- 19 Mayıs 2020
- 47.775
- 214.661
- 598
Son bir şans isteyin, tedaviye açığım deyin. Bakın benim de ruhsal sorunlarım oldu, ufak bir kriz yaşadık eşimle. Ben telafi ettim, sağolsun o da anladı beni. Bizim 1 yılda kavgamız toplasak 3 ü geçmez. Tedavi olun.Bana kızın diye açmadım başlığı zaten tam kullanamıyorum siteyi de lütfen ne yapmam lazım isin içinden çıkamıyorum
Mesafeli ve ilgilenmedigin icin agreslf oluyorum diyebilirsin esine ve ne yapmasi gerektigini soylemen yeterli, esin araniza duvar ormusBana devamlı mesafeli davranıyor ve ilgilenmiyor bu da beni agresiflestiriyor başka sebebi yok ben de sinirleniyorum
Sen bunları düşünüyorsan sizin güven falan da bitmiş....Ben farkında değilim kızlar eşim illa git diyor gitmek istiyorum ancak eşim bunu koz olarak kullanıp çocuklarımı almasından korkuyorum.
bu şekilde devam ederseniz mahkeme zaten çocukları sizden alır eşyalara zarar verirken çocuğunuzun pskolojisinide düşünüyormusunuzÖfkeyle ona kendime ve eve zarar veriyorum
Ben senin kocanın pekte masum olduğunu düşünmüyorum. Evet senin yaptığın çocuklarının karşısında onlara sen her ne kadar şiddet göstermiyorum desen de aslinda psikolojik şiddete giriyor.. Ne demek 2 minik yavrunun karşısında zıvanadan çıkan bir anne profili? O küçük dünyalara bıraktığın hasarı bilsen asla kendini kaybetmezdin...Geçmişte bana yaşattığı olumsuzluklar hasar bıraktı ve üzerimden atamıyorum. Şimdi Yapici yıllardır yapıcı ancak ben toparlanamadım
ve hala doktora gidersem eşim kullanır mı diyorsunuzÇocuklara siddetim yok ancak sinirlendiğimde gözüm hiç birsey görmüyor eşim çocukların yanında tartışmayalım dese de ben kendimden geciyorum engel olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?