Kocam çok pasaklı gerçekten sinir oluyorum

hem kibar biriymişte ikna edilemez biri olduğunu düşünmüyorum açıkça
ileri derece olmasa bile arkadaşımızın belirttği obsesif kompülsif bozukluğu dr söyliycektir
sadece kontrolcülüğü için bile ilaç vericektir
kontrolünde fazlası sinir bozucu ve yorucu

sabuna life dokunmadan temizlik mi olur.benim eşim böyle yapsa çok afedersiniz arkadaşlar alırım elime maşayı diyebilirim.nasıl olur kirli sepetinden kazak alıp giymek ilk defa duydum hayatımda aman allahım.allah kat kat sabır versin sana.bir kişi ile uğraşıyorsun şu an yarın bebeğiniz olunca iki insanı eğitmek zor gelecektir ama ağaç yaşken eyilir ilk sıraya çocuğunuzu koyun ki eşinizi örnek almasın.

bana kizacaksiniz belki ama o cocugun manasi neydi madem adam boyle.. anne olmak da yetmiyor bazen, babayi dogru secmek onemli, adam kesmedigi yikamadigi tirnagiyla mi dokunacak simdi iyy

ikna olur ama vakti olurmu orasını bilemiyorum bi şekilde kendim düzeltmeye çalışıcam yarın akşam işten geldiğinde bu sefer daha farklı bi dille konuşucam daha sert ama kırıcı değil kendini toplamasını söylüycem nys kızlar verdiğin bilgiler ve destekler için hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun iyi geceler temiz günler diliyorum :):)

Gerçekten ilginç..
kazağını dolaptan almaya üşenip,kirli sepetinden alıp giyinen adam,
nasıl oluyorda ütülenmiş gömleği beğenmeyip kendisi tekrar ütülüyor?
Bir gariplik var bu işte,ruh sağlığı yerinde görünmüyor.Bence bir doktora görünmesine ikna edin.

Son düzenleme:
psikiyatristler yıllarca aldıkları eğitimin ardından, bir çok soru sorarak, teste dayanarak teşhis koyuyor. size en doğru cevabı bir psikiyatrist verir. sizi çok rahatsız ediyorsa, dr a gitmenizde fayda var. bizim yazdıklarımızdan daha doğru bir yönlendirme olacaktır. en azından neden o şekilde davrandığını öğrenirsiniz...

ev konusunda temkinli, hatta vesveseli olması bana anormal gelmedi. ben de dikkat ederim fiş, ocak, pencere vb şeylere...
temizlik konusunda yazdıklarınız hiç normal değil ancak temizliğe hiç özenilmeyen bir evde büyümüşse, tamamen alışkanlıklara bağlı bir durum da olabilir. farklı şekilde yetiştirilmişsiniz, orta bir noktada buluşacaksınız...
siz ısrarcı olmaya devam edin, umarım bir sonuç alırsınız...

bnmkide pasaklı ma bu derece değil dagınık yedigi içtigini bırakır gider çıkardıgı yerde kalır nasılsa karısı arkasını topluyo die biara toplamadım yine ugraşan ben oldum wcyi yıkarım çamaşır sularıyla bebegimiz var die küçük mikrop kapmasın biyerden die o gider kül döker sigara içer orda ayaklarıyla basar heryer kül olur takmamaya başladım artık baktımki saglık elden gidiyo depresyon belirtileri hat safhada

benim eşim dağınık değildir ama kişisel bakımına pek özen göstermez.ama hareketlerimle sözlerimle bunu çok belli ettim hala da ederim.bi çocuğa öğretir gibi....dişlerini fırçala ayaklarını yıka yüzünü yıka...işi gereği çok temiz gelmiyor eve.gün aşırı yıkanır ama yetmiyor ne yazıkki.siz de öle yapın.öpmek istediğinde direkt yüzünü yıka dişini fırçala senden soğumamı istemiyorsun değilmi.seni öptüğümde misss gibi kokular almak istiyorum bu şekilde çok rahatsız oluyorum.benim için, senden soğumamam için bunu yapamazmısın falan de.ayy uzun yazdım kusura bakma.ama açık açık konuşmaktan başka çaren yok

ooooff bi erkeğin bu kadar pis olması çekilmezki arkadaş,benim eşimde tam tersi çok titiz ve temiz bir insandır.O da haftanın 7 günü 5e kadar çalışır,ama mutlaka gelince duşa girer,temiz giysilerini giyer.Saçları her daim yapılıdır....vs yani bunun çok çalışmakla hiiç ilgisi yok,demekki adamın karakterinde var pis olmak.
Bence siz bi psikoloğa gidip eşinizin bu tavırlarını anlatın bakalım ne diycek,eğer evet bu hastalık belirtisi derse mutlaka ikna edip götürün doktora.Yok değilse artık siz ne yapıp edip,bebeğinizi falanda öne sürüp vazgeçireceksiniz onu pis olmaktan?
Sahi ne zamandır böyleki eşiniz,ilk evlendiğindede böylemiydi? yani böyle tiksindiğiniz biriyle nasıl çocuk yaptınız?

