• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam çocuk işini erteliyor :(

Allah korusun Allah aratmasın da sülalemde herkesin hemfn çocuğu oluyo maşallah ben de belki öyle olurum ama o riskleri ben de düşünüyorum eşim de farkında ama güya evlilikte bilinçli davranmaya çslışıyor kendince.Bayağı beklemişsiniz
bizim ailede de öyle.
ancak doğurganlık zorlaştı artık.

yanii tabiki bi an önce hamile kalmalısın yaş ilerledikçe riskler artıyor. kilo almamaya özen göster senin faydana olur gebelige karar verince folik asitte kullan bence
Boyum 1.58 Filsn kilom 56 dışarıdan bakınca 56 dan az göründüğüm söylemiyor kilolu Değilim önğmüzdeki ay eşime dicem kü folik asite başlayayım mi böyltlikle konuyu açmış olcam ( şu an hamilelikle ilgili bir program var doktor açıklama yapıyor soru cevaplıyor gel izleyelim diyorum içeride uyuyacağı tuttu :( )

Kendi isteğinizle mi beklediniz 42 yı ? Biz bu ara hallederiz inş
İlk 3 yıl biz istemedik
İstediğimiz zamanda hemen olmadı
3 kere tup bebek denedik baktık olmuyo bıraktık.
Allah buyuk işte kendiliğinden hamile kalip 42 yasinda anne oldum.
Bence bir kadinin isteyip başaramayacagi birşey yok.eşinize biraz zaman verin herşey oturunca o da isteyecektir

bizim ailede de öyle.
ancak doğurganlık zorlaştı artık.
Şu an Show da program var bununla ilgili Dünya'da doğurganlık artık azaldı diyor erkek için de Sıkıntılar var artık izle istersen

İlk 3 yıl biz istemedik
Bence bir kadinin isteyip başaramayacagi birşey yok.eşinize biraz zaman verin herşey oturunca o da isteyecektir
Evet ilk zaman korununca rahim kendini korumaya alışıyormuş zaten.Konttol hapı kullanmışsanız bi de ...

Şu an Show da program var bununla ilgili Dünya'da doğurganlık artık azaldı diyor erkek için de Sıkıntılar var artık izle istersen
8 yıldan sonra 4 yılda 3 çocuk peşpeşe oldu. bana yeter. Rabbim isteyene versin :)

İlk 3 yıl biz istemedik
ben de aynen 3 yıl istemedim bir yıldır deniyorum ama yok berbat ruh halim

Yorumlari okumadim ama keske evlenmeden once konussaydiniz
Bende 37 yasimda evlendim ama evlenmeden cocuk konusunda mutabik kaldik , 38 de hamile kalip dogurdum
Ileri yas ve ilk evlilik olmayinca konusmak lazim boyle seyleri

36 yaşında evlenen bir kadının,2.evliligini yapan bir adamla konuşacağı ilk konulardan biri çocuk konusu olmalıydı,yani evlenmeden önce senin zaten çocuğun var çocuk konusuna bakışın ne benim bakışım şu vs demeli ve ona göre evlilik kararı almalıydın

Back
X