Yani kusura bakmayın da burda bi kadın gelip kocam öfkesine hakim olamıyor eve bana ve kendine zarar veriyor dese vereceğimz cevap belliydi.Öfkeyle ona kendime ve eve zarar veriyorum
Kavgalarınızın gerekçesi nedir peki yani şiddet gösteren taraf sizken sevgisinden nasıl oluyor da yine siz şüphe ediyorsunuzBu siddetlerimden sinirimden dolayı istiyor ve beni sevmediğini düşünüyorum aslında
Çocukları psikologa gitmenizi göstererek alabileceğini sanmiyorum, yine bilen arkadaslar yazar.Merhaba kızlar epeydir Okuyorum ilk defa yazma cesareti mi oldu lütfen bana yardım edin Bir tane Üç yaşında erkek çocuğu bir tane 1 buçuk yaşında kız çocuğu annesiyim son zamanlarda kocamla şiddetli kavgalarımız oluyor sinirlerimi hakim olamıyorum kocam boşanmak istiyor ancak ben istemiyorum sinirlerimi kontrol altına almak için psikiyatri bölümüne gitsem kocam boşanma aşamasındayım mahkeme ye Bunu sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak mahkemeye psikolojik sorunlarımı sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak sinirlerime hakim olamıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim..
Sinirlerinize hakim olmak icin tedavi almalisiniz. Neden yaptiginizi biliyor musunuz bunu? Dikkat cekmek icin mi yoksa gercekten sinirden gözünüz mü dönüyorÖfkeyle ona kendime ve eve zarar veriyorum
Kocaniz neden boşanmak istiyor? Bence ilk bunun uzerine dusun. Çozebilicegizni bir meselemi mesela ?Merhaba kızlar epeydir Okuyorum ilk defa yazma cesareti mi oldu lütfen bana yardım edin Bir tane Üç yaşında erkek çocuğu bir tane 1 buçuk yaşında kız çocuğu annesiyim son zamanlarda kocamla şiddetli kavgalarımız oluyor sinirlerimi hakim olamıyorum kocam boşanmak istiyor ancak ben istemiyorum sinirlerimi kontrol altına almak için psikiyatri bölümüne gitsem kocam boşanma aşamasındayım mahkeme ye Bunu sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak mahkemeye psikolojik sorunlarımı sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak sinirlerime hakim olamıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?