• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çocuk işini erteliyor :(

Evet aynen.konuyu açmıyorum o bu Günler'de takılıyor bana bu konuda gülüp geciyorum kritik Yapmıyorum biraz zaman tanıyorum şu an ve tartışmasız geçirmeye çalışıyorum günlerimizi cinsellikte asla hayır dememeye çalışıyorum.Bugün ev bakıyorduk hamile filan olursan hastane var yakında bak mevki güzel filan dedi bakalım yola gelir inşallah.Neler yapabilirim hamileliğe nasıl hazırlanabilirim folik asit Filsn mi içeyim ?
Genelde 2-3 ay önce başlandığını biliyorum, iyice olumlu sinyaller alana kadar folik asit içeren şeyler ye. Mesela yeşil yapraklı sebzeler, bakliyat, asitli meyveler gibi. Bu konuyu doktora sor mesela. Şu durumda doğal yoldan alman daha mantıklı eşin atıyorum 5 ay sonra hadi çalışmalara başlayalım dese erken almış olabilirsin folik asidi. Fazla kilon varsa vermeye çalış. Hamilelikte zorlayan şeylerden biri de diş sorunları. Ağız sağlığına özen gösterebilirsin bu sabır aşamasında. Kadın doğum uzmanın olsun onunla devam edersin hamileliğinde. Rahat edebileceğin, her şeyi sorabileceğin bir doktor bul. Yumurta rezervine de baktır ayrıca, için rahat etsin. Sen ne kadar rahat olursan eşin o kadar kolay yola gelir.

Merhabalar arkadaşlar çok canım sıkkın paylaşmak istedim. 37 Yaşımı doldurmak üzereyim 6 aylık Evliyim,Eşimin eski eşinden bir oğlu var oğluna çok düşkün,iyi bir baba.İstiyorum ki benim çocuğumun da babası olsun anne Olmayı çok istiyorum yaşım da geçiyo artık daha da gecikmek istemiyorum ama eşim çocuk işini ağırdan alıyor :KK43: sırf sen istiyorsun diye yapabiliriz ama akışına bırak şu an çok erken 6 ayda çocuk mu düşünülür diyor,Kafayı yicem.Doğurgan miyim değil miyim onu bile öğrenemedim daha bakalım pat diye olacak mı..tamam onunla severek evlendim ama çocuk işimi daha da ertelerse kendisinden vazgeçebileceğimi söyledim.Tartışnaya giriyoruz bu konu açıldığında tavrımı koyduğumda da dalgaya vuruyo askıda bırakıyo.Deli olcam sırf bu sebepten ciddi ciddi onunla ayrılmayı bile düşünüyorum ayrılıp evlatlık almayı :KK43: ona kalsa 2-3 sene bekleyelim olacak şey mi ya .. Ben napayım arkadaşlar nasıl ikna edicem ben bu Adam'ı ayrılmak da istemiyorum mecbur bırakmadan beni bu işi tatlıya bağlansın istiyorum akil akıldan üstündür var mi fikirleriniz :KK43:
Bence ilk evliligindeki durum hüsranla bittiği ve bı çocukla bosandigi için böle yapiyo olabilir hani sizinlede olmazsa sizdende bı çocuk yaparsa onun vebalinden korkuyodur belkide iki üç yıl bekletmesi evliliginizin tam anlamiyla oturmasini bekliyor gibi geldi bana

Bence ilk evliligindeki durum hüsranla bittiği ve bı çocukla bosandigi için böle yapiyo olabilir hani sizinlede olmazsa sizdende bı çocuk yaparsa onun vebalinden korkuyodur belkide iki üç yıl bekletmesi evliliginizin tam anlamiyla oturmasini bekliyor gibi geldi bana
Öyle evet ama benim yaş işi bozuyor :(

