KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

Ben soyleyeyim ne is oldugunu kadin adama muhtac is yok para yok kacarak evlenmis zaten bunun agirligi var uzerinde sectigi adam arkasinda duracagina arkasindan vurmus ailesinin yanina hangi yuzle donecem cekincesi var .... Allah yardim etsin ..
Aynen. Öyle para yok is yok aile zaten donemem çocuklarım onlari birakamam onlarla birsey yapamam oğlum 2.5 yaşında daha

Öpme çünkü basedemem

Yuh daha neler duycaz kimseye mi güven kalmadı ya
Canim kalmadi tabi yil 2010 benim evime girip cikan arkadasim sevgilimin numarasini benim telefonundan alip o seni aldatiyor evine etkek aliyor msjlari cekiyordu hey yavrum seytan insandan masum zaten bence seytan emekli oldu insanlar seytanin yerine gecti

Ben yanlış mı anladım seni seviyorum mesajı gördünüz gidip komşuya bu ne dediniz o da yok bir şey dedi bu kadar mı yani ?
Ben öyle bir mesaj görsem apartmanı ayağa kaldırırım.O kocayı da,arkadaş mı artık her neyse o komşuyu da yerin dibine sokarım.Siz hala nasıl duruyorsunuz ?
Lütfen ailenizle iletişime geçin.Bir şans daha isteyin onlardan çocuklarınız için.

o zaman ne delili peşinde koştunuz bunca zaman..
deliliniz olsa da kocanız isterse boşayacaksa delil aramanın mantığı ne?
Ben nasıl evime ateş düştü kadınına düşmesi en çok yüzden delil lazım ayrıca bu konuda mantık aramayın. Ben iki taraf tan aldatıldım biri kocam biri arkadasim

Kiskanc insan cok
Cidden kimseye guven olmuyo
Sevgilimizi arkadasimizla tanistiramayacak konuma geldik

Heleki biraz yakisikli biriyle cikiyosan cevrendekiler hoslanip goz koyabiliyo

Öpme çünkü basedemem
Hala aynı yatakta uyumaya devam mı??
Hemen ayır yatakları. Sen de sakla telini. Çocuklarım için diyorsan karı koca hayatı yaşama.

Daha ne delili bulacaksın. Zarf at. Mesaj yakaladım diye ortalığı velvereye ver.
Ben olsam öyle yaparım. Atarım kendimi yerlere. Bu kadın kocamla yatıyor diye ortalığı yıkarım. İsterse yatmamış olsun banane. Edepsize az bile.

Yüzleştir madem kadini evine cagir acik oturum yap sor bakalım aranizda ne var bu ne de

Kiskanc insan cok
Cidden kimseye guven olmuyo
Sevgilimizi arkadasimizla tanistiramayacak konuma geldik

Heleki biraz yakisikli biriyle cikiyosan cevrendekiler hoslanip goz koyabiliyo
Iste o yuzden o insanalara tek bedduam bir yuvaya bir aileye kendine ait bir ese Allah muhtac etsin nasip etmesin bir yuva bir es bir cocuk .....hakediyorlar...

Ben nasıl evime ateş düştü kadınına düşmesi en çok yüzden delil lazım ayrıca bu konuda mantık aramayın. Ben iki taraf tan aldatıldım biri kocam biri arkadasim

delile ne gerek var.. çıkın karşısına anlatın o zaman..
adamı kandırırsa da aklında soru işareti kalmasına yeter..

mantık aramadan olur mu ?
asıl şimdi mantıklı davranmanız lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…