- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi One of a kind
-
Bence hala blöf yapıyor eşiniz.kızlar soranlar olmuş son durumu ama yazmaya vakit bulamamıştım. Dün akşam eşimi çağırdım gel konuşalım dedim eğer boşanmak istiyorsan buyur boşanalım başka çözümde yok gibi zaten sen istiyorsun dedim. o da sinirlendi sen dünden razıymışsında haberimiz yokmuş nazlıcan dedi ne alaka ya sen istiyorsun o kadar ben mi dedim yoksa boşanırım diye dedim. iyi çok pişman olursun sen söyliyim şimdiden dedi. ne için pişman olucakmışım dedim birşey demedi yazıklar olsun lafımdan geri dönmem ben boşanalım dedi apar topar evden çıktı.. bi iki saat sonra bana msj attı annemdeyim diye. iyi napıyım diye msj attım sinirle cevap vermedi. bu saat oldu dahada konuşmadık.. sanırım buraya kadarmış kızlar. boşanıyoruz.hiç aklımdan geçmezdi eskiden böyle bişey olabileceği.. napalım artık.tek derdim evladım artık. ailesini bize tercih etti ne çocuk ne ben umrunda olmadık...başka ne diyeyim.
Bence hala blöf yapıyor eşiniz.
Tıpış tıpış gelecek, sen ailenle konuş sana destek olsunlar, o anası biraz bunun ütüsünü yapsın, arkasını toplasın sılılıp kendisi yollar. Geri adım atma.kızlar soranlar olmuş son durumu ama yazmaya vakit bulamamıştım. Dün akşam eşimi çağırdım gel konuşalım dedim eğer boşanmak istiyorsan buyur boşanalım başka çözümde yok gibi zaten sen istiyorsun dedim. o da sinirlendi sen dünden razıymışsında haberimiz yokmuş nazlıcan dedi ne alaka ya sen istiyorsun o kadar ben mi dedim yoksa boşanırım diye dedim. iyi çok pişman olursun sen söyliyim şimdiden dedi. ne için pişman olucakmışım dedim birşey demedi yazıklar olsun lafımdan geri dönmem ben boşanalım dedi apar topar evden çıktı.. bi iki saat sonra bana msj attı annemdeyim diye. iyi napıyım diye msj attım sinirle cevap vermedi. bu saat oldu dahada konuşmadık.. sanırım buraya kadarmış kızlar. boşanıyoruz.hiç aklımdan geçmezdi eskiden böyle bişey olabileceği.. napalım artık.tek derdim evladım artık. ailesini bize tercih etti ne çocuk ne ben umrunda olmadık...başka ne diyeyim.
Boşanmak istiyorum diyor ama siz tamam diyince yine annesine gidiyor. Bence eşinizle konuşun onların anne bacı baba olduğunu dizinde eşiniz olduğunu dengeyi kurması gerektiğini falan anlatın gerçi dinler mi bilmiyorum.banada öyle geliyor ama dün gözümden o kadar düştüki kendisi...
Tıpış tıpış gelecek, sen ailenle konuş sana destek olsunlar, o anası biraz bunun ütüsünü yapsın, arkasını toplasın sılılıp kendisi yollar. Geri adım atma.
Sen boşanmazsın belli. Ama kocan asla değişmeyecek bunu unutma. Seni sürekli o görümcen olacak hadsize ve annesine karşı ezdirecek. İşler ciddiye binince belki size sözler vericek,siz de koşa koşa gideceksiniz ona. Çünkü evladınız için çalışıp ayaklarınızın üstünde durmak,zorluk çekmek, kocanızın yanında hakaret baskı çekmekten daha zor geliyor. Çok iyi anladım ben sizi. Şimdi kocanız gitti diye ödünüz kopuyor çünkü. Sadece huzursuz bi evde büyüyecek olan minik yavrunuza üzüldüm.gelir elbet..ama gözümden çok düştü kendisi. evliliğin düzelmesi için çok değişmesi lazım gerçi değişirmi sanmıyorumda..
