kocam boşanmakla tehdit ediyor

kızlar soranlar olmuş son durumu ama yazmaya vakit bulamamıştım. Dün akşam eşimi çağırdım gel konuşalım dedim eğer boşanmak istiyorsan buyur boşanalım başka çözümde yok gibi zaten sen istiyorsun dedim. o da sinirlendi sen dünden razıymışsında haberimiz yokmuş nazlıcan dedi ne alaka ya sen istiyorsun o kadar ben mi dedim yoksa boşanırım diye dedim. iyi çok pişman olursun sen söyliyim şimdiden dedi. ne için pişman olucakmışım dedim birşey demedi yazıklar olsun lafımdan geri dönmem ben boşanalım dedi apar topar evden çıktı.. bi iki saat sonra bana msj attı annemdeyim diye. iyi napıyım diye msj attım sinirle cevap vermedi. bu saat oldu dahada konuşmadık.. sanırım buraya kadarmış kızlar. boşanıyoruz.hiç aklımdan geçmezdi eskiden böyle bişey olabileceği.. napalım artık.tek derdim evladım artık. ailesini bize tercih etti ne çocuk ne ben umrunda olmadık...başka ne diyeyim.

Bence hala blöf yapıyor eşiniz.

Tıpış tıpış gelecek, sen ailenle konuş sana destek olsunlar, o anası biraz bunun ütüsünü yapsın, arkasını toplasın sılılıp kendisi yollar. Geri adım atma.

banada öyle geliyor ama dün gözümden o kadar düştüki kendisi...
Boşanmak istiyorum diyor ama siz tamam diyince yine annesine gidiyor. Bence eşinizle konuşun onların anne bacı baba olduğunu dizinde eşiniz olduğunu dengeyi kurması gerektiğini falan anlatın gerçi dinler mi bilmiyorum.

Tıpış tıpış gelecek, sen ailenle konuş sana destek olsunlar, o anası biraz bunun ütüsünü yapsın, arkasını toplasın sılılıp kendisi yollar. Geri adım atma.

gelir elbet..ama gözümden çok düştü kendisi. evliliğin düzelmesi için çok değişmesi lazım gerçi değişirmi sanmıyorumda..

gelir elbet..ama gözümden çok düştü kendisi. evliliğin düzelmesi için çok değişmesi lazım gerçi değişirmi sanmıyorumda..
Sen boşanmazsın belli. Ama kocan asla değişmeyecek bunu unutma. Seni sürekli o görümcen olacak hadsize ve annesine karşı ezdirecek. İşler ciddiye binince belki size sözler vericek,siz de koşa koşa gideceksiniz ona. Çünkü evladınız için çalışıp ayaklarınızın üstünde durmak,zorluk çekmek, kocanızın yanında hakaret baskı çekmekten daha zor geliyor. Çok iyi anladım ben sizi. Şimdi kocanız gitti diye ödünüz kopuyor çünkü. Sadece huzursuz bi evde büyüyecek olan minik yavrunuza üzüldüm.

hanımefendi sizi anlıyorum önceki msjınızıda okudum ama ben çocuğumu düşünmesem asıl dün konuşmazdım boşanıyorsan boşan diye... evladımı düşünmediğimi mi sanıyorsunuz? evladımı düşündüğümden konuşuyorum ben.. eşimi çok iyi tanıyorum döner kendisi ama gözümden çok düştü ben şimdiye çok alttan aldım evet dediğinizgibi baskı altında yaşadım hep keşke en başından böyle olmasaydı en başından konuşabilseydim ama artık barışmam ben. baştan aşağı değişmesi lazımki affedeyim ama o da olmaz... geri adım atmıcam merak etmeyin.

İnanın ki kırmak üzmek için yazmadım. Kocanız gibileri aşırı iyi biliyorum çünkü babam kocanızın biraz daha iyi hali ama babaannem ve halam sizinkilerin bin beteriydi. Bir de farklı olarak annem asla kendini ezdirmeyip ağızlarının payını verirdi. Şöyle ki babaannemler bütün yengelerimin analarından emdikleri sütü burunlarından getirdi amcamlar vasıtasıyla çünkü yengemlerin ekonomik özgürlüğü yoktu. O huzursuzlukta büyüyen çocuklarda inanın hasar kalıyor. Kendi gözlerimle gördüm kuzenlerimde ve o kadar şiddetlş olmasa da ben de yaşadım. O yüzden ısrarla bebeğiniz için boşayın diyorum. Aile düşkünü tipler değişmiyor biliyorum. Siz hak etmiyorsunuz bu muameleyi. Çok kıymetlisiniz. Aileniz bu insan demeye içim el vermeyen tiplerin elinde eriyesiniz diye sizi büyütmedi. Kendi kıymetinizi bilin lütfen. Kocanız şu an sinirlidir. Anası ve kardeşi şimdi baya dolduruyodur onu ama o gazlar geçici. Köpekler gibi pişman olacak yokluğunuzda. Ama geçmiş olsun. Dönmeyin lütfen

Bosasin.

Ailesiyle gorusmek zorunda degilsiniz. Bu konuda baski yapmasi bile normal degil. Zamana biraksa hersey duzelecekken sorunlu insanlari neden zorla yanyana getiriyor? Bu resmen sorun cikarmayi istemek. Kavgaya zemin hazirlamak.

Bosanmaz. Dize getirmeyi amacladi.

Gitsin annesine senin yuzunden bosaniyoruz desin, annem degilsin desin. Ona yapsın bu blofu.

Annemdeyim diye mesaj atmasi bile komik.

Bende sana sorayim sence bu adamdan adam olurmu ? Insan objektif olur biraz illa annesini yada karisi hakli olmak zorunda degil.haksiz tarafla konusur orta yolu bulmaya calisir valla annesi gorumcwside hatali eger faturayi size kesecekse bosanin ozaman cocugunuz maddi durumunuz nedir bilmiyorim ama bunlarin hic biri cekilmez

O bosanmazsa sen bosan su mahlukattan insan olsa yavir koyacaksa her tarafa koyar gidipte anasinin eteginin dibinde dedikodu yapmazdi

anladım niyetinizi elbet kötü bir niyetiniz yoktur desteğiniz için teşekkürediyorum

Cok üzüldüm. Tavrinizi net koymanız önemli erkek tarafı daha çabuk yokluğunu hisseder kadının siz çocuğunuzla yuvarlanıp yasayip gidersiniz de onun için ayrılmak çok daha zor yaşam şartlarına sebep olacak unutmayin. Şu an hala blöf gibi geldi bana ama çok şeyin değişmesi lazım eskiye dönebilmek için. Umarım zorlukları atlatır temiz bir sayfa açarsınız kendinize. Yasiniz kaçtı acaba?

Bosanmak sıkar biraz. Sen bakma onun havalarina. Ve sakın durusunu bozma. Geri donmek isterse de sartlar koyun. Bir daha annesi ve kizkardesiyle sizi muhatap etmesin. Ne ölusune ne dirisine hesabi.

anladım niyetinizi elbet kötü bir niyetiniz yoktur desteğiniz için teşekkürediyorum
Koz sana geçti. İyi kullan.
Şartlarını öne sür.
En başta da işe girmene karışmamasını söyle ve işe gir, geleceğiniz belli değil çünkü.
Ailesiyle asla görüşmeyeceğini söyle, o isterse görüşsün.

Hatta bir liste hazırla ver eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…