kocam boşanma davası acıp bır de tazminat istemiş

Canını sıkma. Herşeyin hayırlısı olsun.
Kuran' ı Kerim de Allah (c.c.) şöyle diyor:
“Allah şöyle buyurur: ‘Sevmediğiniz bir şey sizin için iyi ve sevdiğiniz bir şey de sizin için kötü olabilir. (Gerçeğin ne olduğunu) siz bilmeseniz de Allah bilir.’ (Bakara 216)
Allah (c.c.) sığın ve dua et.

3 aylık evli iken seni bırakan giden adamdan sana Koca olmaz zaten.

Ayrıca eşinin hakaret mesajları olmuş ise ve silmişsen dert etme.
GSM operatörlerinden mahkeme yoluyla sana gelen mesaj içeriklerini alabiliyorsun diye biliyorum.

bılıyorum hayırlısı bole , ole olmasa bunları yasamazdım ınanclı ınsanlarız cok şükür ki rabbime sıgındım yoksa ınsan nasıl kaldırır zor gecıyo ama yarın iş görüşmesine gidicem nafakasını bıle ıstemem 4 yıllık fakulte mezunuyum aılem mukemmel ınsanlardır dostlarım ole bız ıyı ınsanlarız bunlar para ıcın kendısını sAtar allahım benı korusun gazaplarından kotu ınsanlardan allahım korusun

Allahım ne günlere kaldık ya.

Adama bak birde utanmadan tazminat davası açmış. Sen damarına damarına bas, karşındakini çileden çıkart, elinden gelen bütün kötülüğü yap, karşındakinin de sabrını taşır, sana kötü söz söyledi diye de hakaret davası aç. Vay be...

Bu erkeklerde hiç gurur, onur, şeref, haysiyet kalmamış, bayan başımla bir çok erkeği cebimden çıkartırım ben be.

Artık nefret eder oldum erkeklerden.

Son düzenleme:
senin eşin çok gurursuzmuş boşanmayı anladık da tazminat neyin nesi
sende tazminat iste hakların neyse al onu pişman et
umarım en yakın zamanda bu adamdan kurtulursun

Tam olarak olayı anlatmamışsınız birde yanlış anlamayın ama ben sizin üslubunuzu çok hoş bulmadım. Eğer küfür hakaret vb. yaptıysanız bunlarda aleyhinize kullanılabilir. Bence burda da yazdıklarınıza dikkat edin bunlar bile delil olarak kullanılabilir..

erkeklerde tuhaflaştı...
iyi yapmışsın karşı dava açarak...
ne yapmışki bi de para istiyo...

Eşin annesinin dolduruşuna gelmişe benziyor; yoksa bir erkek kolay kolay bu işe kalkışmaz...Davada kadına yönelik özel koruyucu maddeler var, tazminattan etkilenmezsin de, biz birbirimizi çok sevdik diye yazmışsın. Eğer sevgi varsa araya birini sok ve yüzyüze görüş. Tamam şiddetli kavga yaşamışsınız ama bu kavganın hemen ardından konuşmadan etmeden annesinin korumasında hiç birlikte karar alamamışsınız. Kurtarılabilecek bir ilişki annesinin dominantlığı, eşiniz pasifliği ve senin sinirinden çıkmaz yola giriyor. Yuvayı yıkmak çok kolay, bir bakarsın dava sonuçlanmış. Bence tekrar deneyin; en azından böyle bitmesin...Abla tavsiyedir; tam olarak ne yaşadığını bilmiyorum ama yüzyüze konuşmak en iyisi...Sonra siz anlaşırsanız herşey düzelir.

merhaba ben sadece benim başımda var sanıodum demekki aynısından bi tane daha varmış seninle aynı sebeplerden bende boşanıyorum eşim açtı davayı ve evi terk edip anasının evine gitti :) ve evi terk ettiğinden bugüne kadar ne arayan var ne soran ben şuan ailemin yanındayım yaklaşık 9 ay oldu ve boşanma henüz gerçekleşmedi.aynı seninki gibi utanmadan birde tazminat davası açmış benim tek avantajım var altınlarım kendi üzerimeydi.ve evi o terk ettiği için kendime ait tüm eşyaları aldım onun kileri bıraktım.sana tavsiyem böle adamlara acımıycaksın bi tekmede sen vurcaksın donuna kadar al. ben 6 ay evli kaldım. artık kızlık için mi başka şeyler için mi hakkını sonuna kadar ara ve sakın ama sakın arama ne annesini ne onu istersen ekleyebilirsn vakit bulunca konuşurz

Eski konunu çok iyi anımsıyorum.

Annesinin dolmuşuna binmiş gene.

3Aylık evlliğine yazık oldu.

İnşallah senin tazminatın kabul edilir de görür anasının dolmuşunu.

3 aylık evlilikte hakaret mi? Hakaret varsa saygı yoktur saygı yoksa sevgide olmaz olsun. Size tavsiyem paylaşım sitelerinde gücel durumlarınızı paylaşmayın eşinizin tanıdığı çok samimi erkek arkadaşlarınızla arkadaş grubu bile olsa resimlerinizi falan asla eklemeyin. Mesela gezdiğiniz yerleride eklemeyin, sonra boşanmaya dünden razı gibi görünürsünüz ve bunlar artık boşanmalarda delil olarak sunuluyor. Ayrıca seni tahrik bile etseler asla cevap verme sakın gazlarına gelme, duruşmaya gidersen sakın fevri davranma orada söz dalaşına girme hakimler böyle durumları gözönünde bulunduruyor. Nafakayı neden istemiyorsun eğer seni gerçekten mağdur ettiyse afedersin ama donuna kadar al.

daha önce yazmıştım eşimle kavga edıp annesının yanna gıttıgını ben burda yolunu beklerken meğer dava açmış 25 bın tl lik tazminat davası acmış soktayım kızlar

:))))) çok güldüm konuya demek bi bizim başımızda yok babamda annemden 200 000 tazminat ve aylık nafaka istedi annemin gelirinide aylık2500 demiş. annemde beni aradı karım benden nafaka istiyo dedi. tabi hakim babamın boşanma davası artı bu parasal isteklerine red cevabı verdi :)

sağlam şahitler bulmalısın evi kendisinin terketmesi senin leyhine bizim davada bunu değerlendirdi hakim. o senden istiyosa sende ondan istiyceksin tabi boşanmak istiyosan. annem boamadı. boşanma olmayınca dava açan taraf 3 yıl daha dava açamıyo

Son düzenleme:
Kazanmış mıydınız davanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…