- 3 Temmuz 2016
- 27
- 1
- 1
- 46
- Konu Sahibi selinnehir
-
Aynen. Öyle para yok is yok aile zaten donemem çocuklarım onlari birakamam onlarla birsey yapamam oğlum 2.5 yaşında dahaBen soyleyeyim ne is oldugunu kadin adama muhtac is yok para yok kacarak evlenmis zaten bunun agirligi var uzerinde sectigi adam arkasinda duracagina arkasindan vurmus ailesinin yanina hangi yuzle donecem cekincesi var .... Allah yardim etsin ..
Aynen. Öyle para yok is yok aile zaten donemem çocuklarım onlari birakamam onlarla birsey yapamam oğlum 2.5 yaşında daha
Evet kocam istersebbosayacak bende sizin kadar biliyorum hukuk yollarını ve kadınların sebepsiz yere olduruldugunuKocan boşamayacak seni, mahkeme boşayacak
Konuya inancını giderek kaybedenler?
Evet kocam istersebbosayacak bende sizin kadar biliyorum hukuk yollarını ve kadınların sebepsiz yere olduruldugunu
Öpme çünkü basedememZorunuza giden komşu kadının yaptığı mi kocanizin yaptığı mı?
kolay bir durum değil bu tamam ama bence bir kendinize gelin bu hiç öyle kolay hazmedilecek bir mesele değil.
Erkek düz mantık o evde yaşamaya devam edersen affetti der gidersen affedemedi der
Affetsende affetmesende o evde olduğun sürece herşeye kabul olmuş olacaksın.
Peki bu kocani ne hale getirir o kısmı düşündün mu?
Arsizlasmaz mi iyice?
Devam etmez mi?
Sen daha da kötü durumlara gelmez misin?
Mutsuz bir kadın çocuklarına mutluluk verebilir mi?
O evde mutlu olabilecek misin?
Bunlarla baş edebilirim diyorsan gelip elini öpücem..
Canim kalmadi tabi yil 2010 benim evime girip cikan arkadasim sevgilimin numarasini benim telefonundan alip o seni aldatiyor evine etkek aliyor msjlari cekiyordu hey yavrum seytan insandan masum zaten bence seytan emekli oldu insanlar seytanin yerine gectiYuh daha neler duycaz kimseye mi güven kalmadı ya
Canim kalmadi tabi yil 2010 benim evime girip cikan arkadasim sevgilimin numarasini benim telefonundan alip o seni aldatiyor evine etkek aliyor msjlari cekiyordu hey yavrum seytan insandan masum zaten bence seytan emekli oldu insanlar seytanin yerine gecti
Ben nasıl evime ateş düştü kadınına düşmesi en çok yüzden delil lazım ayrıca bu konuda mantık aramayın. Ben iki taraf tan aldatıldım biri kocam biri arkadasimo zaman ne delili peşinde koştunuz bunca zaman..
deliliniz olsa da kocanız isterse boşayacaksa delil aramanın mantığı ne?
Canim kalmadi tabi yil 2010 benim evime girip cikan arkadasim sevgilimin numarasini benim telefonundan alip o seni aldatiyor evine etkek aliyor msjlari cekiyordu hey yavrum seytan insandan masum zaten bence seytan emekli oldu insanlar seytanin yerine gecti
Hala aynı yatakta uyumaya devam mı??Öpme çünkü basedemem
Iste o yuzden o insanalara tek bedduam bir yuvaya bir aileye kendine ait bir ese Allah muhtac etsin nasip etmesin bir yuva bir es bir cocuk .....hakediyorlar...Kiskanc insan cok
Cidden kimseye guven olmuyo
Sevgilimizi arkadasimizla tanistiramayacak konuma geldik
Heleki biraz yakisikli biriyle cikiyosan cevrendekiler hoslanip goz koyabiliyo
Tabiî gelmiyor daha neler..Hala gelmiyo evinize degil mi, gelmiyo deyin n'olur . S selinnehir
Gece gece beni burda sinir basti .
Kocandan izin alan kim? Hapse girer çocuk kaçırma olurMahkeme değil kocam vermez
Ben nasıl evime ateş düştü kadınına düşmesi en çok yüzden delil lazım ayrıca bu konuda mantık aramayın. Ben iki taraf tan aldatıldım biri kocam biri arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?