kocam beni sevmiyormuş

bendenbukadar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
15
0
36
Ankara
nasıl anlatsam bilemiyorum.4-5 gün evvel eşimin ailesi yüzünden kavga ettik ben braz söylendim.eşim birden bire bana bağırdı.
sen psikoloğa git senin problemlerin var dedi.(arada böe sapıtır)neyse bende sustum ama çok kırıldım.iftar hazırlığına döndüm.
o zaman zarfında ne konuştuk nede özür diledi.da
bu gece yatakta dedimki
neden böle ypıyorsun her zaman ben özür diliyorum.
bir kerede gel gönlümü al dedim
işten gelince yüzüm asık yorgunluk oruç
neden kırıldı bu karım demiyorsun dedim.
bunu diyen senmisin
beni böle kabul et ben odunum ben yapmam böle şeyler dedi
doğru çünkü 8 yıldır herşeyi yutuyorum.
en son sinirlendim.
beni seviyormusun peki dedim ?ses yok
bana karşı duyguların yokmu ?dedim ses yok
bu arada hıçkırıklarla ağlıyorum.
yataktan kalktım ne geldi ne seslendi
ağladığımıda duyuyordu....kalktım
ne yanıma geldi
ben ne yapayım?????????

ya bu deveyi gudeceksiniz, ya da bu diyardan gideceksiniz. degisir diye beklerseniz hicbir zaman beklentilerinizi karsilayacak kadar degismeyecegi icin hep eksik ve mutsuz olursunuz. oldugu gibi kabul edebiliyorsaniz evliliginiz yurur. yok cekemem diyorsaniz da yollarinizi ayiracaksiniz.

cunku evliliginde kisilik problemi yasayan ciftler icin pek alternatif yok malesef. karsidakini degistirmek belli bir yastan sonra cok zor. bunu hedef edinmek, bunu basaracagini sanmak ise suya yazi yazmak... o yuzden hep hayal kirikligi. kisacasi pek yapicak birseyiniz yok. ya kabul edip kendinizi duruma adapte ediceksiniz ya da aradiginizi bulmak icin yollarinizi ayircaksiniz. uzgunum...:gitme:

eşinin huyunu en iyi sen bilirsin.nedeni
1. gurur yapıyodur
2. soğumuştur
3.rol yaptığını düşünüp yanına gelmiyodur

bi an acaba bu msjı benmi yazdım diye ağzım açık okudum...
aynen eşimde bunları söyler psikolog vs odun inan canm aynı kelimeleri kullanır sonra ben ağlarım yanma gelmez gönlüm almaz tam 24 saat sonra konuşur

konuştuğumzda sorarım neden gönlüm almadın diye seni daha fazla sinirlendirmek için der

tamam huyu derim ama insan karısına karşı hala deam ettirirmi ya
kibirrrrrr aşırı kibir
ben onun ne sıkıntılarını çektim.yuhhh diyorum ya
bu kadar duygusuz

birincisi: nasıl alıştırırsanız öyle gider.

ikincisi: karı ve koca ayna gibidir. ne verirseniz onu görürsünüz.

üçüncüsü: hep aynı şeyler oluyorsa artık alışkanlık olmuştur.

dördüncü ihtimal : eşiniz gerçekten odunsa ne yapsanız yontulmaz.

ama benim eşim bu hararetli tartışmadan sonra (hemen değil tabibiraz zaman geçer) gönlmü alır,üzüldüğümü,gönlümü almanı bekledğimi belirtirim özürdiler sımsıkı sarılır geçer biter

sanmıyorum senin eşin seni sevmiyo olsun

evet nasıl alışırsa öyle gider ben sürekli söylüyorum kırıldığımı hassas olduğumu oda artık ona göre davranıyo..,iilk başlarda bende çok sıkıntı çektim çok ağladım,yeni evliyken şimdi 3 yıllık evliyiz çok şükür eskisi kadar kalmadı odunluğu

baya bi ruhsuzmuş eşiniz
tartışmışsınız kızgınlığı geçmemiş belli ki
kendince tribal enfeksiyon geçiyo
uzak durun size de geçmesin

bilemiyorum.
hiç bien r zaman beni sıkı sıkı sarmadı
1-2 kere hediye aldı
en üzüntülü zamanımda yanımda olmadı
sürekli eleştirildim
asla arkamda olmadı
arkadaşlarıyla toplantılarına gtürmemek için bahaneler koydu
güzel olduğumu asla söylemedi
görücü usulü evlendik
çok ama çok üzgünüm

görücü usulü evlilğin senin gönlünü alması için bahane değil ki canm kusura bakma ama senn eşinde tam odunmuş kalas hatta..........benm eşim o kadar ileri gitmez

Ben odunum de çık işin içinden ne ala memleket..
8 yıldan sonra düzelmez maalesef, mnla'nın da dediği gibi ya bu deveyi gudeceksin, ya da bu diyardan gideceksin.
Seni sevdiğini de söylememesi, beklenti yaratmak istememesindendir..
Seni gerçekten sevmiyorsa evli kalmak istemez.

asla gönlüm alınmadı
asla gururum okşanmadı
asla evin hanımı olamadım
asla ruhum göklere çıkmadı
kadınlığımı hissettirmedi
dışarda çok beğenilen biriken evde kocamın paspası

ilk önce sakın yanlış anlama
gerçekten bi psikoloğa git evlilik danışmanı alanından gidersen bir iki seanstan sonra eşinin de gelmesi gerekecektir çok yardımcı olacaklardır,
ama yok o gelmez diyorsan, burdan da tabi bir nebze olsun içini açmış oluyorsun ama bi psikoloğa oturup anlattığın gibi olmaz, insanın içini çok rahatlatıyor ve ona anlatırken farkında olmadan cevapları da kendi ağzından vermiş oluyorsun.
kocanın senin bu içini huzura erdirme için bi nebze çabalama durumundan yararlanıp bak işte deliymişsin gibi bir tepki vereceğini aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama sen daha iyi bilirsin böyle tepkiler verecek birisiyse gizli de gidebilirsin, zaten sonsuz gizlilik psikologların temel ilkesidir.

Benim eşimde önceleri sinirlendiği zaman neler söylerdi, çok şükür şimdi öyle değil ama derdi ki sen benim söylediklerime aldırma ben laf olsun diye konuşuyorum, belki senin eşinde laf olsun diye konuşanlardandır, o yüzden çok üzme kendini, çünkü giden hep senden gidiyor, kimsye birşey olmuyor heleki eşin odunsa ona hiç bir şey olmaz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…