Kocam çok pasaklı gerçekten sinir oluyorum

canım ya allah sana sabır versin kolay değil wallaha...
benim eşim o konuda allahtan titiz..seni okurken şöyle bi düşündüm de acaba öyle olsaydı ne yapardım die hiç gözüm yemedi walla

bence psikolojik felan değil adam alısmıs tembelliğe bakma sen öyle kendini işe vermiş gibi göründüğüne o banyoya girdiğinde sende gir sana yardımcı olayım de ve ol da ....o yapmıyorsa sen alıstır lifle felan.....banyoyaya sok eşini ilk önce tırnaklarını kesermisin aşkım de yağ yaparak hakaret yok okeymi....o muhtemelen kesecektir sonrada banyo yapsın ama sende basında dur güzel vücüt şampuanıyla liflenmesini sağla basınada şamğuan dökündür güzelce çıksın sonra tertemiz kıyafetler giysin...sonra otur konus canım bebeğimiz olcak ben kokulara karsı çok hassaslastım bana yardımcı ol felan de birgüzel mısır patlat çay yap hem konusun hemde mişş gibi oturun .....

Canım maalesef eşin pis. Vardır öyle pis insanlar yorgunluk filan bahane.
Alıcaksın karşına söyleyeceksin böyleyken böyle.
Ağız kokusu için de gidecekdiniz bir diş hekimine.
Ne bu böyle canım çekilir mi hiç...

evet benim de ilgimi çekti arkadaşım, sanki oh benim kocam böyle değil der gibi biraz daha karşı tarafın hassasiyetlerine dikkat etsek, sorunu olan insana ay bizde hiç öyle değil süperiz demek yerine çözüm önerisi sunsak ne güzel olur değil mi
öncelikle eşine bol bol dua et arkadaşım,hamilelerin duası kabul olur derler güzellikle yaklaş yargılamadan "ben dili" kullanarak konuşmaya çalış ve sorunun farketmesini sağla ve bir uzmandan destek almayı dene. Bu arada benim herif bi titiz bi titiz ki sorma

işin çok zor canım yaa. eşin sana yardım etmesi gerekirken yaptığına bak.
Allah sana sabır versin. böyle birine katlanmak zor.

magazin haberlerinde Nejat işler de böyle pis ve bakımsız olduğunu açıkladı..ve bütün kadınlar hayal kırıklığına uğradı ayrıca da alkolle de sorunu oldugunu biliyorduk...yani hiç bir şey göründüğü gibi değilmiş..

Nasıl dokundun çocuk yaptın birde sevgi aşk bir yana cidden çekilmez canım sen iyi çaba gösteriyorsun. Yattığı yerin rengi solmuş bence bir rahatsızlığı olmasa bile kesinlikle bir uzmanla görüşmesi lazım fazla duyarsızlık var aşırı tembellik...
Sen kendine yakınlaştırma ilk konuşmaların çaba göstermiyorsa öptürme sarılmasını isteme ki zaten bir zahmet o haliyle sarılma. Her şeyin bir çözümü vardır canım kibar bir insanmış zaten ikna olur bir uzmanla görüşmek için ümidini kaybetme çünkü yakında çocuk olacak ve pis birinin ona dokunmasını düşünemiyorum Allah yardımcın olsun ama dediğim gibi her şeyin çaresi vardır kolay gelsin

Son düzenleme:
öncelikle rahatsız olduğunuz durumlarıkarşınıza alıp açık açık dile getirin
erkekler imadan oyundan anlamazlar net şekilde duyması en iyisi
ayrıca türk erkeklerinin geneli annesinin küçük oğlu evllenince de karısından bekliyor o bakımı
konuya cevap yazan bazı arkadaşlar ,size durumundan şikayet eden birine kendi hayatınızın mükemmellliğini anlatmak yerine kendinizi onun yerine koymanız ve akılcı çözümler sunmanız daha fa0ydalı olur diye düşünüyorum.
empati yapalım lütfen
benim eşimin temiz yada pis olmasının senin sorununa bir faydası olmayacağının farkındAYIM:)

hayır canım görsen öyle düzenliydi ki ama kayınvalidem çok pasaklı bir kadın offf geçen evine gittim o mutfak yağ içinde benmi çok uyuzum bilmiyorum...

Evlenmeden önce sana düzenli görünmüş olabilir.İnsanlar,karşı cinse kendilerini beğendirmek istediklerinde,kendilerine daha çok özen gösterirler.Seninle buluşurken temiz olması normal.Annesi pasaklı diyorsun.Eşin de o evde doğup büyümüş.Temizlik alışkanlıkları,çocukluk ve ergenlikte edinilir.Nasıl görürse öyle devam eder.