Sen boşanmazsın belli. Ama kocan asla değişmeyecek bunu unutma. Seni sürekli o görümcen olacak hadsize ve annesine karşı ezdirecek. İşler ciddiye binince belki size sözler vericek,siz de koşa koşa gideceksiniz ona. Çünkü evladınız için çalışıp ayaklarınızın üstünde durmak,zorluk çekmek, kocanızın yanında hakaret baskı çekmekten daha zor geliyor. Çok iyi anladım ben sizi. Şimdi kocanız gitti diye ödünüz kopuyor çünkü. Sadece huzursuz bi evde büyüyecek olan minik yavrunuza üzüldüm.
İnanın ki kırmak üzmek için yazmadım. Kocanız gibileri aşırı iyi biliyorum çünkü babam kocanızın biraz daha iyi hali ama babaannem ve halam sizinkilerin bin beteriydi. Bir de farklı olarak annem asla kendini ezdirmeyip ağızlarının payını verirdi. Şöyle ki babaannemler bütün yengelerimin analarından emdikleri sütü burunlarından getirdi amcamlar vasıtasıyla çünkü yengemlerin ekonomik özgürlüğü yoktu. O huzursuzlukta büyüyen çocuklarda inanın hasar kalıyor. Kendi gözlerimle gördüm kuzenlerimde ve o kadar şiddetlş olmasa da ben de yaşadım. O yüzden ısrarla bebeğiniz için boşayın diyorum. Aile düşkünü tipler değişmiyor biliyorum. Siz hak etmiyorsunuz bu muameleyi. Çok kıymetlisiniz. Aileniz bu insan demeye içim el vermeyen tiplerin elinde eriyesiniz diye sizi büyütmedi. Kendi kıymetinizi bilin lütfen. Kocanız şu an sinirlidir. Anası ve kardeşi şimdi baya dolduruyodur onu ama o gazlar geçici. Köpekler gibi pişman olacak yokluğunuzda. Ama geçmiş olsun. Dönmeyin lütfenhanımefendi sizi anlıyorum önceki msjınızıda okudum ama ben çocuğumu düşünmesem asıl dün konuşmazdım boşanıyorsan boşan diye... evladımı düşünmediğimi mi sanıyorsunuz? evladımı düşündüğümden konuşuyorum ben.. eşimi çok iyi tanıyorum döner kendisi ama gözümden çok düştü ben şimdiye çok alttan aldım evet dediğinizgibi baskı altında yaşadım hep keşke en başından böyle olmasaydı en başından konuşabilseydim ama artık barışmam ben. baştan aşağı değişmesi lazımki affedeyim ama o da olmaz... geri adım atmıcam merak etmeyin.
Kızlar allah aşkına bana bir yol gösterin. kayınvalidem kocamı bana karşı doldurup durmuştu kocam benimle konuşmuyordu bi süre. kvnin dolduruşları yalanları ortaya çıkınca kocamla konuştuk aramızdaki sorunları halettmiştik güya...ben sonra kv ile konuşmak istedim. nedenini sordum kırıldım dedim sakince vs. cevap olarak kayınvalidemin bana bağırıp çağırmasından sonra onun evini terketmiştim.. kocam hep aramızı düzeltmeye çalıştı gel görüşelim birlikte ailecek falan dedi en başta kabul etmedim.. gurur yaptım ama çok ısrar edince tamam dedim buluşalım kayınvalide görümceyle..
dün hep birlikte dışarda buluştuk kızlar. görümcem suratıma resmen beni dövecekmiş gibi bakıyordu sanki birşey yapmışım gibi(büyümü yaptın abime falan dedi beni suçladı daha önce))...
