Çocuk isteğimi Konuştuğum her kişiye mutlaka aralarda söylerim sma Şart koşmadım böyle bir korkum yoktu çünkü.Evlenen herkes çocuk isteğini de bilir düşüncesindeyimYorumlari okumadim ama keske evlenmeden once konussaydiniz
Bende 37 yasimda evlendim ama evlenmeden cocuk konusunda mutabik kaldik , 38 de hamile kalip dogurdum
Ileri yas ve ilk evlilik olmayinca konusmak lazim boyle seyleri
Çevremde hiç böyle bişey görmedim duymadım o Yüzden sanırım cahillik ettim bu konuda Şart koşmak laxımdı ama yapmayan yine yapmaz mıydı36 yaşında evlenen bir kadının,2.evliligini yapan bir adamla konuşacağı ilk konulardan biri çocuk konusu olmalıydı,yani evlenmeden önce senin zaten çocuğun var çocuk konusuna bakışın ne benim bakışım şu vs demeli ve ona göre evlilik kararı almalıydın
Sorun ne peki ,doktor ne diyor ?bilsem 3 yıl asla oyalanmazdım
Çevremde hiç böyle bişey görmedim duymadım o Yüzden sanırım cahillik ettim bu konuda Şart koşmak laxımdı ama yapmayan yine yapmaz mıydı
mantıken öyle ama erkekler bencil olduğu için ve düz düşündükleri için baştan çok net belirtmediyseniz şuan kendi isteğine doğru yönlendiriyorÇocuk isteğimi Konuştuğum her kişiye mutlaka aralarda söylerim sma Şart koşmadım böyle bir korkum yoktu çünkü.Evlenen herkes çocuk isteğini de bilir düşüncesindeyim
Ona kendimce bi mühlet verdim aşsın da Görelim o Süreyi kısmet değilmiş derim bırakırım onu olur biter henüz ciddiyetimi anlayamamış görünüyor o aşamaya getirmesin görmesin2. evliliği yapan ilkinde herşeyi tatmış fakat herşeye rağmen kendisini kabul etmiş ve henüz çocuğu olmayan bir kadının isteklerini dalgaya alabilen bencil erkek modeli!!! kendi çocuğunu görmesin bikaç ay çocuk hasreti oluyor mu olmuyor mu görsün bakalım. sizin bu isteğinizi yok sayamaz şimdi erteleyen sonra da bakarız der o öyle geçer gider bence.
Maalesef oyle degil ama durum , benim pek cok arkadasim cocuk istemiyor mesela ve evlenmeden once esleriyle mutabik kaldilar bu konuda , gercekten bosanmayi goze alacak kadar cok cocuk istiyorsaniz esinizi oturtun karsiniza ve ciddi bir konusma yapin , kendinizi anlatin isteginizi duygularinizi ve onu dinleyin bakalim o neden erteliyor cocuk isiniÇocuk isteğimi Konuştuğum her kişiye mutlaka aralarda söylerim sma Şart koşmadım böyle bir korkum yoktu çünkü.Evlenen herkes çocuk isteğini de bilir düşüncesindeyim
Biz önceden sık sık tartışıyorduk küslük giriyordu araya.Sanırım anlaşamıyoruz izlenimi oluyordu tahminim bu,korkuyor yine ayrılırsam da ortada çocuk kalırsa diye.uzun zamandır eften püften Tartışma olmasına izin vermiyorum evliliğimizi otursun istiyor ya oturtmaya çalışıyorum ben deMaalesef oyle degil ama durum , benim pek cok arkadasim cocuk istemiyor mesela ve evlenmeden once esleriyle mutabik kaldilar bu konuda , gercekten bosanmayi goze alacak kadar cok cocuk istiyorsaniz esinizi oturtun karsiniza ve ciddi bir konusma yapin , kendinizi anlatin isteginizi duygularinizi ve onu dinleyin bakalim o neden erteliyor cocuk isini
:)Darlama adamı yahu
Çok şükür mutsuz değiliz adama zorla tv de izletmedim çok duygusuz gibisiniz katısınızBu ne baskı yarabbim...adama zorla tv programı izletmek, içeri itmek falan..bu hataları yaparsanız hem knedinizi hem eşinizi mutsuz edersiniz. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil ki bu bir zorunluluk değil, altı aylık evlisiniz ikinci evlilik de olsa belki anlaşamayacaksınız ayrılacaksınız sırf anneliği tadıcaksınız diye sağlam temelleri henüz oturmayan bir evliliğe çocuk için bu kadar ısrar edilmemeli, 40 yaşında yapsanız ne farkeder kendinizi strese sokmayın...
Zaten düzenli cinsel hayatınız varsa ve sağlık probleminiz yoksa olur istediğiniz zaman..
Anlıyorum zaman telaşını çok kişi önermiş, bu süreçte çocuk yapmayı kolaylaştırıcı takviyeler alıp kontrollerinizi yaptırsanz belki daha verimli olur, hayırlı evlat nasip etsin AllahKız çocuğa heves ediyor da önceki çocuk tecrübesinde eşi onu bi kenara atmış ayni şeyi yaşamak istemiyor sanırım bi de evliliğimizin Kalıcı olacağından emin olmak istiyormuş ortada bi çocuk daha kalmasın diye ama Çocuk konusunda beni ertelemese ben her halükarda onun yanında Olacağım bunu bi anlasa.Çocuk istiyor istemiyor değil ama biz ilişkiye girmeye son 3 ayda başlayabildik Biraz da ondan galiba bikaç nedeni var kendince ama ben ona malesef vakit veremem o bunları anlayıncaya kadar doğurganlığımı kaybetmek istemiyorum
Eşimin izni bitince yalnız olcam hemen bi jinekoloğa gidicem inş tşk ederim üstteki sorunun cevabını biliyor musunuz ?Anlıyorum zaman telaşını çok kişi önermiş, bu süreçte çocuk yapmayı kolaylaştırıcı takviyeler alıp kontrollerinizi yaptırsanz belki daha verimli olur, hayırlı evlat nasip etsin Allah
Sağol canım amin hepimize isteyen herkeseAnlıyorum zaman telaşını çok kişi önermiş, bu süreçte çocuk yapmayı kolaylaştırıcı takviyeler alıp kontrollerinizi yaptırsanz belki daha verimli olur, hayırlı evlat nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?