Kocam çok pasaklı gerçekten sinir oluyorum

benim eşim de şöle benim kocişim de böle böle bla bla bla bla yani itsmylife a katılıyorum bu nedir ya yorum yapıp yardımcı olmaya çalışmak yerine herkeste bir kocasını övme merakı

Kim öyle yorum yapmış ki anlamadım. Bir kaç arkadaş kendi eşlerinin de dağınık olmasından dert yanmış, kimisi de eşinin çok çalışmasına ramen temiz titiz olduğunu, sebebinin çok çalışmak olmadığını söylemiş. Ben bu konuda hiç kötü ve ard niyetli yorum görmedim.
Ben de bankacıyım, bazen 10 geçer eve geldiğimde ama ilk işim duşa girmek olur.
İnsan kendisi rahat edemez en başta.
Bence de psikolojik bir durum ve acilen bir psikoloğa falan gitmesi gerek.

Son düzenleme:
Belkı de sen esının sureklı arkasını topladıgın ıcın o da pasaklı oldugunun farkında bıle olsa kendını duzeltmek ıcın bırsey yapmıyordur. Annesı de oyle ıse onun pasaklı hallerını gordugunde bır yorum yapmamıssa uyarmamıssa zamanında, o da bunları normal goruyordur.Ara ara dokundur tırnakların cok uzamıs be cnm kes onları, ya da banyoya gır de bı rahatla cok bunaldın bugunlerde hafıflersın fılan dıyorum. Bıraz tatlı dılle az az da olsa duzelebılır.

Ilk zamanlar benım esım de oyleydı haftada bır zorla yıkanırdı, hatta bazen on gunu bulurdu.Bı de oto teknısyenı arabalarla ugrasıyor koca gun. Makıneyı calıstırcam ver ustundekını derdım vermem dıye tuttururdu. Yuzunun rengı degısmıs halde gelırdı eve,yıkamak zor gelırdı ben oturdugum yerden ıslak mendılle yuzunu sılerdım nabıyosun derdı ben de senın yıkayacagın yok barı boyle temız olsun derdım.Bayram donusu temızlık yapardım ya daha gecen hafta yaptın ne temızlıgı kım kırlettıkı derdı.Tatlı dılle yavas yavas alıstıra alıstıra duzeldı eskıye nazaran. Mısafır gelecegı zaman bastan asagı degıs ya da banyoya gır bak kokarsın ayıp olur fılan dıyodum. Sonra sonra o da alıstı. Gıyınırken hemen elıne roll on u verıyorum sursun dıye. Tras oldugunda ya da saclarını kestırdıgınde ay en guzel olmus sacların yuzun gozun acılmıs derdım. Tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarırmıs.

Ay kıyamam cidden çok üzüldüm.
İnsanın titiz olmayacağı varsa bunun yüzünden titiz olur.
Ama işte herşey annede bitiyor maalesef. Huylu huyundan vazgeçmez. Başına kötü bir şey gelmeden ne yaptığının farkına varmaz sanırım. Çekineceği bir insan söylese durumunun ne kadar kötü olduğunu belki utanır düzeltir.
Ufak bir oyun oynasan mesela... Sen 2 gün eve gitme sonra annenlerle falan paldır küldür gidin eve... Belki kendini toparlar.
Yada doktoruna aç konuyu o da ikinizin bir aradayken size normalde olması gereken hijyen kurallarından falan bahsetsin.
Belki saçmaladım ama aklınada birşey gelmiyorki insanın. Ben eşimin çıkardıklarını ortaya bırakmasına tahammül edemezken seni düşünmek bile istemiyorum.
Bana göre tam bir boşanma sebebi

Eşinize rahatsız olduğunuzu yakında bu eve bir bebek geleceğini ve hijyene eskisinden kat kat daha fazla önem vermeniz gerektiğini güzellikle bıkmadan usanmadan söylemeye devam edin.Zor bir durum umarım düzelir.Bebek olana kadar bu durumu çözmek gerek.Benim eşim titiz olduğu halde bebeğe yanaşmadan önce mutlaka elini yıkar dişini fırçlatırdım sigara içtiği için.bebekler çok çabuk mikrop kapabiliyorlar bu konuda çok dikkatli olmak lazım

canım ya valla kıyamam sana.pis bir erkek ve senın tam zıttın heralde bebegınde kocanın temız oldugu bır zamana denk geldı.

allah sana sabır versın

Baştan beri eşinize bu kadar soğuksanız çocuk nasıl oldu???Tiksinmenizi anlıyorum ama neden tiksindiginiz bır adamdan cocuk yaptınız?

Bence sert bir dille uyar,
kendine çeki düzen vermediği sürecede yanına yaklaşmasın,
Birde bebek olacakmış, o şekilde davranmaya devam edemez.
Anlattığınız şeyler pasaklılığın ötesinde gerçekten,
kirli sepetinden kazak alınıp giyilirmi yaa..
Bence konuşmak, zorlamak fayda etmezse,
psikolojik destek alın..
Ben en samimi kız arkadaşım lavabodan çıkınca ellerini yıkamadığı için soğudum resmen,
eşinize yine iyi tahammül etmişsiniz..

Ne desem ki temizlik insanın içinden gelir sonradan öğrenilebilecek bir şey değil ki. Bir insanın kişisel temizliğinden bahsediyoruz. Rahatsızlığınızı onu kırmamak adına sanırım yumuşak bir dille dile getiriyosunuz ama kesin bir dille bu olaydan ötürü artık kendisinden soğuma noktasına geldiğinizi söylerseniz belki faydası olabilir...

bu durumdan duyduğujn rahatsızlığı dile getirdinmi hiç,
ona rağmen mi böyle..
daha yorum yapamıyorum ben..

eşinizin banyo yapması için hergün dizi çekin
dişlerini fırçalaması içinde sürekli soğan sarımsak yedirin

Son düzenleme:
anlattığına göre adamla dızı ceksende bence yapmaz
anlatılanlardan yola cıkarak dıyorum tabı
bıde soğan sarımsak demışsın yaklaşanı yakarımhesabı olmuş
:)
kadın naparsa yapsın adamın ıcınde gelmıo sanırım
dr gıtmesı şart

Allah size sabır versin başkada bişey diyemıyorum
alın karsınıza pat küt söyleyin herseyii yoksa hallolmaz bu konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…