ben buluştuğuma binbir pişman oldum kızlar. konuşamadık zaten. kocam annesine barışın hadi unutalım geçmişi dedi. kayınvalidem zorla beni getirdin zaten şu kadını görmek istemiyorum sus dedi kocama. görümcemle konuşmaya başladı aralarında. ben eşime bak biliyordum böyle olacağını dedim gözlerim dolmuş ağladım ağlıycam.. eşimde kesin sesinizi bıktım ya diye bağırdı herkesin ortasında. dışarıya çıktı hava almaya sanki bişey yapmışım gibi.o arada görümcem dediki sen abimi haketmiyorsun ne diye evlenmenize göz yumdukki zaten dedi.(kızlar geçen seneye kadar çok farklılardı geçen sene aramız baya bozuldu hakaretler savurdular) ne diyorsun sen kaç gündür ya dedim. ailemize uymuyorsun kıyafete bak dedi.. telefonuyla oynamaya başladı. kv sus pus bişey demiyor. kızlar kıyafetimde birşey yoktu ya.. havaya göre giyinmişim. daha öncede hep kıyafetime ne giydiğime kafayı takıyorlardı hatta dedikodu yaparken yakaladım. sanki mini giyorum kızlar bir pantolon bir bluz giymişim..bahane gibi söyledi orda. moralim sinirim acayip bozuldu. sizinle bir yere varamam dedim çıktım orda. kocam nereye dedi anlattım ofladı pufladı arabaya geç bırakayım hepinizi dedi. kvmi görümcemi evlerine bıraktı ses seda yok. neyse eve geçtik gel senle konuşucam dedi. benim ailemi kabul etmiyorsan ben dahada devam etmem seninle dedi. ne demek istiyorsun ya görmüyormusun annenin bana dediklerini dedim. yaşlı kadın konuşur o dedi.kardeşinde mi yaşlı dedim. sinirlendi bir daha ailem hakkında konuşmıyacaksın yoksa boşanırım bişey yapamazsın dedi. kızlar şoka uğradım ya...onca yıldır tanıdığım kocam gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş.şimdide konuşmuyoruz.ben napiyim?evin içinde suratıma bakmıyor ya.. ben tamam diyene kadar ailesinin dediklerine göz yumana kadar konuşmıcakmış. beni boşanmayla tehdit eden bir koca, nerden vursam nerden kırsam diye düşünen ailesi var.. çocuğumuz var kızlar anaokuluna gidiyor. ben napayım valla kaç aydır bunaldım ya hep bir sinir stres var çocuğumda etkileniyor aramızda olanlardan..napacağımı şaşırdım kızlar tavsiyelerinzie çok ihtiyacım var
kızlar soranlar olmuş son durumu ama yazmaya vakit bulamamıştım. Dün akşam eşimi çağırdım gel konuşalım dedim eğer boşanmak istiyorsan buyur boşanalım başka çözümde yok gibi zaten sen istiyorsun dedim. o da sinirlendi sen dünden razıymışsında haberimiz yokmuş nazlıcan dedi ne alaka ya sen istiyorsun o kadar ben mi dedim yoksa boşanırım diye dedim. iyi çok pişman olursun sen söyliyim şimdiden dedi. ne için pişman olucakmışım dedim birşey demedi yazıklar olsun lafımdan geri dönmem ben boşanalım dedi apar topar evden çıktı.. bi iki saat sonra bana msj attı annemdeyim diye. iyi napıyım diye msj attım sinirle cevap vermedi. bu saat oldu dahada konuşmadık.. sanırım buraya kadarmış kızlar. boşanıyoruz.hiç aklımdan geçmezdi eskiden böyle bişey olabileceği.. napalım artık.tek derdim evladım artık. ailesini bize tercih etti ne çocuk ne ben umrunda olmadık...başka ne diyeyim.
