Kocam çocuğum ve psikolojim

geceg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
14
5
1
38
Merhaba kızlar epeydir Okuyorum ilk defa yazma cesareti mi oldu lütfen bana yardım edin Bir tane Üç yaşında erkek çocuğu bir tane 1 buçuk yaşında kız çocuğu annesiyim son zamanlarda kocamla şiddetli kavgalarımız oluyor sinirlerimi hakim olamıyorum kocam boşanmak istiyor ancak ben istemiyorum sinirlerimi kontrol altına almak için psikiyatri bölümüne gitsem kocam boşanma aşamasındayım mahkeme ye Bunu sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak mahkemeye psikolojik sorunlarımı sunarak çocuklarıma alabilir mi ben çocukları vermek istemiyorum boşanmak da istemiyorum kocamı çok seviyorum amcak sinirlerime hakim olamıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim..

Bu siddetlerimden sinirimden dolayı istiyor ve beni sevmediğini düşünüyorum aslında

Çocukları psikologa gitmenizi göstererek alabileceğini sanmiyorum, yine bilen arkadaslar yazar.

Sizin sinirlerinize hakim olamama durumunuz ne? Ne yapıyorsunuz eşinizi boşanmayi düşündürtecek kadar
?

Avukat arkadaşlar veya tecrübesi olanlar daha iyi yönlendirir seni. Ama sonuçta hepimiz insanız, kusurlarımız var. Kusurunuzun farkına varıp yardım almak istemeniz güzel bir şey. Umarım faydalı olur.

En azından hastaliginizin öfke probleminizin farkındasınız. Eşinizle konuşun. Psikiyatri ye gitmek istiyorum yardım almak istiyorum deyin.

Bana devamlı mesafeli davranıyor ve ilgilenmiyor bu da beni agresiflestiriyor başka sebebi yok ben de sinirleniyorum

Kocaniz neden boşanmak istiyor? Bence ilk bunun uzerine dusun. Çozebilicegizni bir meselemi mesela ?
Psikolojik tedavi almak istemeniz ve bunun farkinda olmani cok guzel birsey bu arada. Sanirim siz yapici olmaya calisiyorsunuz ama esiniz yıkıcı olma taraftari...
Sizi istemeyen biriylede zoraki evli kalamazsiniz diyede dusunuyorum bir yandan...nekadar sevgi olursa olsun saygi yok ise aranizda birbirinize zehirnedersiniz yillarinizi. Ama ilk çozmeniz gereken sey eşiniz neden bosanmak istiyor sizden?

Kadin erkek farketmez hic kimse hayati kendine zehir eden birisi ile yasamamali..Oncelikle iki bakima muhtac cocuk var pes pese olmuslar bu en buyuk hataniz..Cocuklariniza ne yapiyorsunuz bunu bilmiyoruz.Anladigim kadariyla esiniz size birsey yapmamis .Siz ona kendinize eve ve dolayısıyla cocuklara zarar veriyorsunuz..Tedavi olun..

Ben farkında değilim kızlar eşim illa git diyor gitmek istiyorum ancak eşim bunu koz olarak kullanıp çocuklarımı almasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…