benim eşim de şöle benim kocişim de böle böle bla bla bla bla yani itsmylife a katılıyorum bu nedir ya yorum yapıp yardımcı olmaya çalışmak yerine herkeste bir kocasını övme merakı
kızlar belki komik gelicek bu söylediklerim ama kocam pis olmasından bıktım...ya adam hiçmi temiz olmaz ya tırnaklarını kesmiyo koltukaltını traş etmiyo banyo yapmıyo ağzı kokuyo ya diyorum ki banyo yap öyle deyince ben kötü oluyorum bende aksine çok titizim geçen hafta tertemiz bembeyaz yatak çarşafı yastıkları serdim bugün bi baktım onun yattığı yastığın rengi dönmüş eşim bankacı sürekli çok yorgunum beynim yorgun falan diyo ama arkadaşlar bende çalıştım ama hiçbirzaman böyle olmadım hele bir keresinde şehir dışına gittim döndüğümde evimin manzarası korkunçtu çöpler atılmamış evi sinekler basmış banyo tuvalet kokmuş bulaşıklar desen yağlı yağlı evde adım atmaya yer yok 3 günde zor bitirdim koca evi tek başıma ....şu anda hamileyim diyorum ki belki artık düzenli olur yok nerdee ya adam çekmeceden kazak almaya üşendiğinden banyoda kirli sepetinden alıp giyiyo düzenli ol yeni temizlik yaptım diyorum yapma boşver diyo artık onunla öpüşmüyorum sarılmıyorum yanaktan bile öpmesine tahammül edemiyorum kendine çeki düzen vermiyo çok pasaklı aynı yatakta bile yatmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum bu şekilde nasıl devam eder bi evlilik yüzyüze yatamıyorum gece uykumdan uyanıyorum ağzının kokusuna çok tiksiniyorum bana akıl verin ne yapayım....
Abiye gibi al eline fırçayı zorla sok banyoya diyesim geldi valla.
Eşinizi banyoya kilitleyin verin suyu sabunu bide kese yaptımı tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?