şu yazılanları okudum da çoğu kişinin kocası ne kadar mükemmelmiş öyle yaa şaşırdım doğrusu anlamıyorum bazı arkadaşlarımız buraya konuyu açan arkadaşımıza ne yapması konusunda yol göstermesi yerine kendi kocasının ne kadar mükemmel olduğundan bahsediyor bazı kadınlar çok ilginç...
hayır canım görsen öyle düzenliydi ki ama kayınvalidem çok pasaklı bir kadın offf geçen evine gittim o mutfak yağ içinde benmi çok uyuzum bilmiyorum...
benim kocamda pasaklıdır kıllıdır üstelik..ama peşini bırakmıyorum....ayda bir tüm vucut epilasyon yaparım ellerimle...hergün iççamaşırlarını çıkarır kavga dövüş değiştirtirim..kızarım küserim...banyoya girdimmi peşinden girer iki saat keselerim...ayaklarını yıkaması için uyarırırm..çoraplarını elimle getirip değiştiririm...zor oluyordu ama artık alıştım günlük işlerimin başında geliyor...alıştı artık..çarşafları bir hafta değiştirmesem..bakıyorumki kendi değiştiriyor...asla parfüm kullanmaz deodorant kullanmaz ama artık çok tititz günlük duşunu alır..ben kapıda bornozla saç kurutma makinesiyle atletiyle gömleğiyle beklerim..napıyım..kirli diyede boşanılmazki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?