Kocam çok pasaklı gerçekten sinir oluyorum

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ midem burnuma geldi......

allah sabır versinnn
sabah olmaz o yataktaa

katlanılası bir durum değil gercekten...
cok ciddi olarak karsınıza alıp konusacaksınız..
pislik bu baska bırsseye benzemez...ınsan nasıl tahammül eder ya..

Yorum yaparken lütfen biraz daha kibar olalım.Arkadaş burada derdine çare istemiş.Yardımcı olmaya çalışacağınıza yok midem bulandı yok ööööö , kimisi dalga geçer gibi banyoya sok yıka demiş hayret yaaa

sizde ortalığı kızıştırmaya bire birsiniz hanım efendi çözüm aradıysa milleti alıntı edeceğinize kendiniz fikir verin.

bu şekilde nasıl bankacı oldu hayrettü

bütün bankalardaki insanlar gayet temiz ama sizinki belli numunelikkk

benim okuduğum psikilojiyle ilgili güzel bir kitap vardı yaptığı(kırk yılda bir de olsa)her işi takdir edin dişlerini mi fırçaladı ayyyyyyy ne güzel parlıyo dişlerin bembeyaz olmuş banyo yaptımı oh kocam misler gibi olmuş bi sarılayım diyecekmişiz etrafı toparlamak konusunda yardım isteyin hamile olduğunuz için yapacaktır muhtemelen çok sağol canım sen olmasan ne yapardın ne kadar iyi bir eşsin beni düşünüp bana yarım ettin gibicümleler kurun belki işe yarar

Herşeyden önce insan kendisine saygı duyupta evini ve vücudunu temiz tutmalı.
Çok zor valla Allah yardımcınız olsun

Tartışacak bi durum yok..
arkadaşa katılıyorum
banada bazı yorumlar abartılı geldi,
hoş değil,
bunlar konu sahibinin rahatsız olduğu şeyler zaten,
açıkca ifade etmiş..
bizden fikir ve destek beklemiş.
Bu tarz cümleler onu incitebilir..
daha dikkatli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

Arkadaşım yaşadığın durum kabul edilesi bişey değil
ne diyeceğimi şaşırdım eşinin bu denli özensiz
davranışını anlamaya çalışıyorum ama anlaşılacak
bir durumda değil...

katılıyorum arkadaşım sana gerçekten çok güzel yazmışsın, eminim işe yarayacaktır bu yöntem denemekte fayda var, temiz olduğu zaman eşini şimartırsa adamının hoşuna gidecektir bu hatta banyo yapmadığı zaman yanına yaklaşmasın yaptığı zaman yaklaşsınki adam bilincine varsın herşeyin o zaman kendini düzeltecektir.

benimkide aşırı titiz!!!!!!!!!!!!! bende onun hızına yetişemiyorum valla offff herşeyin fazlası zarar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…