Öyle evet ama benim yaş işi bozuyor :KK43:
Canım ben erkekten çok kadın kendini hazır hissediyorsa tamamdir diye düşünüyorum çünkü herşeyiyle sen ilgileniyosun kocanada gelince bu seferki kadını idare ediversin bı zahmet hicbir evlilik güllük gulistanlik gecmiyo yorumları okudugum kadarıyla ilk eşi doğumdan sonra değişmiş ama bütün kadınlar aynı olacak diye bişi yok ayrıca dogumdan sonraki ilk günler değişmeyen kadın yok ama toparlanir yani normal eşin bence çok fazla bencil bı insan rahatına epey düşkün maşallah her açıdan bana kalırsa sizin anne olmaya hakkınız var bu iş zorla gizli saklı olmaz elbet ama diretin yani istiyorum en doğal hakkım diyin taviz vermeyin bence

Eşin istemeden ısrar etme bence. Sonra sen yaptın sen ettin oluyor. Akışına bırak o isteyecektir. Zorladıkça kaçar bunalır. Kendini yıpratmış olursun. Bu güzel günlerinin tadını çıkar. Bebek te olur evelallah :KK200:

Canım ben erkekten çok kadın kendini hazır hissediyorsa tamamdir diye düşünüyorum çünkü herşeyiyle sen ilgileniyosun kocanada gelince bu seferki kadını idare ediversin bı zahmet hicbir evlilik güllük gulistanlik gecmiyo yorumları okudugum kadarıyla ilk eşi doğumdan sonra değişmiş ama bütün kadınlar aynı olacak diye bişi yok ayrıca dogumdan sonraki ilk günler değişmeyen kadın yok ama toparlanir yani normal eşin bence çok fazla bencil bı insan rahatına epey düşkün maşallah her açıdan bana kalırsa sizin anne olmaya hakkınız var bu iş zorla gizli saklı olmaz elbet ama diretin yani istiyorum en doğal hakkım diyin taviz vermeyin bence
Evet bu haksızlık bencillik bende soğukluk yaratıyor.Bugün sanırım yumurtlama günüm başlıyo ve eşim her ne kadar silse de ben o odadan çıkınca azıcık bişey ittim içeriye hiç kusura bakmasın bebeğimiz olsun onun rahatından daha önemli Dediğin gibi esas zorlukları ben çekicem vücudu bozulacak olan da benim azıcık az ilgi Görsün bir süre yani
Bu arada geçen dedim ki esas sen şu an oğlun varken bana aynısını yapmıyor misin o varken beni görmüyorsun bile,sustu

Eşin istemeden ısrar etme bence. Sonra sen yaptın sen ettin oluyor. Akışına bırak o isteyecektir. Zorladıkça kaçar bunalır. Kendini yıpratmış olursun. Bu güzel günlerinin tadını çıkar. Bebek te olur evelallah :KK200:
Ben "senin Yüzünden ... " ile başlayan Cümleler kuracağıma o kursun.Onunkinin telafisi olur.şu an sustum durup durup ayda bi kere açıyorum konuyu.Ay inşallah olur da bu sorun sorun olmaktan çıkar

Ben "senin Yüzünden ... " ile başlayan Cümleler kuracağıma o kursun.Onunkinin telafisi olur.şu an sustum durup durup ayda bi kere açıyorum konuyu.Ay inşallah olur da bu sorun sorun olmaktan çıkar
Inş Rabbim dualarinizi kabul etsin bu forumda en çok takip ettiğim uyesiniz gönülden diyorum seneye bu zaman bebeginiz kucaginizda olurda bebek bakmanın zorluklarını yaşarsınız anne olmak bir kadının en özel duygusu Allahım tez zamanda sizede yaşatır ins

Inş Rabbim dualarinizi kabul etsin bu forumda en çok takip ettiğim uyesiniz gönülden diyorum seneye bu zaman bebeginiz kucaginizda olurda bebek bakmanın zorluklarını yaşarsınız anne olmak bir kadının en özel duygusu Allahım tez zamanda sizede yaşatır ins
Canım benim çok Sağol Aminnn Allah seninkileri de sana bağışlasın :KK200:

