kocam boşanma davası acıp bır de tazminat istemiş

Demek ki kendi kendine kavga çıkartıp eşine hakaret ettin O da sessizce dinlemiş mi seni.. Ne günlere kaldık..

Allah yardımcın olsun.

benimkide bana açmıştı dava 30.000 tl tazminatlı ama ben ondan önce davranmıştım ve onunki reddedildi:)
sende karşı dava aç canım.

actım canım 100 bın tl lik actım o actı dıye hayva herıf ne gunlere dusurdu benı 3 aylık evlıyım soka gırdım annesının lafıyla bu haltı ettı avukatım sağlam korkmayın da ben pskolojimi bozdum sevmemiş bu benı beee

sonra ne oldu tazminat alabildinmi

ben 40.000 tl tazminatlı ayrıca 20.000 de ayrı altınlarımın olduğu dava toplam 60.000 tl açtım dava canım.

davam henüz sonuçlanmadı ama bana hakaret tehdit şu bu mesaj konuşma herşeyi sundum. Ben dişli çıkınca deliller yönünden
20.000 tl ye anlaşalım dediler bende kabul etmedim.

Senin mesajlar kötü olmuş canım. Ama çalışmıyor isen hakim maddi durumunu göz önüne alıyor mutlaka. Moralini asla bozma.
Ahlaksız erkek dolu, benimde 2 ay sürmüştü evlilik.

benım hakaretlerımı saklamıs meger nıyetı bellıymıs şerefsızın , ben saklamadım ama dayak attıgını herseyı soledım kanıtlıycam da tanıklarım var

ahh canım ya ömrümüzü nasıl adamlara veriyoruz...
sende cin fikirli olsaydın darp raporun olsaydı elinde,o zaman görürdü gününü bakalım kim tazminat ödüyor.
işte biz kadınlar fedakarız,iyi niyetliyiz sen hala barışmak için onun gelmesini beklerken adam ne işler peşindeymiş.

kendıme gelemıyorum cevrem aşlem herkes mahvoldu sok oldu para hesaplamışlar bu kızla olmuo barı para alalım dedıler herhalde benı bukadar sevdıgını soleyen adam tum dunyaya guvenımı yıktı serefsız bıde planlı programlı utanmadan , giderken kafa dınleyelm dıodu bıde , annesı seytan bunun buyuden bıle suphelenıyorum gunahlarını almıyım rabbım ayakların dolandırsn tum kotuluklerını bole seyı ılk defa duydum sok oldum

Canım ailesinden etkilenmiş olabilir ki büyük ihtimal öyle ve acı bir gerçek var çoğu zaman tek başına sevgi evliliği yürütmeye yetmiyor ,
3 ayda böyle olması da garip ama. Annesi geldi direk aklıma nedense.

Hmm kötü olmuş..Yine de karşı dava olabilir..Sonuçta sen bir şeylere cevap olarak yazmışsındır...Onun sana hakaretini ispatlayabilir misin acaba.. :26:

sildim bacım ben ne bıleyım ya napıcak canımı mı alıcak hayatımı mahvettı alsın ne alabılır duygularımın ıcne ett avukatım korkma bu ıs bızım dıo ama taı bakıcaz neler olucagına ben de herseyı ıspatlıycam ne varsa arkadaslarım sahıt zaten aılem de ole , mesajı var onun elnde bıtek o da hakaret varmı yokmu bılmıyorum hatırlamıorum. bana be ona saydırmıştık, avukat yeterlı degıl dıyor , herseyı gectım de hakkatten soktayım ben karımdan baska laf solemezdı bu herıf nasıl hıc sevmemiş , kızlargecsın ya dua edın bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…