O bosanmazsa sen bosan su mahlukattan insan olsa yavir koyacaksa her tarafa koyar gidipte anasinin eteginin dibinde dedikodu yapmazdikızlar soranlar olmuş son durumu ama yazmaya vakit bulamamıştım. Dün akşam eşimi çağırdım gel konuşalım dedim eğer boşanmak istiyorsan buyur boşanalım başka çözümde yok gibi zaten sen istiyorsun dedim. o da sinirlendi sen dünden razıymışsında haberimiz yokmuş nazlıcan dedi ne alaka ya sen istiyorsun o kadar ben mi dedim yoksa boşanırım diye dedim. iyi çok pişman olursun sen söyliyim şimdiden dedi. ne için pişman olucakmışım dedim birşey demedi yazıklar olsun lafımdan geri dönmem ben boşanalım dedi apar topar evden çıktı.. bi iki saat sonra bana msj attı annemdeyim diye. iyi napıyım diye msj attım sinirle cevap vermedi. bu saat oldu dahada konuşmadık.. sanırım buraya kadarmış kızlar. boşanıyoruz.hiç aklımdan geçmezdi eskiden böyle bişey olabileceği.. napalım artık.tek derdim evladım artık. ailesini bize tercih etti ne çocuk ne ben umrunda olmadık...başka ne diyeyim.
İnanın ki kırmak üzmek için yazmadım. Kocanız gibileri aşırı iyi biliyorum çünkü babam kocanızın biraz daha iyi hali ama babaannem ve halam sizinkilerin bin beteriydi. Bir de farklı olarak annem asla kendini ezdirmeyip ağızlarının payını verirdi. Şöyle ki babaannemler bütün yengelerimin analarından emdikleri sütü burunlarından getirdi amcamlar vasıtasıyla çünkü yengemlerin ekonomik özgürlüğü yoktu. O huzursuzlukta büyüyen çocuklarda inanın hasar kalıyor. Kendi gözlerimle gördüm kuzenlerimde ve o kadar şiddetlş olmasa da ben de yaşadım. O yüzden ısrarla bebeğiniz için boşayın diyorum. Aile düşkünü tipler değişmiyor biliyorum. Siz hak etmiyorsunuz bu muameleyi. Çok kıymetlisiniz. Aileniz bu insan demeye içim el vermeyen tiplerin elinde eriyesiniz diye sizi büyütmedi. Kendi kıymetinizi bilin lütfen. Kocanız şu an sinirlidir. Anası ve kardeşi şimdi baya dolduruyodur onu ama o gazlar geçici. Köpekler gibi pişman olacak yokluğunuzda. Ama geçmiş olsun. Dönmeyin lütfen
Bosanmak sıkar biraz. Sen bakma onun havalarina. Ve sakın durusunu bozma. Geri donmek isterse de sartlar koyun. Bir daha annesi ve kizkardesiyle sizi muhatap etmesin. Ne ölusune ne dirisine hesabi.kızlar soranlar olmuş son durumu ama yazmaya vakit bulamamıştım. Dün akşam eşimi çağırdım gel konuşalım dedim eğer boşanmak istiyorsan buyur boşanalım başka çözümde yok gibi zaten sen istiyorsun dedim. o da sinirlendi sen dünden razıymışsında haberimiz yokmuş nazlıcan dedi ne alaka ya sen istiyorsun o kadar ben mi dedim yoksa boşanırım diye dedim. iyi çok pişman olursun sen söyliyim şimdiden dedi. ne için pişman olucakmışım dedim birşey demedi yazıklar olsun lafımdan geri dönmem ben boşanalım dedi apar topar evden çıktı.. bi iki saat sonra bana msj attı annemdeyim diye. iyi napıyım diye msj attım sinirle cevap vermedi. bu saat oldu dahada konuşmadık.. sanırım buraya kadarmış kızlar. boşanıyoruz.hiç aklımdan geçmezdi eskiden böyle bişey olabileceği.. napalım artık.tek derdim evladım artık. ailesini bize tercih etti ne çocuk ne ben umrunda olmadık...başka ne diyeyim.
Koz sana geçti. İyi kullan.anladım niyetinizi elbet kötü bir niyetiniz yoktur desteğiniz için teşekkürediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?