önceden böyle degildiyse simdi böyle olduysa vardir onun altinda birsey
bencede doktora görünmekte fayda var

benim eşimde de var o pasaklılık sorunu. tamam yorgun geliyo anlıyorum ama habire arkasından çoraplarını sepete at aşkım ,pantolununu oraya as aşkım, ayakların kokmuş yıka aşkım, tırnaklarının içi kir olmuş( çalıştığı yerden ötürü) temizle,kes aşkım demekten bıktım ki ben daha yeni evliyim. eşimin 4 kız kardeşi var bide annesi.. hepsi abilerine ölür o bişey istese de yapsak diye. oda bu rahatlığa alışmış parmağını şaklatınca cariyeleri etrafını saracak biri çoraplarını çıkaracak biri yemeğini yedirecek biri elbiselerini önüne getirecek diye bekliyor. ahh bu anneler oğullarını bebekler gibi yetiştiriyorlar olan karılarına oluyor. elkızını düşünen kim

şu yazılanları okudum da çoğu kişinin kocası ne kadar mükemmelmiş öyle yaa şaşırdım doğrusu anlamıyorum bazı arkadaşlarımız buraya konuyu açan arkadaşımıza ne yapması konusunda yol göstermesi yerine kendi kocasının ne kadar mükemmel olduğundan bahsediyor bazı kadınlar çok ilginç...

Pis bööööö

allah yardımcın olsun, eşin sana böyle geliyorsa çevresi kim bilir neler diyordur

kendilerini övmeleri neyse de nasıl aynı yatakta yatıyorsun nasıl ondan çocuk yaptın o ellerle bebeğe mi dokunacak tarzı yorumlar olmuş artık buna ne kadar yorum denir bilmiyorum yapmayın arkadaşlar eşini şikayet etti diye bu bize herşeyi söyleme hakkı vermez ben bile okurken rahatsız oldum bu aşağılamalara.zaten konu sahibi rahatsız eşi pis tamam ama konu sahibi ne yapabilir onu söyleyin bari.

yüzde yüz katılıyorum...

hayatimda tanidigim en temiz titiz duzenli kadinin kocasini bir gor.

hayatimda tanidigim en pis insan. malesef kadin kocasini degistiremiyor. mesela adam normal Turk usulu tuvalete bile terlisksiz girer. coraplari ile. karisi yakalar, saydirir ama adam gene yapar. sac bas karmakarisik. pis iste. adam kadin o pasakli iki ogul ve koca ile evindeki intizami gorun. bal dok yala.

benim eşim de şöle benim kocişim de böle böle bla bla bla bla yani itsmylife a katılıyorum bu nedir ya yorum yapıp yardımcı olmaya çalışmak yerine herkeste bir kocasını övme merakı

düzeltemiyosan en azından 3 gün onun gibi ol, dişini fırçalama güzel yemekler yapma hatta evi temizleme mutfak darmadağınık kalsın yatağı hiç toplama kirli yastık yüzünü değiştirme tekrar tekrar yatsın onda elbet soracakır sana ne oldu böyle niye bu ev dağınık niye kendine bakmıyosun diye, işte o zaman şu cevabı ver, bak eve ne kadar dağınık ne kadar kirli bende sana bakınca seni böyle görüyorum uyarmalarıma rağmen düzeltmiyorsun kendini sen hala böyle devam edeceksen bende böyle olmaya karar verdim çünkü yanına yaklaşamıyorum sana yakıştırmıyorum bu durumu de. bakalım ne yapacak. benim eşim sofrdan kalkar ellerini peçeteyle siler gider otururdu her defasında uyardım banyoda lif kullanmazdı uyardım sonuna kadar uyardım beni uyarma derdi bende uyarmak zorundayım kusurabakma pis bi adama tahammulüm olmaz derdim her dediğinde yatağa girerken dişlerini fırçala gel derdim inada yapmazsa arkamı döner yatardım şu an her şeyi söylemeden yapıyor çünkü alıştı sende alıştırmalısın bıkmadan usanmadan söyle uyar gerekirse yaklaşma hatasını anlasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…