kızlar belki komik gelicek bu söylediklerim ama kocam pis olmasından bıktım...ya adam hiçmi temiz olmaz ya tırnaklarını kesmiyo koltukaltını traş etmiyo banyo yapmıyo ağzı kokuyo ya diyorum ki banyo yap öyle deyince ben kötü oluyorum bende aksine çok titizim geçen hafta tertemiz bembeyaz yatak çarşafı yastıkları serdim bugün bi baktım onun yattığı yastığın rengi dönmüş eşim bankacı sürekli çok yorgunum beynim yorgun falan diyo ama arkadaşlar bende çalıştım ama hiçbirzaman böyle olmadım hele bir keresinde şehir dışına gittim döndüğümde evimin manzarası korkunçtu çöpler atılmamış evi sinekler basmış banyo tuvalet kokmuş bulaşıklar desen yağlı yağlı evde adım atmaya yer yok 3 günde zor bitirdim koca evi tek başıma ....şu anda hamileyim diyorum ki belki artık düzenli olur yok nerdee ya adam çekmeceden kazak almaya üşendiğinden banyoda kirli sepetinden alıp giyiyo düzenli ol yeni temizlik yaptım diyorum yapma boşver diyo artık onunla öpüşmüyorum sarılmıyorum yanaktan bile öpmesine tahammül edemiyorum kendine çeki düzen vermiyo çok pasaklı aynı yatakta bile yatmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum bu şekilde nasıl devam eder bi evlilik yüzyüze yatamıyorum gece uykumdan uyanıyorum ağzının kokusuna çok tiksiniyorum bana akıl verin ne yapayım....
ayy okurken ben bile huylandım.. allah yardımcın olsun. ağız ,ayak kokusu, ter, kirli sepetinden giyinme, traş olmaması... gerçekten ciddi bir sorun. tiksindiğini farkedince nasıl tepki gösteriyor? işyerinde nasıl sadece evde mi böyle. mesela işte de ağzı kokmuyor mu? nasıl tepki veriyor eleştirilerine?
allah yuvanıza sağlık versin bir kitapta aşırı pasaklıların yıkanma ve kıyafet değiştirmek istemeyen kişilerde şizofren başlangıcı belirtisi olabilir yazıyordu dikkat edin isterseniz
evlenmeden oncede bu sekıldemıydı pekı?..canım işyerinde diş fırçası macununu götürür naneli şeker alır...söylüyorum ama yok yapmıyor dün akşam zorla kestirdim tırnaklarını ya ben öyle titizimki anlatamam ama bu adam nasıl böyle olabiliyor şaşırıyorum...geçen gün banyo yapmış bu çıktıktan sonra bende hemen banyoyu temizleyim diye girdim bi baktım sabun ve lif kuru sen liflenmedinmi dedim hayır dedi tip tip baktım nasıl sinir oldum anlatamam...
kesinlikle doğrudur...eşim 4 yıllık üniversite mezunu şuan bankacı yani işi güzel ama aslında yok gibi görünüyor ama bu bence büyük bi sorun...cüzdanından para çıkarıyor elli defa yere bakıyor acaba bişey düştümü diye markete gidiyoruz herşeyin fişini alıyor ve işin kötüsü onları atmıyor hepsini biriktiriyor tabi ben gizlice atıyorum evden dışarı çıkarken 5 kere kontrol ediyor kapıyı bütün elektronik eşyaların fişlerini çekiyor çamaşır makinası dahil
evlenmeden oncede bu sekıldemıydı pekı?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?