duzenlıyken sonradan bozulmasının arkadaslarında dedıgı gıbı strese ve cok calısmaya baglaya bılırsınız bıde annesıne cekmıs olabılır ..hayır canım görsen öyle düzenliydi ki ama kayınvalidem çok pasaklı bir kadın offf geçen evine gittim o mutfak yağ içinde benmi çok uyuzum bilmiyorum...
canım iyice üzerine git konunun güzellikle anlat,yaklaşamıyorum sana de yani muhakkak demişsindir ama off ne denirki karşına al konuş yine olmazki böyleinşallah arkadaşların dediği gibi bir hastalığın başlangıcı değildir,allah yardımcın olsun
hastalık depresyon falan olacağını sanmıyorum bi bpşvermişlik var sdce hem bankacı diorsunuz benim bildiğim bankacılar görünüm olarak çok ama çok temiz titiz tipler olurlar yazık size bide hamileymişsiniz dağıtmasından çok size yardım etmesi gerek..bence alın karşınıza konuşun 3. bi kişiye açmanıza gerek yok bu konuyu dr gbi yani...
hastalık depresyon falan olacağını sanmıyorum bi bpşvermişlik var sdce hem bankacı diorsunuz benim bildiğim bankacılar görünüm olarak çok ama çok temiz titiz tipler olurlar yazık size bide hamileymişsiniz dağıtmasından çok size yardım etmesi gerek..bence alın karşınıza konuşun 3. bi kişiye açmanıza gerek yok bu konuyu dr gbi yani...
kk de konu açacak kadar rahatsız olup konuyu buraya açtıysa bir uzmana neden açmasın boşvermişlik varsa aşırı kontrolcülüğüne ne diyeceksiniz hayata boşverse fişleri biriktirmez evi kapıları kontro etmez
ilk kez hayatımda dr açma diyen birini duydum..
benim babamda fiş biriktirir daha sonra ödemeyle ilgili problem çıkmasın diye veya farklı bi mağazayla fiyet karşılaştırması yapar evi kapıları fişleri kontrol etmek kadar normal bişey yok...neden çok tuhaf bişey söylemişim gbi davranıyorsunuz kii...bırakında bana konu sahibi cevap versin...fikrimi söledim o kadar KONU SAHİBİNE...büyütmeden önce kendisi konuşsun diye...
nasıl soğuk algınlığı var diye dr gidiyorsak psikiyatriste gitmekte okadar normal artık bunu en ücrada yaşıyan vatandaşlarımız bile biliyor
şu an devlet hastanelerinde psikiyatri servisinden numara bulabilmek çok zor büyük talep ve yoğunluk var
hem konuyu büyütme nedeni değil dr gitmek normal
insanın sinirleride bozulabilir gayet normal hem konu sahibi arkadaşımda bana katılmış fikirlerimde çünki olması gereken bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?