Eşin titiz değil,anlaşılıyor.Sense hem titizsin hem de şu an hamilesin.Kokulara hassassın.
Eşinin dişlerinde sorun yoksa,düzenli fırçalıyorsa ve ağzı sürekli kokmuyorsa,geceleri bir miktar koku herkeste olabilir.Sürekli kokuyorsa mutlaka dişçiye gitmesini sağlaman lazım.Yatmadan önce dişlerini fırçalamaya yönlendir,diş beyazlatıcı ürünler ve ağız gargaraları al,denemesini söyle.
Banyo için aynı şekilde,banyoyu zevk haline getiren nefis kokulu duş jelleri var.Onlardan alıp,"harika hissettiriyor,çok rahatlatıyor,sen de dene" diye teşvik et.
Normalde en ufak bir eleştiride,alınıp dikkat etmesi gerekir.Hakaret etmeden,kırıcı olmamaya çalışarak ikaz et.Söylediğin halde umursamıyorsa sorun var demektir.

benim kocamda pasaklıdır kıllıdır üstelik..ama peşini bırakmıyorum....ayda bir tüm vucut epilasyon yaparım ellerimle...hergün iççamaşırlarını çıkarır kavga dövüş değiştirtirim..kızarım küserim...banyoya girdimmi peşinden girer iki saat keselerim...ayaklarını yıkaması için uyarırırm..çoraplarını elimle getirip değiştiririm...zor oluyordu ama artık alıştım günlük işlerimin başında geliyor...alıştı artık..çarşafları bir hafta değiştirmesem..bakıyorumki kendi değiştiriyor...asla parfüm kullanmaz deodorant kullanmaz ama artık çok tititz günlük duşunu alır..ben kapıda bornozla saç kurutma makinesiyle atletiyle gömleğiyle beklerim..napıyım..kirli diyede boşanılmazki...

anlattiklarina bakacak olursak, esin sadece pasakli degil. baska baska sorunlari olsa gerek. senin icinde ayrica zor tabiiki, peki kaynananlar filan nasil? yani bir erkege anasi babasi ne ogrettiyse ne gorduyse onu yapar derler. annesi bi cop kaldirtmadiysa o zaman normaldir belkide boyle olmasi. kimi kadin esinin surekli kiyafet degistirmesinden sikayetci olur, cok camasir ciktigindan kimiside bu sekilde iste. agiz kokusu filanda cok kotu Rabbim yardimcin olsun canim. bir insanin icinden gelmedikten sonra sen kadar ugrasirsan ugras, bilmemki caresi var mi?

birde bebegin olunca daha zor olacak, kucagina bile alsa babasindan bebegi sakinacaksin. Allah yardimcin olsun.

kusura bakma guzelim gulesim geldi, gerçekmi diyosun ya.. peki ya bankadakiler ne yaparlar e$inin yaninda çok merak ettim. evlenmeden sana e$inin pasakli oldugunu hiçmi diyen olmadi ? peki ya sen hiç mi farketmedin ? Allah'im sabir versin guzelim fakat $unu da eklleyeyim huylu huyundan vazgeçmez. hamile oldugunu yazmi$sin hayirlisiyla ve saglikla evladini kucagina alirsin in$allah.
tek sorun bu ise çok fazla takmamaya çali$ (ben çildirirdim o vakit ) demesi kolay evet, ama guzelim bunun di$inda mutlu iseniz evlilik yikilmaz. mutlusun ki bebek yapmaya karar vermi$siniz yine de Allah tan umit kesilmez duzelir in$allah e$inin huyu..

bence esin gercekten hasta normal bir insan sonradan bukadar degisemez doktorla bir konussan anlatsan herseyi belki bir cozum bulursun

Eskı konu hortlamıs yıne
Konu sahıbı 4 aydır foruma gırmemıs bıle ama konu guncel

ayy canım yaaa çok güldürdün beni.Ben de kısmen senin yaptıklarını yapıyorum.
Her zaman değil tabi

gerçekten çok zor bi durumdur. ben kocama kurban olim çok temizdir benden derli topludur sabah pijamaları katlar duşunu alır dişlerini fırçalamadan evden çıkmaz evde çöp görmeye tahammül edemez çöpleri atar kirli üzerine çıkarttıktan sonra silkeler kirli sepetine öle atar her duştan sonra küvetin önü siler her hafta kendi vicut temizliğini yapar benim kocamın pisliğe tahammülü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…