- 29 Mayıs 2018
- 11
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hilal__akova
-
istemezHamile oldugun icin kocan cekiniyor olabilir mi?
Sen de masallah hamilelik falan etkilememis anlasilan
isMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimseyi bulamıyorum benim sorunum 1 buçuk yıllık evliyim herşey çok normal gidiyordu ama son 3 aydır kocamla beraber olmuyoruz desem yeri 4 aylık hamileyim kocamın işlerinde son zamanlarda çok sıkıntı çıkyor sürekli bir aksilik maddi yöndende etkiliyor normalde haftada 2 3 kez cinsel hayatımız olurdu bir kaç aydır ben zorluyorum kocamı yanaşmaya çalıştığımda hep bi kaçış peşinde ayda bir kez birlikte oluyoruz neredeyse sizce bunun sorunu bende mi yoksa iş yüzündende böyle davranıyo olabilir mi eşim
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimseyi bulamıyorum benim sorunum 1 buçuk yıllık evliyim herşey çok normal gidiyordu ama son 3 aydır kocamla beraber olmuyoruz desem yeri 4 aylık hamileyim kocamın işlerinde son zamanlarda çok sıkıntı çıkyor sürekli bir aksilik maddi yöndende etkiliyor normalde haftada 2 3 kez cinsel hayatımız olurdu bir kaç aydır ben zorluyorum kocamı yanaşmaya çalıştığımda hep bi kaçış peşinde ayda bir kez birlikte oluyoruz neredeyse sizce bunun sorunu bende mi yoksa iş yüzündende böyle davranıyo olabilir mi eşim
Kocasıyla sevişmek istiyor çünkü.Hamilesin zaten neden zorluyosun ki adami
Hamileliktendir benim eşim de hamileyken yapmadı bazı erkekler gebelikten dolayı yapmıyorlarMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum derdimi paylaşacak kimseyi bulamıyorum benim sorunum 1 buçuk yıllık evliyim herşey çok normal gidiyordu ama son 3 aydır kocamla beraber olmuyoruz desem yeri 4 aylık hamileyim kocamın işlerinde son zamanlarda çok sıkıntı çıkyor sürekli bir aksilik maddi yöndende etkiliyor normalde haftada 2 3 kez cinsel hayatımız olurdu bir kaç aydır ben zorluyorum kocamı yanaşmaya çalıştığımda hep bi kaçış peşinde ayda bir kez birlikte oluyoruz neredeyse sizce bunun sorunu bende mi yoksa iş yüzündende böyle davranıyo olabilir mi eşim
2 gebelik yaşadım ikisinde de 2. Trimesterda arzular şelaleKocasıyla sevişmek istiyor çünkü.
Doğal bu istek.
Hamilelik engel değil ki
Aynısını yazdım valla2 gebelik yaşadım ikisinde de 2. Trimesterda arzular şelale
Konu sahibi eşinle açık açık konuşmalısın. Daha göbeğin bile çıkmamıştır doğru düzgün. Hatta doktor söylesin sakıncası olmadığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?