki bu kocani ne hale getirir o kısmı düşündün mu?
Arsizlasmaz mi iyice?
Devam etmez mi?
Sen daha da kötü durumlara gelmez misin?
Mutsuz bir kadın çocuklarına mutluluk verebilir mi?
O evde mutlu olabilecek misin?

Bunlarla baş edebilirim diyorsan gelip elini öpücem..

Ayyyy ne guzel yaMisssin nnn sen ben konu sahibi bu isi cozeriz benceee helal kiz sana Allahhhj ne muradin varsa versin vuran yirtan moraryan ellerin cennet kapisi acsin aminnnn

Hanfendi adınıza üzüldüm evet ama burada gelen her öneriye kendinizi kapatıyorsunuz. Başınıza böyle bir şey geldi,siz gidip kocanıza sordunuz o da inkar etti,sonra kadın tekrar size geldi ve sorunca inkar etti öyle mi? Anlayamıyorum,böyle bir şeyi görüp de neden kadını eve aldınız? Çıkıp bas bas bağıracaktınız kocasının çoluğunun çocuğunun önünde ki görsün gününü. Hatta evinin dışında bağıracaktınız. Sonra görsün gününü,millet durup da delil mi toplayacak sanki kimse araştırmaz olan onun yaftalandığıyla kalır.

Üzerinden aylar geçmiş,siz susmuş sineye çekmişsiniz burada konu açıyorsunuz gelen mesajlara da "kocanız çocuklarınızı göstermeyeceği için" boşanamayacağınızı söylüyorsunuz. Siz bir dik durun kararınızı verin davanızı açın da bakın bakalım gösteriyor mu göstermiyor mu. Gerçekten en büyük hayreti de o kadını tekrar eve almanızla yaşadım. Yolmamışsınız saçını başını.

mahkeme değil kocam vermez diyor ya
Bazi adamlar kadini kimsesizligini para pul durumdan eksikligini firsata cevirip kaciriyor yada mahkemeyi tanimiyor kadinin bilgisizliginden faydalanip gostermiyor biliyorsunuz kadinlarda yapiyor bunu cocuklarini mahkeme ne derse desin gostermiyorlar icra yoluyla cocugunu goren yok mu mesela yada kaciriyor cocugu anayayada babaya gostermiyor ....

nereye kadar kaçırabilir ki

biraz aklı olan bir adamsa zaten kanuna karşı gelerek böyle bir şey yapamayacağını bilmesi lazım

konu sahibinin biraz daha ayaklanması, ipleri ele alması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…