- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.048
- 298
Kendi isteğinizle mi beklediniz 42 yı ? Biz bu ara hallederiz inşEvet ilk çocuğum
Bende 37 yaşında evlendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi isteğinizle mi beklediniz 42 yı ? Biz bu ara hallederiz inşEvet ilk çocuğum
Bende 37 yaşında evlendim
bizim ailede de öyle.Allah korusun Allah aratmasın da sülalemde herkesin hemfn çocuğu oluyo maşallah ben de belki öyle olurum ama o riskleri ben de düşünüyorum eşim de farkında ama güya evlilikte bilinçli davranmaya çslışıyor kendince.Bayağı beklemişsiniz
Boyum 1.58 Filsn kilom 56 dışarıdan bakınca 56 dan az göründüğüm söylemiyor kilolu Değilim önğmüzdeki ay eşime dicem kü folik asite başlayayım mi böyltlikle konuyu açmış olcam ( şu an hamilelikle ilgili bir program var doktor açıklama yapıyor soru cevaplıyor gel izleyelim diyorum içeride uyuyacağı tuttuyanii tabiki bi an önce hamile kalmalısın yaş ilerledikçe riskler artıyor. kilo almamaya özen göster senin faydana olur gebelige karar verince folik asitte kullan bence
İlk 3 yıl biz istemedikKendi isteğinizle mi beklediniz 42 yı ? Biz bu ara hallederiz inş
Malesef öyleymiş Allsh büyük o verirse olur ne diyim elimden şimdilik bişey gelmiyorbizim ailede de öyle.
ancak doğurganlık zorlaştı artık.
Şu an Show da program var bununla ilgili Dünya'da doğurganlık artık azaldı diyor erkek için de Sıkıntılar var artık izle istersenbizim ailede de öyle.
ancak doğurganlık zorlaştı artık.
Evet ilk zaman korununca rahim kendini korumaya alışıyormuş zaten.Konttol hapı kullanmışsanız bi de ...İlk 3 yıl biz istemedik
İstediğimiz zamanda hemen olmadı
3 kere tup bebek denedik baktık olmuyo bıraktık.
Allah buyuk işte kendiliğinden hamile kalip 42 yasinda anne oldum.
Bence bir kadinin isteyip başaramayacagi birşey yok.eşinize biraz zaman verin herşey oturunca o da isteyecektir
Hap kullanmadım eşim korunduEvet ilk zaman korununca rahim kendini korumaya alışıyormuş zaten.Konttol hapı kullanmışsanız bi de ...
Allah bağışlasın bebeğiniziHap kullanmadım eşim korundu
Amin inşallah sizede nasip olsun anne olmakAllah bağışlasın bebeğinizi
8 yıldan sonra 4 yılda 3 çocuk peşpeşe oldu. bana yeter. Rabbim isteyene versin :)Şu an Show da program var bununla ilgili Dünya'da doğurganlık artık azaldı diyor erkek için de Sıkıntılar var artık izle istersen
Ay harika bizim komşumuz gibi o da 8 yıl bekledi sonra 3 oğlan arka arkaya :) Allsh bağışlasın8 yıldan sonra 4 yılda 3 çocuk peşpeşe oldu. bana yeter. Rabbim isteyene versin :)
amin. cümlemizin inşallah :)Ay harika bizim komşumuz gibi o da 8 yıl bekledi sonra 3 oğlan arka arkaya :) Allsh bağışlasın
ben de aynen 3 yıl istemedim bir yıldır deniyorum ama yok berbat ruh halimİlk 3 yıl biz istemedik
İstediğimiz zamanda hemen olmadı
3 kere tup bebek denedik baktık olmuyo bıraktık.
Allah buyuk işte kendiliğinden hamile kalip 42 yasinda anne oldum.
Bence bir kadinin isteyip başaramayacagi birşey yok.eşinize biraz zaman verin herşey oturunca o da isteyecektir
bilsem 3 yıl asla oyalanmazdımben de aynen 3 yıl istemedim bir yıldır deniyorum ama yok berbat ruh halim
Stres yaptıkça olacağı varsa da olmuyoben de aynen 3 yıl istemedim bir yıldır deniyorum ama yok berbat ruh halim
Canım tez zamanda hamile haberi alırız inş şu mübarek günün hürmetine haberdar et bizleriben de aynen 3 yıl istemedim bir yıldır deniyorum ama yok berbat ruh halim