Kocam çok pasaklı gerçekten sinir oluyorum

asla arkadaşım sen neden utanıcakmışsınki
bizler sana fikirlerimizi sunuyoruz hanımlar olarak
herkezin problemi olabilir hem siz ne yapabilirsinizki
çok üzüldüm size sürekli arka toplanmazki
yaşlarımız ilerliyo bebeğiniz olucak allah korusun sizde her gün işlere yetişemeyebilirsiniz ozaman ne olucak
kendinize ve olucak bebeğinize acıyıp eşinizi tedaviye ikna etmeye bakın...

keşke hastalığını fark edip bebek için acele etmeseydiniz
bebğin ilk doğduğu günler yorucu oluyo ve size eşinizin destek olması gerekiyo
hem ev işlerinde
hemde size karşı daha anlayışlı olması gerekiyor

Allah yardımcın olsun , Doğacak bebeğinin yüzü suyu hürmetine Rabbim eşine sağlık,temizlik versin ..

hayır canım görsen öyle düzenliydi ki ama kayınvalidem çok pasaklı bir kadın offf geçen evine gittim o mutfak yağ içinde benmi çok uyuzum bilmiyorum...
duzenlıyken sonradan bozulmasının arkadaslarında dedıgı gıbı strese ve cok calısmaya baglaya bılırsınız bıde annesıne cekmıs olabılır ..
uyuz oldunuz sanmıyorum temızlık gıbısı varmıdır ya herkes temızlık ıster tabıkıde sızın ıcın uzuldum gercekdende ben esıme bakdımda sımdı allah nazardan saklasın benden duzenlı ve temızlıge onem gosterır ..esınız ıcın psıkolojık destek sart sanırım..

amin kızlar inşallah düzelir bebek için ben çok acele ettim yumurtalıklarım zayıf çalışıyordu biran önce olmasını istedim ne yapayım başa gelen çekilir küfürlü kötü sözü ağzından salak dediğini bile duymadım çok kibar ama adam pasaklı işte yontucam bi şekilde bu süreçte gerekirse ikimizde psikoloğa gidicez

canım iyice üzerine git konunun güzellikle anlat,yaklaşamıyorum sana de yani muhakkak demişsindir ama off ne denirki karşına al konuş yine olmazki böyleinşallah arkadaşların dediği gibi bir hastalığın başlangıcı değildir,allah yardımcın olsun

canım diyorum zaten yaklaşma diyorum sürekli uyarıyorum sürekli arkasını topluyorum

ben de olsam sürekli uyarır,tepkimi dile getirirdim
benim eşim bu anlattıklarının yüzde biri kadar dikkat etmez onu bile sık sık söylerim rahatsız olduğumu yani

hastalık depresyon falan olacağını sanmıyorum bi bpşvermişlik var sdce hem bankacı diorsunuz benim bildiğim bankacılar görünüm olarak çok ama çok temiz titiz tipler olurlar yazık size bide hamileymişsiniz dağıtmasından çok size yardım etmesi gerek..bence alın karşınıza konuşun 3. bi kişiye açmanıza gerek yok bu konuyu dr gbi yani...

kk de konu açacak kadar rahatsız olup konuyu buraya açtıysa bir uzmana neden açmasın boşvermişlik varsa aşırı kontrolcülüğüne ne diyeceksiniz hayata boşverse fişleri biriktirmez evi kapıları kontro etmez
ilk kez hayatımda dr açma diyen birini duydum..

Bende kocisime kizardim 50 kere ellerini yikiyor dustan cikmiyor diye ördekmisin sen diyordum:90: Öpeyimde basimin üstünde gezdireyim valla...Sizin durumunuzu düsündümde cekilcek gibi degil saglikli insan yapmaz belliki psikolojisi bozuk esinizin tedavi olmasi gerek.

Isyerinden hic tenkit almiyormu esiniz?hadi dise cözüm bulmusta ter kokusu,tirnak ,yagli sac saklanacak bisey degilki???:26:

işyerinde görsen zaten çok dış görünüş olarak süper gömleklerini ayrı yıkıyorum herşey tertemiz ne yaka ne kol izi hatta ütüde yeteneksizimdir biraz benim yaptığımı beğenmiyor hep kendi ütülüyor çok ilginç biri

benim babamda fiş biriktirir daha sonra ödemeyle ilgili problem çıkmasın diye veya farklı bi mağazayla fiyet karşılaştırması yapar evi kapıları fişleri kontrol etmek kadar normal bişey yok...neden çok tuhaf bişey söylemişim gbi davranıyorsunuz kii...bırakında bana konu sahibi cevap versin...fikrimi söledim o kadar KONU SAHİBİNE...büyütmeden önce kendisi konuşsun diye...

nasıl soğuk algınlığı var diye dr gidiyorsak psikiyatriste gitmekte okadar normal artık bunu en ücrada yaşıyan vatandaşlarımız bile biliyor
şu an devlet hastanelerinde psikiyatri servisinden numara bulabilmek çok zor büyük talep ve yoğunluk var
hem konuyu büyütme nedeni değil dr gitmek normal
insanın sinirleride bozulabilir gayet normal hem konu sahibi arkadaşımda bana katılmış fikirlerimde çünki olması gereken bu..

sana katılmış aman ne mutlu sana hey allah ım ya...senin karşında cahil bi insan yok bende biliyorum psikiyatrise gitmenin anotrmal bişey olmadığını onu demek istemedim zaten...neyse KONU SAHİBİ arkadaşım umarım herşey gönlünce olur ver eşinle durumunuz düzelir.....

senin karşındada cahil biri yok bende üniversite mezunuyum ama insanların bazen kimseyle paylaşamayacağı konular vardır ben ne zaman üzülsem sıkıntımı burda paylaştım ve her zaman burdaki insanlar bana destek oldu lütfen bidaha yazmasan sevinirim iyi dileklerin için sağol !!!

kimseye yaranılmıyo ya ben kötü bişey söylemedim kiii nie yanlış anlaşılıyorum anlamadım burda bizimle paylaşman başka burda paylaşma demedimki ben...eşine doktora gitmeyi önerirsen daha ters bi tepkiyle karşılaşabilirsin bunu söylemek istedim...

siz yine de bir psikiyatra gidin çünkü bu söylediğiniz fişleri biriktirmesi,kapıları fazlaca konrol etmesi obsesif kompulsif bozukluğa işaret ediyor..bunu da bi arkadaşımdan biliyorum..o da aynen böyle..fişleri biriktirir,para üstünü en az 10kez kontrol eder,kapıları,muslukları pencereleri,ewi havalandırmazdı sırf bu yüzden..kuzenim kendisiyle kalıyordu aynı ewde..anca kuzenim gittiğinde ewe camları açıp ewi havalandırıyordu..hatta ocaĞI DA kontrol etmek war diye işin içinde aç kaldığı bile olmuştur..dışarı çıkması da ayrı bi olaydı..ama tabi onunki çok abartıydı..kaşına gözüne kADAR kontrol ederdi..sizin eşinizde böyle ABARTI Bişey olduğunu sanmıyorum ama bilin diye yazdım bunları..netten de araştırabilirsiniz,ihmal etmemek gerekir tabi..

konu sahibi arkadaşımız ne yapsın ters tepki verir diye katlansınmı
bu yazdığınız çok mantıksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…