kocam beni sevmiyormuş

Sanki ruh sağlıkları mükemmelmiş gibi bütün erkeklerin kavgada söyledikleri ortak söz hastasın sen psikoloğa git.Gerçi ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri daha çok bayanlarla doluymuş ama neden acaba kendi kendilerine hastalanmıyorlar heralde.

peki onun ailesiyle aranız nasıl?

onu üzecek birşey yaptınız mı?

siz ona sıkça iltifat edermisiniz?

onu önemsediğinizi belirtirmisiniz?

birde aranızda kaç yaş var?

Canım,anlattıklarına çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.Ama her zaman pozitif ol.Herbir hareketi veya sözü kötü yorumlama.benim eşim eve akşam 10da veya 11de gelir.haliyle çok yorgun oluyor.bazen çok gergin oluyor.örneklerle anlatmak isterdim,ancak gerek yok.buna rağmen ben hep gülümsüyorum ona,yorgundur,uykusuzdur deyip yemeğini,duşunu hazırlıyorum.o tartışma başlatırsa,kendi görüşümü belirtip kenara çekiliyorum.böylece tartışma uzamadan unutulup gidiyor.açıkcası ben hiç sormadım "beni seviyor musun" diye.çünkü bana sevdiğini sinirli olsa bile belli eder.pozitif düşünmek canlandırır ^^

peki onun ailesiyle aranız nasıl?

onu üzecek birşey yaptınız mı?

siz ona sıkça iltifat edermisiniz?

onu önemsediğinizi belirtirmisiniz?

birde aranızda kaç yaş var?

ailesiyel aram çok iyi sadece eltilerle aram yok.zaten o yüzden tartım
şmıştık
ben her zaman neşeliyken o somurtkan
nedeni sorduğumda
cevap ben senin gibi herşeye gülmem
ben çok güleryüzlüyüm.herşeyede kahkahalara boğulmam
her zaman ben iltifatı yapmışımdır
yatakta bile ben yanaşırım.
kendini öle ağırdan aldırıyor ki

Bence o tartışmayla o sinirle böyle soru sorunca sessiz kalmış..
SENİ SEVMİYORUM dememiş ki..

belliki size acayip sinirlenmiş.sinirliyken seviyormusun diye sorunca da iyi birşey söylemek istememiş.sana şunu söyleyim ona muhtaçmış gibi beni seviyormusun diye falan sorma böyle durumlarda ağladığını falan gösterme.iyice kendini birşey sanar.bak o güçlü gözükünce nasıl üzülüyorsun sen.sen güçlü görün ki o üzülsün beni sevmiyormuki acaba diye düşünsün

bu yöntemi denemez olurmuyum:)))))))))))
2-3-4 gün 5.gün patlıyorum.ve giderek kopuyoruz birbirimizden
bende bunu istemiyorumbilmiyorumkismile

hep ben yanaşırım, ben iltifat ederim, hep ben alttanm alırım diyosun
sanırım sen bunları abartmışsın, poposu çok kalmış afedersin
kaçan kovalanır hesabı yani
artık öyle bi noktaya gelmişsin ki, sen kaçsanda o kovalayacak gidi değil
ikinizde bu düzene alışmışsınız anlaşılan, memnun olmasanız bile

ne kadar zor bişey ama 2 yol var ya onu bu odunlujkarıyla kabul edeceksiniz görmezden geleceksiniz incelik beklemeyeceksiniz ya da ayrılacaksınız hayırlısı olsun

konuyu açarken başlık olarak kocam beni sewmiyormuş die başlık wermişsin ama başlıkla anlatığın şeylerin alakası yokyasakkelime

amaaann ew hali o kadarı da olur boşwer o an sinirlidir bağırıp çağırmıştır....benm ki de öle sinirlenince öfkeden ateş saçılıoo gözlerinden bağırıo çağırıooalsanaalsanasmile
anlatılmaz yaşanır diyebilirim ama öfkesi geçince de kedi gibi sırnaşır söyledği laflar için pişmanlık duyar barışmaya çalışır

eminm dün gece çok sinirlidir....susmayı tercih etmiştir...hem adam sana seni sewmiyorum dememiş ki sewmediğini nerden çıkarıosun??????????

Arkadaşım zaten böle evlilik sürmez hep bir taraf alttan alırsa olmaz. Sen çok yıpramışsın belli bence bir konuşun eğer orta yol bulunamazsa yapman gereken belli.

ayy cnm ya gülermisin ağlarmısın şaka gibi vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…