- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
Canım ailesinden etkilenmiş olabilir ki büyük ihtimal öyle ve acı bir gerçek var çoğu zaman tek başına sevgi evliliği yürütmeye yetmiyor ,
3 ayda böyle olması da garip ama. Annesi geldi direk aklıma nedense.
ya gucsuz bır tıptı hep ama , bole benden ayrılmazdı , ay allak bullak oldm, senn nasıl oldu peki , ya Allah aklını basna getırsın dıyorum ne dıyım ne kadar sevdıgımı bılırdı onu , annesı zaten dırek sen görürsün doldurmak nasıl olur dedı helal olsun dedıgını de yPtı kadın , ama nasıl yaptı bılemem, kadından ozur dıledm yıkma yuvamızı dedım ne yaptı ne ettıyse dondurmedı bana
kendıme gelemıyorum cevrem aşlem herkes mahvoldu sok oldu para hesaplamışlar bu kızla olmuo barı para alalım dedıler herhalde benı bukadar sevdıgını soleyen adam tum dunyaya guvenımı yıktı serefsız bıde planlı programlı utanmadan , giderken kafa dınleyelm dıodu bıde , annesı seytan bunun buyuden bıle suphelenıyorum gunahlarını almıyım rabbım ayakların dolandırsn tum kotuluklerını bole seyı ılk defa duydum sok oldum
sildim bacım ben ne bıleyım ya napıcak canımı mı alıcak hayatımı mahvettı alsın ne alabılır duygularımın ıcne ett avukatım korkma bu ıs bızım dıo ama taı bakıcaz neler olucagına ben de herseyı ıspatlıycam ne varsa arkadaslarım sahıt zaten aılem de ole , mesajı var onun elnde bıtek o da hakaret varmı yokmu bılmıyorum hatırlamıorum. bana be ona saydırmıştık, avukat yeterlı degıl dıyor , herseyı gectım de hakkatten soktayım ben karımdan baska laf solemezdı bu herıf nasıl hıc sevmemiş , kızlargecsın ya dua edın bana nolur
Merak etme canım. Mesajları silmiş olman önemli değil. Mesaj dökümü talep edildiğinde adliyeye ye gönderiyorlar. Avukatın daha iyi bilir bu işi ve çıkarırlar bütün mesajları. Sıkma canını sen. İnşallah hayırlısı ile kurtulursun.
3 aylık evlilik nasıl bu hale gelir insan üzülüyor gerçekten.ilk günler uyum sağlama süreci zaten iki tarafta stresli olur.hemen ayrılmaya kalkmak üzücü.actım canım 100 bın tl lik actım o actı dıye hayva herıf ne gunlere dusurdu benı 3 aylık evlıyım soka gırdım annesının lafıyla bu haltı ettı avukatım sağlam korkmayın da ben pskolojimi bozdum sevmemiş bu benı beee
direk çekişmeli dava acmış be ıstıyo benden ya ruh hastası ne kaadarda kurtulurum bundan ben yardım edın bana
Canım ya Allah yardımcın olsun :s Aynı şoklara ben girmiştim 2-3 ay öncesi. Öyle çok sevdiklerine bakma, işin içine anaları ve para pul girdi mi yabancı olup çıkıyorlar sevgiden eser kalmıyor. Güçlü olmaya çalış, o yansın seni kaybettiğine, otursun annesinin dizinin dibinde, devlet böylelerini evlendirmesin ya, testten geçirsin..
kavga eytiğimizde hakaret etmişim diye birde düğünü masrafları hep o tapmış ahahah
Yok artik, daha neler :))
Ne gunlere kaldik Rabbim ya ...
hırs yapmış anlaşmalı ile boşanmıo :)) kımsede duymamıştım ya ben en ıyısı gıdeyım de karımı anasının evınden alayım hahaha
Cok hossun ya :))
En azindan bosanma davasi acmis, ya birde nikahimi vermem ben diye diretseydi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?