Evet bu haksızlık bencillik bende soğukluk yaratıyor.Bugün sanırım yumurtlama günüm başlıyo ve eşim her ne kadar silse de ben o odadan çıkınca azıcık bişey ittim içeriye hiç kusura bakmasın bebeğimiz olsun onun rahatından daha önemli Dediğin gibi esas zorlukları ben çekicem vücudu bozulacak olan da benim azıcık az ilgi Görsün bir süre yani
Bu arada geçen dedim ki esas sen şu an oğlun varken bana aynısını yapmıyor misin o varken beni görmüyorsun bile,sustu
İyi demissin kesinlikle taviz verme annelik seninde hakkin

başta bu konuyu konuşmalıydınız. evliliğiniz daha yeni evet ama cocuk için yaşınızda geciyor hani 25 filan olsanız bede bekleyin derdim. muayene oldunuz mu çocuk için bir sorununuz var mı?

Zaten bi tane var diyo onu bas bağrına (sırıtarak)ay yemin ederim gırtlağını sıkasım geliyo öyle deyince de
sırf bu lafa boşanırdım.
bu laf şaka değil gayet ciddi bence.
oğluşuna üvey kardeş istemiyor bence.

Kız çocuğa heves ediyor da önceki çocuk tecrübesinde eşi onu bi kenara atmış ayni şeyi yaşamak istemiyor sanırım bi de evliliğimizin Kalıcı olacağından emin olmak istiyormuş ortada bi çocuk daha kalmasın diye ama Çocuk konusunda beni ertelemese ben her halükarda onun yanında Olacağım bunu bi anlasa.Çocuk istiyor istemiyor değil ama biz ilişkiye girmeye son 3 ayda başlayabildik Biraz da ondan galiba bikaç nedeni var kendince ama ben ona malesef vakit veremem o bunları anlayıncaya kadar doğurganlığımı kaybetmek istemiyorum
kalıcı evlilik derken?
kimi 3 ay sonra boşanır, kimi 30 yıl sonra.
madem evliliğin kalıcı olup olmadığı anlaşılabilir bir şeymiş, ilk evliliğinde baba olmasaymış.

hep bahane.

başta bu konuyu konuşmalıydınız. evliliğiniz daha yeni evet ama cocuk için yaşınızda geciyor hani 25 filan olsanız bede bekleyin derdim. muayene oldunuz mu çocuk için bir sorununuz var mı?
Geçen ay adetin 3.günü hormonlara baktırdım normal dedi doktor bi an önce kal diye de vurgu yaptı :(

Geçen ay adetin 3.günü hormonlara baktırdım normal dedi doktor bi an önce kal diye de vurgu yaptı :KK43:
ben 25 yaşında evlendim.
hiçbir engelimiz olmamasına rağmen 8 yıl çocuğumuz olmadı.
senin de hemen bebeğinin olacağının garantisi yok ki.
belki 5 sene olmayacak.

Geçen ay adetin 3.günü hormonlara baktırdım normal dedi doktor bi an önce kal diye de vurgu yaptı :KK43:
yanii tabiki bi an önce hamile kalmalısın yaş ilerledikçe riskler artıyor. kilo almamaya özen göster senin faydana olur gebelige karar verince folik asitte kullan bence

ben 25 yaşında evlendim.
hiçbir engelimiz olmamasına rağmen 8 yıl çocuğumuz olmadı.
senin de hemen bebeğinin olacağının garantisi yok ki.
belki 5 sene olmayacak.
Allah korusun Allah aratmasın da sülalemde herkesin hemfn çocuğu oluyo maşallah ben de belki öyle olurum ama o riskleri ben de düşünüyorum eşim de farkında ama güya evlilikte bilinçli davranmaya çslışıyor kendince.Bayağı beklemişsiniz

Back
X