Kocam doğru düzgün çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korundum 2. Çocukta ama olmadı sonra aldırmak istedim eşim istemedi

daha kocaniz kendisi cocuk herhalde calismaz. bosanin cocugu ortak buyutun 20 yas hayata yeniden baslamak icin gec degil. bu sekilde devam ederseniz hayatiniz tukenir.

çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca , modelist olarak çalışıyorum yardımcı kızlar geliyor hepsi evlenme merakında , evlenince nasıl olsa çalışmıcam .... neden diye nefesim yettiğince anlatıyorum hepsine çalışın ekmeğinizi kendiniz kazanın , kimsenin eline bakmayın , işinize gelmez kapı orda diye bilesiniz diyorum, hadi mükemmel bir adamla evlendin çalışan biri , tutki bu adam kaza geçirdi ve çalışamıcak duruma geldi ve o evi sen geçindirmek zorunda kalacaksın, o zaman napacaksın diyorum ,ayyy ne kadar detaycınız diyorlar :) bu kadar detay sizi yormuyor mu :) tadını çıkarın hayatın diyorlar ve pes ediyorum... yaşayıp görün ne diyebilirim ki diyorum ve susuyorum

Farkındayım biliyorum ama böyle olsun diye de can atmıyorum bekliyorum hayla sabrediyorum gitsem kaçsam çoktan yapardım ama düzelmesi için çalışması için çabalıyorum bu yoklukta
üff ısrarla hayla demeyin Hâlâ

Yazmayayım diyorum , insanı çileden çıkartıyorsunuz .

18 yasında kaçıyorsun , üstüne bir cocuk , iş yok , ev yok, düzen yok, çalışma yok. Bunlar yetmiyor gibi üstüne bir cocuk daha yapıyorsun ve tüm bunların sorumlusu kendin değilmiş gibi buradaki üyelere çemkiriyorsunuz.

Ya döneceksin bana evine ya da sen de sorumluluk alıp karı koca çalışacaksınız.
Ömrünüzün sonuna kadar kp mi bakacak size ?

sizi de anneniz bırakıp gitmiş ve sizde bırakıp gitmekten bahsetmişsiniz çocuklarınızı , umarım bu konudan sonra ne olursa olsun evlatlarınızla plan yaparsınz

Ne olursa olsun evlatlarını bırakma o zaman. Olmazsa elden ayrılırsın evlattan ayrılınmaz. Sen uyanık ol ona buna kanma yeter ki. Devletten de yardım alırsın bazı derneklerden de. Gerekirse çık tv ye eşya iste kiralık güzel bir ev iste çocuklarına bakım parası iste. Biraz büyüyünce de çalışırsın. Ama onları terkederken sana yapılanın aynını onlara yapmış olursun. Artık annesin aklını başına al. Senin iyiliğin için yazıyor herkes.

Bırakmak istemiyorum tabikide evlatlarimi ama ne yapacağımı da bilemiyorum hep mi kaynanamlarda çalışmayan bir eşle olacagim

Olur öyle yaparim teşekkürler

Çocukların ne suçu var. Sıkışınca çocuklarınızi hep bırakacak mısınız?

Keşke, anne olmaya çalışmasaydınız çünkü beceremiyorsunuz?

Olur öyle yaparim teşekkürler
Eski şarkıcı bile istiyor derneklerden para parasını vaktinde savurmuş onlara bile veriyorlar. Haluk Levent in derneğine yazın mesela. Anlatın durumunu. İş isteyin barışabileceğiniz bir ev isteyin. Kimsesizlerin de kimsesi vardır bunu hiç unutmayın. Yeter ki yanlışlarınıza yeni yanlışlar katmayın .

Kp baksın demiyorum zaten eşim calissin baksın bize diyorum çocuklar da büyüyünce bende işe girer çalışırım ama eşim şuan yapması gerek alması gerek sorumluluğu almıyor

Peki olur teşekkür ederim

Adam gibi çalışsa gece gündüz geciniriz durdugum yerde kiralar aşırı pahalı değil hadi diyelim tasinmadim kv yanındayım ona da razıyım yeterki çalışsın
Niye gece çalışsın ?
Mecbursunuz.
Sizin geçim hesabınızdan anlamadıgınız ortada zaten.
2 bin lira bile olsa kira geçinemezsiniz.

Hayla mi
Yok haylayf

Çalışsa doğru düzgün buna gerek kalmayacak
Niye çalışsın ekmek elden su gölden. Ana baba evinde karnı doyuyor canı sıkıldıkça gönlünü eğleyen karısı var keyfi yerinde bekleyin çalışır.
Ailelerde hata çocuk yaşta oğlunun kız kaçırmasına müsade edersen, gelin hizmetçimiz olur kafasında olursan birken dört olurlar böyle başına müstehak onlarada.

Kp baksın demiyorum zaten eşim calissin baksın bize diyorum çocuklar da büyüyünce bende işe girer çalışırım ama eşim şuan yapması gerek alması gerek sorumluluğu almıyor
Peki 19 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsunuz ki ? Ben size açık açık söyleyeyim. Bu adam sizin deyiminizle gece gündüz çalışmaz.
Çalışıp ayrı eve çıksanız bile iki bebeğin masrafı , evin kirası , eşyaların parası nasıl olacak ?
İnsan hiç düşünmez , hesap etmez bir adım sonrasını ?

Doğru erken yaşta evlenilmemeli çocuk yapılmamalı ilk önce kendi ayaklarinin üstünde durulmalı insan hata yapınca farkına varıyor yaşayınca öğreniyor anliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…